K této diskusi bych se snad ani neměla přidávat. Chytrý samsung s androidem mám rok, stále s ním bojuju, stále nechtěně klikám na kde co ne, že bych si tam něco omylem stahovala, spíš mi tam vyskakujou nějaké hlášky, jako ,,chcete volajícímu poslat zprávu"? Hovno, chtěla jsem ho jen přijmout, ale šáhnula jsem zase někam vedle. Divím se, že při tom, jakový jsem cholerik ještě žije a neletěl dávno o zeď😏 Umím se tam kouknout sem, na mapy, něco si vyhledat..ale vztekám se u toho fest a pak radši jdu a najdu si to na noťasu. Neplatím tím, neumím QR kod. kdybych musela všechno na mobilu, tak bych se asi časem naučila, přizpůsobila, ale když nemusím, neřeším. Platím kartou, nebo hotovostí. Vidím u muže, oč je to s mobilem jednodušší, ale jsem moc líná na to to pořešit a naučit se to, protože mě to prostě nenutí😉
Buggyra: Joooo, fotky z Mikulášské dlužím 🙂 No, byly nahrány asi na konci minulého týdne teprve, takže stejně by mi trvalo sem něco nastrkat… Něco se najde 🙂
Jééé, mě se strašně líbí ti poníčci s vozíkem. To je tak roztomijoučké, takoví caparti🥰 Když to vidím(nebo Nikčina) nějak si prostě pořád neumím představit, že je to dospělý kůň a koukám na ně jak na mimiňa s vozíčkem😛 Pro Balu: mimina s vozíčkem ve mě žádné tyhle libé pocity a šišlání nevyvolávají😏
Andělská křídla, ty jo, ten i odletí😲 Jste vyráběli nebo koupili někde? Já mám ty malé, jako ostatní andílci z Aliexpresu a vím, že velká už byla i dost drahá.
Díky za fotos👍
Právě. Mamka má slepice ve volném chovu, výběh jak kráva mají, nahrabou si a nazobou, co chtějí. Dýně ignorovaly všechny, cukety je taky nenadchnuly jediné, co jim chutnalo moc, byly přerostlé okurky. Možná to bylo i tím, že bylo strašné sucho a okurky jsou mokré a plné mokrých semen.
Supééér, žijééé😀👍
No skvělé Niki, že vám to všechno vyšlo, včetně počasí, včetně tiramisu, na které jsi se tak těšila😜 tak budeš mít na tyhle Vánoce hezké vzpomínky, za 20let to bude: to bylo, jak jsme byli v tom Římě…🙂
Lupus: Bardotka byla kočka, i pro mě, ne jen pro chlapy👍 A ano, často z toho tetování vznikne něco, co dotyčný nezamýšlel😏
Efe ano, móč loztomilé👍 Ale jak píše i Orionka, mě by stačilo namalovat fixkou. Dodám: kdybych se do toho ponořila, našla bych možná 20 obrázků, co by se mi líbily. Vybrat jeden by bylo těžké a 20 bych jich nikde mít nechtěla. Tak asi takhle🙂
Tak myslím, že práci v dolech jsme jim nechaly😉 a jeřábnice, proč ne? Vždyť sedí na zadku a jen hejbá páčkama. My jak kravky tahaly 9kg cívky po jedné z vozíku na mašinu, jeřábnice si přijela a 12kg vytáhnula na jeden zdvih z celého stroje😉 No neber to😉
Aluška: On si letěl na Floridu pro nějakou věc ke kameře. Kdyby mu to posílali z obchodu, poštovný by stálo 1500 dolarů, když tam letěl on tak letenka tam a zpátky na Yukon stála 400 dolarů.
Tak to je vtipné, tohleto😜 I když…i naše Pošta se tomu pomalu blíží😉
bambule: Při pohledu na ty fotky mám pocit, že se nutně potřebuju převléct do plavek a jit se vyvalit někam do tepla k vodě ( v mém podání to bude max do aquaparku).
Nó a při pohledu do zrcadla si nejsem jistá, jestli do těch plavek ještě někdy vlezu…👎
Rozhodla jsem se, že si nastrojím už stromek, dozdobím barák, ať mám hotovo alespoň něco😛 Vlastně jo, venek mám(já vím, vždycky ta světýlka zapomenu vyfotit…a stejně se mi to nepovede🙄) Je divné strojit stromek, když venku je jaro😏 Péct budu až ČT-PÁ
Orionka: Rodit se bojej a pak si nechají rozpíchat celá záda. P.S. to jsem krásně protivná 😡
😜 já ne, já si právě říkám, že fakt nejsem masochistka. Jako jo, kdybych to fakt moc chtěla, jako třeba Nikča, vydržela bych to, s bolestí problém nemám. Rodit se bojím, to jo, bojím je slabé slovo, při té představě(už se mě to netýká, tak jsem vysmátá😛) mě doslova zachvacovala panika…jen při té představě, nechtěla bych zažít pak in natura🙄 Ale jak už jsem psala, bála jsem se toho, že se děje něco, co nemůže člověk moc ovlivnit, neřkuli: tak už mě to nebaví, mám toho dost, končím a jdu domů😉 A do toho ta hrůza vůbec z toho zařízení, nemocnice, hadiček, fuj, už jsem si přivodila zase třes🙄
kometa: Neřekla bych, že výborné. Spíše nadějné.
