Na pečení jsem kopyto, dám tam párátka a stejně sjede…i s párátkama😏
Na pečení jsem kopyto, dám tam párátka a stejně sjede…i s párátkama😏
aldamax:Nevím, jak velký prostor potřebujete ochránit, ale kamarádka v podobném případě natahala různě křížem krážem prádelní šňůry a na ně sem tam zavěsila ty nejlevnější, nejhnusnější, nejkřiklavější a blikající vánoční řetězy od vietnamců.
Velký, celé humno, cca 50x150m. Strejda včera rozvěsil ty CD, tak uvidíme, jestli to pomůže.
Dopr…kna👎 omlouvám se🙄 Já si představila, že to půjde zvětšit tak, jak si to zvětšíme v mobilu😏 Jsem na tu techniku kopyto. Muž mi vždycky říká: proč to přitahuješ, vyfoť to normálně a pak si to zvětšíš. Zkusila jsem tu fotku a se to rozpixeluje👎Je to volavka na protějším břehu, přesně naproti foťáku, stojí už ve vodě, respective na ledu. Stála tam jak socha, nevim jak dlouho a civěla do vody. Pak přešla kousek jinam a zase. Nevím, co mínila udělat s tím ledem, protože mě nešel prokopnout botou, když jsem chtěla nabrat vodu. U nás vydry nežijou. Stačí bobr👎
Naši psi byli taky takoví, byly strašně nimraví, kolem rohlíku s párkem, který byl na zemi pohozený jako ,,návnada" (pozděj jsem zjistila, že to bylo právě kvůli výcviku psa) si nevšimnuli..teda šli, čichli a šli dál. Ale spolehnout se na to, že někdo dá otravu do něčeho, na co by je nachytal…bych si netroufnula. Jasně, psi se to učí, jen nevím, do jakové míry by to zvládnul nějaký pažravý labrouš třeba. Před páníkem nikdy, ovšem o samotě?Jednou se k tomu sám zkusí přiblížit, nic se nestane, tak bude takový psí koumák zkoušet limity. Moji byli trdlíni, ale opravdu inteligentní pes, no nevim.
Dneska…loupežnice😉 Mě nevadí, kdyby sežrala ty bělice. Jenže ty mají bezmála 50cm, ty asi nesežere. Mám tam 4 červené karásky cca 15cm a dva červené nevimco právě už😏 taková podobná rybka, jen je myslím na hlavě a hřbetu trochu černá. Zapomněla jsem, co mi paní říkala, že to je. No a pak tam mám hejnečko asi 11 okounků, ti jsou jen o málo menší než červené rybky, tak 10cm. Tady tu partu jestli mi vyžere, tak mě trefí🙄 V létě jsem je taktak zachránila, když nebyl přítok a přehřálo se jezero. Půl dne lapali kyslík u hladiny, než se mi povedlo odčerpat bahno ze dna a dostat tam novou vodu.
Foceno přes okno, takže nic moc😏 vyplašila bych ji.
Rady dobré, ale ne pro psa žijícího na zahradě. Nebo i toho, co tam vypustíte a on zaběhne někam za keř. Vím, že někdo psal kdysi, že první projde celou zahradu…no nevím, u nás by třeba neměl vůbec šanci to najít, i kdyby se jo snažil👎 A už vidím, jak člověk, který na zahradu vypustí psa vyčůrat před spaním, první prohledává v zimě s baterkou celou zahradu. Chápu zadavatelku, ta situace je příšerná. Bohužel, těžko tomu zabránit, spíš sledovat psa, jestli neprojevuje nějaké příznaky.
bambule:Jako originál?
Chtěla jsem to k tomu napsat jako vtípek, ale pak jsem to zamítnula, že by si to mohl zase někdo blbě vyložit…žeeee?!?😄😄😜
Umím šít, vyšívat, plést, drhat…háčkovat ne, jen řetízek. Ale nebaví mě to a pokud možno, to nedělám😉 Už mám ty ruce ztuhlé. A nevím, kdy bych měla čas, to dělat. Když už nějaký mám, vlezu sem a je v perdeli…ten čas😜
Niki, tu svítí sluníčko každý den. Už jsem neviděla předpověď ani nepamatuju, ale asi budou zase rozdíly Čechy a Morava🙄 U nás jak psala Bobča dost mrzne a svítí slunko. Už je skoro nula, odpolko bude asi nad. Teď jsem mrkla…nad nulu mají vyskočit i noční příští čtvrtek…asi na tři dny.
Vahine:Taky jsem dostala jednoho z oblíbenců ❤️
Ten nám visí v pokoji pro hosty😉Tedy visí tam tři, tenhle je jeden z nich.
Jiak teď volala mamka, brácha nepřijedou nebo až nevim kdy, protože malý skončil v nemocnici😟 Má komplikaci chřipky, v životě jsem o tom neslyšela, doteď jsem to studovala na NETu: Benigní akutní myozitidy u dětí jako komplikace chřipky B. Takže my vloni covid, oni zase letos tohle. Se nám ty Vánoce zase nějak nedaří👎 Má chycené jako komplikaci zase tohohle i ledviny, v nemocnici bude nejmíň 4 dny.
Jé, takovou čepici měla kdysi mamka, ani nevím, jestli ji od někoho dostala, nebo si ji háčkovala sama. Pamatuju si ten vzor, jen ji měla čistě hnědou🙂 (a možná ji ještě někde má😀) Pro 11lidí je teda dost.
