..jó tam jsem přečetla a ještě přečtu něco knížek…
..jó tam jsem přečetla a ještě přečtu něco knížek…
…no jo …už nám to mimi krásně nosatí….
🍀
Děkuji
🌼moc na vás myslím, sama se zády marodim a když se mi bederka sekne, tak se platzím ráno a večer na injekce a mezitím do sebe sypu co se dá, i když s vámi asi nesrovnatelné
..asi i já bych se na něj váhala…ten zasněný pohled, ten okouzlí každého
..teď mně ohromila paní s malamutem před naším barákem, pes na volno, když jsme procházeli s Kelisem, na povel seděl celou dobu u nohy majitelky a pak na povel u nohy z místa v klidu a s noblesou odkračel…
🌷
.já jsem ji měla,ale měla jsem problémy s rukávy, prostě úplně netěsnily nebo jak bych to vysvětlila, prostě se mi pak rozjížděly zipy, nešly úplně u rukávů dozapnout…ale mam od nich vestu celoroční delší a ta opravdu nemá chybu..jenom jak u bundy, tak u vesty ta podšívka opravdu ze mně nachytá kde co, takže zevnitř nám ve své podstatě z chlupů dalši kočku… takže bych koupila samostatně bundu i vestu..
😀
.a co tam ten Keliš vyvádět…to se omlouvám..ja byla v dobré naději, že jen soukromé a de facto dávám je na diskuzi o psech. ..
👍🍀
💐👍pŕeveliká gratulace caníčkovi a vám samozřejmě
..krása…velká velká gratulace vovčáčkovi i vám….škoda, sama bych se k vám hlásila jako první, ale rozumím
..stopa krásná práce..ono včera to počasí dalo zabrat zrejmě všem…co jsme viděli boxery, tak ty chrčely jako kardiaci všichni…ale stejně opravdu velká gratulace…a ta stopařina opravdu není ve vašem případě vůbec od věci, hlavně by jste mohla pořádat semináře, poradit umíte na 100 procent, děkuji a gratuluji ještě jednou💐
Držím palce ať je fit
.dneska jsem moc vzpomínala na Framika…ve Všestarech dnes odpoledn startoval krásný briard zbarvení obdobné Framikovu…plavá?.měl krásnou poslušnost a pěknou obranu..
..gratuluju za krásné body poslušnost, obrana a moc držím palce na zítřejší stopy…
..nádhera
..mamca to zakrývá, ale jen na zemi kořeny, že tam něco přihrne