Aluško, ja taky ne….jste opravdu skvělá👍klobouk před vámi a pesem dolů….
Aluško, ja taky ne….jste opravdu skvělá👍klobouk před vámi a pesem dolů….
….no z toho už jsme si dělali legraci jako malé děti…
….barva je dá se říct podle mně modrá, odborníci pravila, že toť merle….jenomže buh ví co je tam všechno napráskané….
…když si vzpomenu nafotím….
…to je skoro zázrak…
..je hodně zvláštní no….
….teď k nám na cvičák začali chodit se štěnětem přivezeným z Ameriky, je to plemeno bernský salašnický x pudl, v barvě merle…je roztomilej, nelíná, docela šikovnej vořech..v dospělosti cca 40 kilo….
….teď byl na Seznamu.cz článek, jak Olga Menzelová svou fenku havanského psíka záměrně nakryla toy pudlem….štěňátka nepustí chlup a budou chytra po otci pudlovi a už jsou všechna zadaná….je to už fenky druhý vrh, poprvé byl otec vrhu také jiné rasy než fena…
……pamatuju kolmou stěnu, cvičila jsem ji s fenou v Ďáblickém háji, kde byla v lese…
.. také to tak cítím….
..Jani nevím, ale když si na ni klikneš tak by se ti měly objevit její příspěvky tuším…mamča ho přetrhla, ale je očkovaná proti klišťovce a boreliózu si ohlídat
…mamka jo teď chytla taky a to šla jenom na dvůr pověsit prádlo…
….tak to mám na ty cvičáky docela štěstí 🙂
…krásná….🍀
….v Praze mám jiné zkušenosti….u nás na cvičáku podle NZŘ se jede pořád a to i na dalších cvičacich…ale pravda dost lidí vynechává…..
…tak to bezesporu…on ten žebřík je zlej sen většiny pejskařů……
🙂děkuji….to ❤️by mně fakt nenapadlo, až pak jsem to začala zkoumat a bylo tam….jenomže já jse skoroslepá, tak mně vždycky musí někdo ťuknout…
….jé to je krásná sympaťanda…tak všechno nejlepší 🌷
..je nádherná….všechno nejlepší 🌹
.. ..tak jsem koukala a vlastně jo, je to tam při troše fantazie….