Aktuálně: 2 343 inzerátů269 975 diskuzních příspěvků19 349 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 18:51:18 xxx.xxx.81.235

Když jsme si nechali nově potahovat židle v jídelně kůží(původně byly koženkou, která se hnusně sedrala) tak mě nadchnulo potáhnout je těma strakatýma, chlupatýma kravičkovýma. Čalouník mě vyvedl z omylu, prostě mi to rozmluvil, že to sice je vidět na designovém sedacím nábytku, ale k sezení to není, brzy se ta srst uláme. Je to jen na koukání😉 případně na té zemi, kde se po ní člověk projde jen vyjímečně. 

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 18:42:40 xxx.xxx.81.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.12.2024, 18:39:52

To jsem si právě myslela, ale mátlo mě, že tam není ani trochu vidět kotníky😊 A v tom případě je to, jak jsem si myslela, ty boule na achilovkách….což není patní ostruha. 

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 18:39:55 xxx.xxx.81.235

Nedávno jsem četla, nebo někde poslouchala: musíte často měnit zaměstnání, určitě najdete takové, kde vás náležitě zaplatí a kde vás bude práce bavit. Jen jsem převrátila oči, páč muž je celý život zaměstnavatel, tak jsem mu to říkala, protože vím, jak právě věčně nadává jak špaček: jen někoho zaučíme, odejde, baba jde na mateřskou, musíme hledat náhradu atd. Sehnat kvalitního, spolehlivého zaměstnance, je dneska sci-fi. 

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 18:19:58 xxx.xxx.81.235
Bobca:

pokusila jsem se to vyfotit,je to i na té druhé straně ta boule-není to ale vidět…řekli mi,že je to ostruha…kdysi..nebolí,jen mi to vadí u bot..

A ty ďubance-psala Raduš,jsou vypálené ty šulky-žádný komár..Nečetly jste pointu…jsem psala že jdu na kožní..a pak,že jsem za to vysolila 500..a to jsem šla s 1 a našla jich tam ještě tolik malých..Nemohla jsem nosit řetízek..

Obrázek

Bobi, já se v té noze neorijentuju🙄 nevím, na co koukám. Kde máš prsty? 

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 13:53:55 xxx.xxx.81.235

No mě to moc nepomohlo…tyhle nápovědy😏 jste někde v laboratoři? Ale tak ono je to fuk, to jen tak ze zvědavosti když už jste to nakously. Stejně bych tomu nerozumněla ani za mák😛

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 13:49:46 xxx.xxx.81.235
Irma19:

Ale no tak… zklidněte hormona🫣🤣

Já nevim, ale J5 má pravdu, bylo by to asi o dost příjemnější, než si mlátit prkýnkem do paty😜 Jestli by to zabralo i na ostruhy nevím, ale náladu by vám to určo vylepšilo😉 A možná by ste i zapomněla na nějaké blbé ostruhy😜

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 13:41:49 xxx.xxx.81.235

Já jak holky čtu, k té vaší práci…vůbec se nechytám, vo co go😊 Já vím, každý umí něco, jen tahle asi? kancelářská práce, jde úplně mimo mě😏

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 11:38:30 xxx.xxx.81.131
kometa:

To by muselo být hodně komárů. A v tuhle dobu?

A komáři nekoušou. Nemají zuby.

😉 u nás se tak říká, že kousnul komár🙂

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 11:36:32 xxx.xxx.81.131

Bobi, to co píšeš, že máš ostruhy a máš je od narození…to je taky něco jiného, myslíš takové ty boule na achilovkách(má i můj muž) Taky jsem si léta myslela, že to jsou ty ,,patní ostruhy"😏 Ne nejsou, ostruhy jsou zespod na patě, nejsou vůbec vidět. A udělají se…asi ze špatných bot, špatného došlapu, věkem... Mladým lidem se nedělají, až starším. 

Do kolen se píchá ano-kyselina hyaluronová a kortikoidy. 

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 11:29:09 xxx.xxx.81.131
balu:

Nějak už mi tady není tak dobře, jak dřív…

Stalking, dospělá osoba vydávající se za dítě, zcizení fotky psa a její použití v inzerci,… Proč?

Přidám se k vám, i když už jsem se původně nechtěla zapojovat…však mě sem taky nikdo nezval. Ale včera myslím, jsem nakoukla a řekla jsem si, že už to tu vypadá jak ,,u blbečků na dvorečku" a ne, nelíbí se mi to taktéž. Dneska jsem vlezla, jestli se to tu třeba neuklidnilo a neřeší se zase normální kraviny…zatím tak úplně ne😕

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 11:25:41 xxx.xxx.81.131

Napíšu to za Bobču, protože vím, o co jde. Dělají se jí hodně kožní fibromy, fotka je po vypalování, asi dusíkem. 

