Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 15.03.2024, 02:37:20
….vloni na podzim k nám na cvičáku chodila do kurzu paní s manželem a motýlovou, oba věk cca 70 a něco let….pan si četl v mobilu u kafe a tatranky a paní s motýlicí cvičila velmi svižně, moc si ji chválili, že ji tohle plemeno bylo doporučeno a, že ji velmi vyhovuje a jak je malá chytrá a učenliva a co spolu denně nechodí a jak doma cvičí….byl na ně moc hezký pohled a fakt jim to šlo….fenka byla drobná, ale velmi snaživá….
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 15.03.2024, 01:23:58
…..Jani, ale tohle je myšleno všeobecně ve srovnání se všemi tady zmiňovaným pleneny….je to pes pro normální aktivní starší osobu vhodný…o paní nevíme nic…
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 14.03.2024, 10:26:27
….no ono se to pak bude vyvíjet tak, že ….jsou dva, není jim smutno,pleny na venčení maji , granule také nasypaný, tak proč za nimi spěchat a proč vůbec venčit mimo byt….
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 12.03.2024, 14:22:41
….no pořád mi z toho ten motýl vychází nejlépe,chudozuby ale dlouhověky, bez dalších zdravotních problémů, zvladatelny, neuštěkany, minimálně líná, neagresivni, vesely , lehky pes na manipulaci…je to sporťák, ale přizpůsobí se i pár dnům povalovani….
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 10.03.2024, 09:13:54
….to sice ano… ale na obrany nemáme a stopy plánujeme až od pristiho roku a otázko bude, jak mu to pùjde a zda vůbec…teď děláme vyhledávání předmětů, tak pokud se zadaří a doděláme i druhý a třetí stupeň, tak pak bude pokus o klasické stopování….
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 09.03.2024, 21:37:33
….ona ta netradiční plemena jsou občas pecka a velké překvapení například na cvičáku…ale ovčák a maliňak jsou prostě k nepřekonani a dokáží nemožné…ale tahle plemena jsou pak velkým spestřenim na různých akcích kde by je člověk fakt nehledal…
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 07.03.2024, 09:53:09
….zdravím Doron, už vypsali Všestranného psa Zbraslavy a bohužel se nezúčastníme, protožetam pro nás není kategorie jako vloni…tak mně to mrzí, těšila jsem se…
….tak mám čerstvou informací od kamarádky co má teď vrh….30 - 35 000…podle výstavního ohodnocení, zdraví a testů rodičů….někdy se dá dostat pod 25 000….