Buggyro, za popis večírku😛👍 Bych přísahala, že jsem tam byla já, protože by to vypadalo naprosto stejně. Jen s tím rozdílem, že já bych i odmítnula jakoukoliv funkci a zdrhnula hned po prvním jídle😉Moje chudinky hluché uši nesnášejí hlasitou hudbu a tohle dunění basového reproduktoru…na to mám doslova alergii. Když jsme byli na Festu muže, poslala jsem ho za zvukařem, jestli neslyší, jak to duní a přehlušuje všechno ostatní. O trapném křepčení přiopilých na parketu, ani nemluvím. No já tančit neumím, nikde jsem se neučila, tanečním jsem se vyhnula, takže by mě ani nenapadlo tam předvádět nějaké podivné kreace😏které potažmo vidím u všech ostatních, protože jsem schopná, narozdíl od nich, to vnímat😉
Borovice: vy jste koumes, o tom žádná, ale ona je velká( hustá černá) má cca 5-6m, to tam nedostanete ničím, možná tak hasiče s plošinou😉 Proto jsem po ní taky posledně lezla. No a natáhnete, rozsvítíte a zjistíte, že tam a támhle to mělo být na jiné větvi…🙄
Ale tak já tu bábovku i všechno ostatní spytlíkuju, ale třeba tchýně ji proti mě má jak vatu, mám tedy podezření, že tam dává o kypřidlo navíc, protože je ho tam někdy i dost cítit.
Vzhledem k tomu, jak se dneska cítím, budu ráda, když se mi do Štědrého dne nějak povede ozdobit stromek🙄 Přesto, že jsem si večer vzala ibalgin, jsem se probudila ve 4h, v nohách mě dřelo a píchalo(budu potřebovat tu vaši dornovku😉) když jsem pak vylezla ráno z postele, nemohla jsem sejít schody, jak mé píchalo v lejtku. Po snídani zase ibalgin, ale už mi přijde, že tak dobře nezabírá, jako ten první😏 A nastupuje suchý kašel, začalo to teda už večer. Paralen si, vzhledem k přechozené žloutence před lety, pořád netroufám nasadit, byla jsem ráda, že teploty se drží kolem těch 38st. tak nemusím, ale asi bych to měla prostřídat. Záda…normálně mě už cca rok bolí bederní páteř, nemůžu se ohnutá obléct, nezvednu nohy, teda hlavně pravou. Musím nohu vyhodit na škrabadlo a natáhnout si jak ponožku, tak kalhoty🙄Už to vypadá, že to přechází a zase covid a pořád dokola👎
Šicí stroj nevím😟