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 11:03:55 xxx.xxx.81.131

No neříkejte mi, že se to nešíří i po sítích?! Vždyť jsme tu postupně chcíply, snad kromě Bobči, všechny😲😏 Sago jedině tak, že by ty koňské dávky zabraly, protože na toho blbého covida nám nezabírá nic. Spolehlivě jen čas🙄

A to mi připomnělo (já vím Bobi, nemám prudit😉) ale kde je vůbec Coudas taky?😲 

Buggyra(hodná👍😜) se přihlásila sama, že taky bojuje s moribundem, naštěstí taky poměrně úspěšně, tak ještě aby ho vypudila ta Nikča🙄 nebo je to tu jak lazaret😛

My jsme se včera vrátili z cest a zase se musím vrhnout na poslední (snad už) úklid, dodělat rozházený obývák, jídelnu a pracovnu(okna, záclony) v kuchyni jen okna zevnitř a polepit, v ložnici parním čističem sprcháč. Ha, ha, takže bych sakra měla začít😜

Tak jsem pořád řešila, jestli jet s Viktíkem na kontrolu a zaočkovat, mám z toho strach, co bude, aby mu snad něco nenašli…až jsme se včera vrátili a Viktorek břicho jak buben. Jsem si myslela, že se nudil, tak papal pořád granule(jo papal, viděla jsem to na kameře) Do rána splali v pracovně a ráno jsem našla pokaděný celý záchůdek, jen velké kaluže srajdy🙄 Tom mi říká, že nemám hysterčit, že nebyl zvyklý jíst jen granule, že až přejde na kapsičky a maso, tak se mu to zase srovná. Jenže jak to poznám, když jsme doma, chodí většinou kadit ven😟 Někdy to najdu na cestě, ale nepravidelně. Třeba před 14dny tam byly bobky, ale pak jsem už nenašla, tak bůhví, od kdy zase má průjem😟 No jako nevypadá bídně😉 a papá nevím, jestli mohl někde něco sníst jiného, nemyslím si. Počkám přes víkend, jestli se nesrovná, jinak by sme v pondělí museli na veterinu. 

lesnizinka
lesnizinka 12.12.2024, 20:26:45 xxx.xxx.81.131
ančovička:

..no právě..a veterina zřejmě nic konkrétního nezjistila…

Aha takže má objíždět veteriny v celé CR, aby zjistili, co zvířeti je? Když už táhnu to nemocné, vystresované zvíře na veterinu, kterou platím, tak předpokládám, že ho vyšetří a dají diagnozu ne, jak tady často čtu: tak ta vet je na ho.no, musíte jinam. Možná je to něčí hobby či úchylka, ale moje rozhodně ne. A mých zvířat ani omylem. Kočka, ta když vidí přepravku zdrhne dopryč. Kocour…nevím, po nemoci jsem to s ním ještě moc nezkoušela. 

lesnizinka
lesnizinka 12.12.2024, 19:09:35 xxx.xxx.81.131

Tchýně byla na rázovce, nemyslím si, že víc jak 5x, my tu nemocnici nemáme, tak musela jezdit dál. Frflala, když to vybrala, že k ničemu, že to nezabírá…a pak najednou zjistila, že ji to nebolí. Je to určitě skoro 10let a OK. 

lesnizinka
lesnizinka 12.12.2024, 18:55:43 xxx.xxx.81.131

Niki já teda nevím, ale minimálně na to cukroví bych zaúkolovala mamku - od toho mamky jsou👍 Vaše nemusí lítat kolem vašich dětí(vnoučat) tak alespoň nějakou činnost, bych jí naordinovala😜 

Snad se trochu zdrcháš kurňa, byla by škoda, kdyby jsi si to neužila!🙄 Ha, ha, no vás v prvé řadě vyhodí z letadla😜

lesnizinka
lesnizinka 12.12.2024, 13:17:15 xxx:xxx.b647:6d0d

To, co popisujete, mi dost pripomina nas boj s FIP v dobe, kdy jsem netusila, ze by to neco takoveho mohlo byt. Jak se tedy jmenuje kocourova diagnoza?

lesnizinka
lesnizinka 12.12.2024, 13:09:27 xxx:xxx.b647:6d0d

Vubec nekoukam, me staci jmeno. Taky prd vidim, jsme na cestach, datluju na mobilu a nechce se mi porad priblizovat🫣 Bliz se zname jen s par holkama a jestli si nekdo na neco hraje? To klidne muze a je mi to v podstate sumak, me to zivot nijak neovlivnuje, tak co…

lesnizinka
lesnizinka 12.12.2024, 12:24:15 xxx:xxx.b647:6d0d

Nic proti vam Evo, treba uz vas zivot vyskolil…ale me proste ani nahodou nenapadne sledovat, kdo-kdy pise, natoz z jake adresy. A ani nechapu, proc by me tohle melo zajimat. Mozna, ze lidi, co s pocitaci pracujou? Ja prectu, co kdo, hodim k tomu svuj nazor, pokud k tomu neco mam a jdu si zase po svych🙂

lesnizinka
lesnizinka 12.12.2024, 10:57:03 xxx:xxx.b647:6d0d

Neni to sice na me, ale odpovim i za sebe. To my Moravaci proste sme. Nevim, jak ve velkych mestech, jako je Brno, ale na vesnicich nejak nejsme zvykli na to, ze nas chce nekdo oklamat, obrat…proste v tom nezijem, nemame porad rozsvicenou tu varovnou kontrolku, ten trenink😉 Hledame v lidech spis to dobre. Ano, o to vetsi je pak to pripadne zklamani👎