Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 29.08.2025, 21:46:08
..dostala jsem na začátku léta tři v květináči cca 10 let staré, krásně se ujaly a mají už listy a nové jvěty, řezat až na jaře a klidně dost razantně, nechávat zhruba jednu třetinu po řezu co se výšky týče, ale mamca nechává růst do výšky s minimálním řezem a také jsou krásné a bohaté na květ
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 28.08.2025, 12:58:25
Díky a ještě jednou velké díky….moc gratuluju ke splněné zkoušce👍no budu na vás a Vendelinka myslet a držet s Kelišem palce a packy, třeba se tam potkáme….Klára je moc fajn
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 27.08.2025, 08:49:57
…ježíš já se tak strašně lekla než jsem to otevřela,ale to já pokaždé, když je nový příspěvek tady…to je mi tak ale opravdu moc lito, byly to vždycky krásně fotky a úžasně se psiny doplňovaly…hodně síly její paničce a i vám🌹🌹
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 20.08.2025, 12:55:59
Zdravím, pokud jsem koukala správně, startujete s caníkem ve Všestarech…v sobotu se tam jedu podívat s lidmi ze cvičáku, takže budu moc fandit a doufám, že vás uvidím na place..stopy bude šlapat naše skvělá Klárka Hronová…
…a díky moc za tu radu ohledně lomů na stopách, zafungovalo to na jedničku…děkuju
…dnešní stopa, moje velká spokojenost..před nášlapné jsem zszmatkovala já, ale Keliš to vzal do svých opacek a ňufáku a krásně si aktivně vyhledal nášlap a vyšel do stopy…
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 25.08.2025, 19:14:36
..ano stává se to občas, když děti lítají po kládách, ale s Kelisem jsem opravdu byla obezřetná….byl tam posazen z výšky aniž by se pohyboval a zase sejmut a postaven na zem…