🍀moc Bambulku zdravím a věřím, že ještě dáte a mnohem víc než plánujete…jste borci👍
🍀moc Bambulku zdravím a věřím, že ještě dáte a mnohem víc než plánujete…jste borci👍
..dneska ukradl motýl vnukovi míč…
Majitelé chrtů, co tam zas ten mobil napsal😲
..co potkávám majitele čertů, tak opravdu pravidelně mívají dva a více kousků….Keliš je na papillona dost solitér a dalšího psa by doma těžko zvládal, na druhou stranu má tolik aktivit, že se vyblbne nad poměry…
Ach jo
Chudak, to je mi ho moc líto
.včera jsem hnala vnuka a psa dlouhou orochazkou okolo rybníků a pli, část tedy po silnici, v dálce kolaři a velkým psem na volno běžícího podle kola, když jsme se na dálku zmerčili, pán sesednul z kola podržel psa a my v klidu prošli, skvělý přístup..zblízka to byl nádherný ohař, tak jsem pánovi psa ještě s obdivem pochválila..
..na tuhle větu a ještě doplněnou o “on si chce jenom hrat”, jsem už alergická…většinou se jedná o 30 a více kilové rozjívene a majitelem nezvladnutelne tele….nejraději mám když se prostě majitel velkého psa zastaví a mlčí, ny projdeme, navzájem se pozdravime kyvnutim hlavy, z mé strany poděkování a jde se v klidu dál…
Ano, tady neexistuje žádný omluvitelný důvod..tohle prostě ne..je to naprosto hnusné, nepochopitelné zvěrstvo, ktete nemá obdoby
..že jo?
Hodně síly🌹🌹
To je mi nesmírně lito, ale žil u vás krásný život, hodně síly, držte se🌹🌹
..hlídat mně o prázdninách musely být pro zúčastněné galeje, ne že bych zlobila, ale tahala jsem pořád něco z lesů, luk, vody…občas se to i přemnožilo…v Praze mně maminka vždy prohlédla než jsem byla puštěna do bytu..
…to tedy, ale je to občas dost náročné pro okolí🙂
🙂
..moc moc držím palce a myslím na pana Bečičku i na vás…
…to musí být moc fajn…motýla ani tahle vedra od venčení a práce tak nějak vůbec neodradi…
..vždyť jsem mu stížila😉na zkoušce jsou jenom dva cizí předměty, pravda ve dvou řadách, to ještě musíme dopilovat
..děkuji….včera jsme to dělali poprvé s cizím pachem asi 5 x a dnes 3x, teprve napotřeti se dnes podařilo natočit, ono se to v té rychlosti hezky natočit nedaří…
..tak hurá, dneska natáčel zeťak a my se konečně dopracovali k rozlišování mého předmětů mezi cizími napachovanymi…