….psi byli krásní, to jo….
….psi byli krásní, to jo….
…ten film já nevím, dívala jsem se, protože nikde nic jiného nedávali, asi jsem od toho čekala víc….mně se tedy moc líbil film Ženy v běhu….
….vůbec se vám nedivím…šilela bych taky….
..to je mi moc lito….držím všechny palce…
C je spravně🙂
…k vysoke kladině, co vám přebývá do šířky, nám chybí do délky….vahově jsme tedy na vysokou kladinu na tom praktičtější 🙂
..to je pohlazení po duši
… canisterapie na dálku🙂
….no není vůbec zač
Jani chtěla jsi něco z výcviku pro kamarádku…..příště pošlu také plazeni na dálku, ale až ho dovedeme k dokonalosti, zatím trenujeme usilovně…
….také krásná práce…
.. to jsou puclíčci kouzelní..
….je to neuvěřitelné u obou pejsků
….🙂….ja z toho žebříku měla hrůzu převelikou pes to neřešil vůbec, prostě nastoupil a šel….na začátků jsem ho držela za ocas a šla vedle něj po kladně, pak jsem si brala s sebou někoho, že kdyby padal z té lávky, tak ho odchyti….nakonec propadnul pravě mezi těmi šprušlemi, ale to jsem ho stačila ulovit za ocas…..teď kladinu vysokou nedělám….pouze chodí nízkou kladinu tam a zpátky aby se naučil vracet zpátky, to pochopil během chvilky, takže vysokou zkusíme až těsně před zkouškou, ja na to nervy nemám….
Aluško to vím a sleduju a držím palce a obdivuju jak se hojite, ale ten duhy pejsek bez kůže na bříšku...
🙂diky moc, enem kdybychom byli trošku větší, alespoň o pár cenťáčků….
..diky
….ježíš jak se mu to stalo?
….budeme dávat pořád v nácviku a holt jednou na zkoušce nedostane no….je to cca 10 kroků?…už si nevybavuju….
…budu moc ráda když zajdete…hele oní ty ovčaci taky docela dost vázi na to přenášení a jde to ..tam jde spíš o to aby se nebránil a neseknul přenašeče košikem do obličeje….to jen motýl je přenášení za odměnu🙂