Bony a klid bavily…tehdy. Od té doby jsem je neviděla a asi už by to bylo jiné. Zelenou míli jsem nekoukala nikdy a ani nikdy nebudu. Na seriály v telce nekoukám žádné, krom amerických: dva a pul chlapa, průměrňákovi, mash, dvě socky…už si ani na všechno nevzpomenu, viděla jsem to x krát a občas náhodně některý díl zkouknu, když zrovna u telky sedím. Nové české komedie…pokusy o ně…ztráta času. Nevím, jestli vůbec mě někdy některá bavila. Zlaté vysmívané Kameňáky(myslím, že jsem je nikdy ani neviděla😉) Co neomrzí jsou filmy pro pamětníky, to je prostě neocenitelná kvalita👍 Můžu vidět 1000x
U nás: od rána tu byli oknaři, dolepili zbývající lišty. Za chvíli přijedou elektrikáři ještě. Tom je doma, takže já můžu ven. Jo ráno mě ,,vzbudila" bouřka. Někde byla, tu spadly 2mm, hlášeno bylo 8😕 Přestalo ve chvíli, kdy přijeli ti oknaři. Už svítí slunko.
Vitínkovi se včera nějak blbě píchnulo😟 Ječel, kousal naštvaně kolem sebe. Večer, jak jsem ho chtěla přenést na papání na stůl, ta zakřičel. dneska mu to bude muset dát o hodně jinam, aby se ho ani nedotknula v tom včerejším místě, jinak to nezvládnem. Je to zase horší a horší, protože je asi dopíchaný😢 Ještě 9dní🙄 Ale jinak je v pohodě, veselej, začíná zlobit Gucci.
Á…zapomněla jsem. Bobi, já jsem včera šla vyčistit ve sprcháči odpad, protože mi špatně odtékala voda(vlasy…) Je tam dost blbě, na těsno udělaný. Spěchala jsem, nešlo mi vrátit pořádně těsnění, tak jsem ho tam jen tak strčila hala bala. Ráno přijdu a tam smrad z kanálu jak v Cařihradu🙄 Honem jsem to alespoň spláchla a vlastně teď, než vyrazím ven, to musím udělat pořádně🙄