Vďaka, je úžasný, len chudák musí prepnúť do iného módu, bude to chcieť čas.
Ale tak mrkva je dobrý pomocník 🙂
Vďaka, je úžasný, len chudák musí prepnúť do iného módu, bude to chcieť čas.
Ale tak mrkva je dobrý pomocník 🙂
❤️
Nemá, no, len potrebuje čas sa prejaviť.
Jj, ma tam nieco ako otlaky a smrdi za capinou, ble.
Vyskum bude, ale jeho malej dusicky.
Mno.
I vyložili Rómovia poníka, na tej hnusnej ohlávke spôsobne odcupkal kam som chcela, nechal sa hladkat, papal mrkvu a v momente, ked ten hnus mu siel z hlavy dolu a ocitol sa navolno v boxe, tak dal celkom jasne najavo, ze nechytat.
Chudácik Gustav…
Ako, vecer uz sa dal poskrabkat, je to pôň, deal funguje, ale cloveku je luto tych, co si kupit nemoze.
Njn.
Tak vitaj doma, Gustav 💔
Kŕmim, ako inak.
Chodia iba sykorky, cca 4 druhy, brhlík a dva krat som videla červienku. Celkom sklamanie, malo druhov.
Ale zato im rychlo docvaklo, mestske vtactvo nikdy take krotke nebolo, sykorky ma ignoruju a vidia iba krmivo, dnes, ked som prisla, spustili taky vresk, ze som sa videla ako v horore Vtáky. Alebo, ako ludia z knihy Husár na streche. Brr.
Vecer nastupuje druha smena v podobe ryšaviek a hrdziakov, raz, ale to bolo tesne po jelenej ruji som videla plcha, ale snazim sa im davat slnečnicu aj dole.
Na sidlisku sme krmili roky. Toho roku vtaci zmizli. Proste ich niet, par kusov 😢
Pilgrim je v preklade pútnik 🙂
Tak Garon miluje fľakaté kone, hádam si sadnú🙂
Tak Gustav bude s Garončíkom a Darom, bude veselo 😀
😂😂😂😂😂
Nuž….áno 😀
Ale bude Gustav, to už nezmením, lebo sa mu to hodí.
NIE 😂
Nie, nie je 🙄😢
Mozno keby ze ma 20 rokov, ale ma s biedou 4.
Aha, kobyla je tam uz 4 mesiace?
SR nie je uz hodne dlho krajinou prostou besnoty, na to mame prilis dlhu hranicu s UA, HU a PL.
Mno.
Konečne som si priznala, ze ponika nechcem kupit pre neter, ale pre seba.
A tak som si ho teda kupila. Len co mi ho cez tyzden privezu, odfotim.
Je fĺakatý, asi 4 ročny, shetlandoidny a vola sa Štefan🙄
Ale to je tak strašne meno, ze bude Gustav 🥰
efe možno mieri smerom k myopatii.
Ale, kobyla je v novom prostredí a to môže robiť veľa, chlaďas toho veľa neukáže, čo ju trápi.
Jj, potvrdené.
3.12.2024 bola v Michalovciach odchytená agresívna líška, ktorá napádala psy. Údajne bola besná.
Teraz to zdieľal môj kolega vet na FB.
Blbé ☹️
No, Belianky sú krásne a málo ľudí, väčšinou.
A hlavne hrebeňovka oficiálne neprístupná…a stále tam striehne kopec strážcov, hlavne vo Vyšnom Kopskom, aby ľudia nechodili na Vidlu a Havrana.
To asi aj chápem, ten terén tam je krutý, ale smer od Plesnivca…no nič, raz sa tam vyberiem. Lenže teraz, keď vypustia dron, tak budem v rici…nah, rozčúlim sa vždy, keď na to myslím.
Ja kebyže si mám kúpiť veľkého koňa, tak by som si zas kúpila Flóru.
Alebo proste furiosa, nejakú starú líniu a kľudne aj taký mix, ako je Flóra, že matka zemská kobyla a otec Catalin. Úplne ideálne keby tam bol Przedswit Miroslavský.
Lenže celý chov teplokrvných koní sa tak nejako zmršil, kvôli športu, nakoniec aj tí furiosovia- kde je nejaká holeň, kde je pokojný temperament?
Ako, nájdu sa jedince, ale…neviem, no.
Lepší vydarený kríženec, ako nejaký papierový pako.
LK- jj, Eliška cestou na Skalnate, ina na Trigane, jelenica a liska na Rainerke a kamziky v Širokom sedle, co lezali a mali turistov kdesi.
Okolo Kopskeho sedla ich je hojne.
No, Tatry…ja chodim do Belianok a na Spišsku Maguru hlavne, cucoriedky slabo toho roku a ŠOP ma nasli na neznacenom chodniku- zvážnici dronom a vypakovali prec. A postrasili medvedmi.
A tym mi to tam riadne zhorklo.
Aj v Monkovej ako zomreli ti ludia, och, to ma vzalo, lebo som tam chodievala kazdy rok…no, hory vedia byt aj príšerné a planina tak isto…njn.