Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.08.2023, 06:51:40
To by nešlo, když tudy právě chodí Bertík.
Jsme doma holky👍 Gučinka byla na cestě vedle garáže, když jsme přijížděli, pak se schovala, viděla jsem ji, ale zdrhala a nechtěla přijít. Viktinek přišel na zavolání asi za 5 minut. Gucci zase přišla asi za půl hodiny, protože se hnala bouřka. Hnala, ale dohnala tak max tu Gucci, déšť nestál za nic. My jsme jeli z Prahy v hrozných průtržích, tady od rána napršené 2mm…..klasika. Napršeno je, takže nebrblám, ale proti tomu, co všude spadlo, je to k neuvěření. Teda mamka mi přes den referovala, že jen prská. Před odjezdem z Prahy jsme ještě byli v muže nové kanceláři, tak jsem mu řekla, ať vyfotí výhled. Je to teda ještě staveniště, dokonce i uvnitř ne všechno dodělané, ale výhled super. Ještě, že to vyfotil hned, protože za chvíli právě průtrž a přes mokrá okna nebylo už vidět nic😏
Cesta krom těch slejváků klasicky příšerná👎Kreténi s kamionama, kreténi s audinama(to auto je snad diagnoza😜) kolony neznámo proč atd…👎
Ráno veselo, v 9h nám spustila zabezpečovačka alarm ještě, že je u mamky brácha, hned jsem ho poslala k nám na kontrolu. Otevřela se blbě zavřená ventilačka. No doma jsme při vyjetí dat zjistili, že problém byl nakonec jinde, na krytu sirény, takže zase až za světla zítra musíme kouknout, jestli do toho někdo nehrabal, nebo co je za problém.
Niki…to je těžké😟 Taky bych Macka krmit neměla, aby mi nezmlátil a nevyhnal Vikťu, protože Viktorek je takovej trdlín, že ten by si to, na rozdíl od Bertíka ani nebránil. Ješťe, že Macek je pořád jak hlísta a netroufne si asi. A právě když ho vidím, jak je vychrtlý, jak prolézá všechna místa kolem baráků, kde bývá jídlo a jak nadšeně sežere absolutně všechno, co mu člověk dá…prostě bych ho nemohla nechat o hladu😢 Snad bych ta dvířka nějak reklamovala, že se tam prostě ta kočka dostane přesto, že stojí tolik a tolik peněz za čip😕