Tak vetky mi tehdy říkaly, že Viktík má velkou šanci, že všechny kočky, které na léčbu poslaly, se z toho dostaly. I ty, co už jen ležely jak mrtvolky a nepřijímaly potravu.
Kostarika😍 Florida mě nijak neláká, ale Kostarika je v pořadníku hned někde na předních místech, plánovali jsme ji ještě v dobách, kdy byli psi. No neodjeli, to už se ví🙄 A s našima kočkama mám obavy, že my pojedem tak akorát do pr…👎 Tak se alespoň pokochám fotkama😀👍
Husy nemáme, jen slepice, ale v létě mamka brblala, že ty dýně vůbec nechtějí. Tak snad vám to budou žrát🙂 Já bych to asi nastrouhala a ošrotovala. Nevím tedy, v jakové podobě se to dává husám.
Měl to být jen víkend tak nějak předpokládám, že se asi včera vrátila. Jak sem koukla, tak se nasr…😜 a už nenapíše😏
No ty datumy…většinou narození dětí, mi přijde takové prdlé s prominutím. Jako, že: až budu senilní, abych si to pamatovala?Jo a jména milých, to je teprve prča😛 sousedka už si ho předělávala dvakrát🤣
U nás vylezlo slunkóóó😀
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Aluška z 17.12.2024, 09:13:38
Mamka má vnoučata ,,jen" v Praze a dočkala se jich v době, kdy už skoro nedoufala. Ona děcka miluje asi tak, jako já zvířata😛 takže je jí taky líto, že jsou tak daleko. Ale má je, tedy mívala, holka má 11, brzy nebude mít zájem, tady celé prázdniny a letos už z nich byla celkem unavená. Taky je jí 72, takže už žádná ,,mladá baička" není, i když i ona, stejně jako vy s nima drží krok. Takže i když děti já nemusím chápu, že je vám líto, že je máte až tak daleko😟 Naštěstí ano, ty sítě to hodně zjednodušily👍
Čau všichni po ránu, no vždyť píšu, že jsem slepá😛 Brýle jsem byla líná si vzít, stejně jako vyzvětšovat si obrázek. No jo, ono se to právě dělá, že se nechají lidem pohladit tvorové, jehož dospělce už by si pak nikdo nepohladil😉 Taky to znám z cest.
Ha, ha Sardullah, to je doslova a do písmene. Já jsem se tu narodila, ale pak jsem asi 15let, prostě mládí bydlela jinde. A když jsem se vrátila, už jsem moc lidi neznala. Jen starousedlíky. A jelikož jsme si postavili na konci vesnice…dlouho nic, jen pole a pak my, tak jsem stejně lidi ve vesnici nepoznávala. Až jsem začala chodit s pejsama, tak jsem se seznámila i s lidma, které jsem neznala ale vůbec, třeba z druhého konce vesnice a o hodně starší, nebo o hodně mladší. A kámoška, která se sem přivdala zrovna v době, kdy jsme se nastěhovali i my, chodila kolem s krásným berňákem. Nezávisle na tom, jsme si i my pořídili Beruška a tak jsme se skamarádili. A naše rodina, vlastně i mamka a tcháni, protože to slyšeli od nás, jí neřeknou jinak, jak jménem jejího psa, takže není Nováková, ale Alíková😛 A i když už má dalšího berňušku, který se jmenuje trochu jinak, tak pro nás už bude navždy Alíková😀 A musím říct, že jsme postupně nakazili polovinu dědiny, takže když řeknu: mluvila jsem s Alíkovou a….tak už většina lidí ví, o kom mluvím😜
balu: Některé tetování je hezké a vkusné, a autor je opravdu umělec. Někdy až člověk žasne, co dokážou tatéři jehlami vykouzlit. Mě to ale nikdy nelákalo.
Souhlas, tak nějak. Nemusím mít všechno. A už vůbec ne to, co nejde změnit(nebo ne jednoduše) už jsem psala 100x, že nesnesu žádná omezení, nátlak, nenechám si diktovat. A něco, čeho se nezbavím ve chvíli, kdy chci, je pro mě velké omezení.
Aluška: A to jsem se ho ani nezeptala 😀, posílal mi i hodně videí jak vnučka skejtuje, tak jsem koukala spíš na ně
No…když já spíš než na ty děti, koukám na všechno ostatní😉 Největší sranda je, když se mě mamka ptá: chodí tu nějaká mladá paní, má holčičku, chlapečka, psa. Ta holčička je hezká, takové kudrnaté blonďaté vlásky a bla, bla a já: a ten pes je co zač, rasa? Nevím, já nevím, jak se to jmenuje. ..A jak teda vypadá, barva, velikost, chlupatý(hladký)? Já lidi poznávám jen podle psů, horší když pak jde ten člověk bez psa, to jsem v perdeli😛
A gumového aligátora vidím(tedy vidím prd, ale snad je gumový?😉) Ale i kdyby nebyl, já se štítím jen pavouků, ostatní zvěrstvo mám ráda(kromě bobra😠 tomu bych teď ty zuby nejraděj vyrazila👎) Vnučka vypadá postavou jako moje neteř, jen ta vaše je asi o nějaký ten rok mladší.