Já jsem dárky zakázala už před lety, protože vymýšlet a kupovat něco jen proto, aby pod stromkem něco bylo, jsem bytostně nesnášela léta. Tudíž jsem koupila pánvičku, kterou potřebujem, stejně tak čelovku novou a nové předložky do koupelny. Já si krémík, náušničky a muži jsem vzala cityzen tričko, protože na mě vyskočil blackfriday😉 Bohužel ty, co jsem chtěla koupit dávno, samozřejmě neměli, tak alespoň jedno z nouze cnost😉 Zvířátkám už nekupuju, kočky moc nepotřebují a co jsem pro ně potřebovala, jako třeba automatické krmítko, jsem koupila během roku. Mlsky, které by jim chutnali pravděpodobně neexistují, nakoupila jsem toho už hafl a postupně s tím krmím kocouřího bezdomovce. Koupila jsem jen mamčině Mandy.
Takových překlepů tam mám já pořád, někdy nezkontroluju, někdy přehlédnu i třikrát😏 Já vím, že po návštěvách, jen je provokuju😉 aby sem tam nakoukli i sem, ať tu neplkám zase jen já😏 Já naštěstí nemusím chystat nic, dneska chudák mamka, všechna rodina se schází dnes u ní, včetně nás, jen ten brácha po x letech na Štěpána nepřijedou, protože mu vyšla směna😟
PS. nadzvedla mne tato věta: uměl si vážit slušných lidí …např. třeba našich letců z RAF atd… - to mi ani nepřipomínejte🙄 O této hnusné záležitosti, jsem se vlastně dozvěděla až jako hodně dospělý člověk a na ten šok a zhnusení, nejsem schopná zapomenout ani za bezmála 30let👎
Omlouvám se za plevelení veverek politikou, ale musela jsem😔
Bobca:Já se dívala na “svatojánský věneček”dnes..pěkná princezna,neznámá.. neviděla jsem nikdy “o 12 měsíčkách”,(tuhle verzi)na tu jsem hleděla tuhle do noci…Jinak s tebou mě baví svět je klasika….
Jinak návštěva dopadla dobře..Přijel i nejstarší “vnouček”-já mu tak říkám,i když mu je už přes 30..Zapomněli vzít kvarterto a černého Petra,jako každý rok..Sellča-10 je ráda hraje..Tak jsme hráli “slovní kopanou”-postední 2 písmenka..No nařehtali jsme se všichni…A hádali jsme osobnosti jak v Inkognitu…Jsem se smála ještě jak jsem je doprovodila…Mám “nabito”zas na nějakou dobu..Dostala jsem drátěný program na linku,id vnuka(prý abych neměla bordel na kredenci)🤭svíčky a Mersi-klasika od dcery…
To je sice starší, ale jsem to asi neviděla, jak jsem psala, jako celou fůru těch nových pohádek. Koukla jsem teď vo co go…a princezna…mě se teda nelíbila, není to můj typ na princeznu. U oběda byla puštěná Princezna zakletá v čase - další, co neznám a tam se mi líbila víc ta druhá nevim co, než ta princezna😉
Tak a kdo koukal večer na hlavní - Čarovné jablko? Nám se celkem líbila, recenze podobné jako na tu včerejší…tak nevím. Ale vtipná tedy nebyla😏
A kde všichni ste? Buggyra se toulá kde probůh, měla někam odjet? A Nikiš?
Naši ,,pražáci" nevím, kdy přijedou🙄 brácha má ještě zítra směnu a malý měl v pondělí 39 horečku👎
JardaPecival:Jestřáb.. Je chráněnej.. Proti nezabere nic než broky..
Tak to nikdo nechce, já určitě ne. Jen vyplašit, aby si našel jinou potravu a nekempoval u nás v humně😉
Já jsem ten příspěvek Komety brala stejně jako ostatní a to mě vede k zamyšlení, že to není o tom, co napsala, ale o tom, co jsme my ostatní pochopili, domýšleli si atd. Prostě domněnky. A pak se z toho dělají ukvapené závěry…prostě celé blbě a úplně zbytečně vyhrocené…👎
Tomáš byl naprosto vyjímečná dětská hvězda👍 Bohužel si myslím, že by dopadnul jako většina jemu podobných, ať už našich, či zahraničních. Dospěl a nebyl by o něj zájem, nebylo by to už ono. Vlastně nejspíš už to tak bylo…a uchlastal by se…stejně😕
Jo, jo, čertíka jsem zachytila, ten je super👍 Ukazovali ho různě, ale až tak dva-tři roky zpátky, jsem na tu pohádku konečně kouknula celou🙂 Je myslím dobrá, ale viděla jsem ji prostě jen jednou a ne asi úplně poctivě, tak mi zase něco z děje ušlo, abych ji posoudila jako celek. A zapomněla jsem na Jasněnku!😲 Tak to je další, co pro mě byla moc drámo a k srdci mi nějak nepřirostla. Než by i stačila, zasáhla mě nehoda Potměšila, bylo mi to strašně líto a nerada jsem na to pak koukala😢 A naopak z těch nových vtipných, co ráda koukám je Šíleně smutná a Jak se budí…👍
Nejhorší jsou mladí řidiči v silných autech, ti prostě pravidla nerespektují. Když jsme jezdili se psy, jezdil muž jak hlemýžď, stejně tak asi jezdí i lidi s dětičkama. Přiznám, že když někdy spěchám(nebo muž) taky nejedem předpisově, ale to právě radar v obci taky zkrotí😉