Aktuálně: 2 702 inzerátů263 065 diskuzních příspěvků19 186 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 03.10.2025, 08:22:10 xxx.xxx.20.192

a za našeho mládí byl ještě Udo Jürgens,žejo,v těch hudebních.."ein kessel buntes"snad jediný německý zpěvák..Omegu jsem bráchovi dovězla z německa,ale to snad byli rakušani?mě bylo 17,už si to moc nepamatuju..Jeli jsme nejlepší učni ze zemědělek z kraje..byli jsme ubytovaní ve “stad hotelu”v Berlíně,myslím kolem 30 patra?byly tam 2 výtahy,jeden zastavoval až od 20 patra..Pro nás to byl zážitek!!..Pak Roztok a Warnemünde…

Bobca
Bobca 03.10.2025, 08:15:08 xxx.xxx.20.192
Saga:

Včera, když jsem šla odpoledne pro herky, že je zavřu, tak malá olizovala zelenou hlínu a velká louskala, co taky jinýho, že jo ? Celou cestu domů, když jsem jí vedla, tak to drtila v hubě, jak Marfuša, s naprosto triumfálním výrazem, že když já jí škrtím na seně, tak vona mi na to dlabe, najde si sama že jo…Já myslela, že jí tu kušnu vzteky urazím. Co má člověk s tímhle matriálem dělat, že jo? Pořídím si neonky a bude mi dobře😄!

tak to jsem se pěkně pobavila🤭🤗po ránu dobrý start…

Bobca
Bobca 03.10.2025, 08:00:27 xxx.xxx.20.192

halux…platfus...prosím,vysvětlete mé prázdné hlavě,co to je..dík..Vím,mohla bych si to vyguglit,ale vy mi to určitě vysvětlíte polopatě,žejo?🙏🌹

Bobca
Bobca 02.10.2025, 13:36:34 xxx.xxx.20.192
Daja:

Ano, dobře, nudu jsem myslela až na LDN. Doma jasně, že se človíček nenudí😉.

ahá🤗…tak to se pak uvidí,jak to tam bude🙏…budem stejně ve spojení tady na chovu..a co se týče telefonování?..mám problém volat,když je v pokoji několik  pacientů..Už i Jaruš mě obvinila,že ji nějak odstrkuju,když jsem jí nevolala,když zrovna volala jiná,nebo spaly,nebo byla televize..tak jsem jí napsala jen smsku..nedalo se jít někam na chodbu..Budem to řešit až pak..ju?👌Nemyslím to zle…

Bobca
Bobca 02.10.2025, 09:19:10 xxx.xxx.20.192
assil:

Podle mě to tam není. A taky nevím co je na tom transparentu v azbuce.

ano,není to tam..nejspíš nějaké jejich tajemství,že patří k sobě..a ten nápis asi nejvíc vystihla Rapoťačka..

Bobca
Bobca 02.10.2025, 08:59:58 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 02.10.2025, 05:50:27

Dajo,dík za nabídku,ale asi jsi nečetla…já mám počítač už přes 20 let..Internet taky.(ten první počítač jsme měli na hraní her kdysi už v 90tkách..)Takže mejly a cokoli jiné ovládám bez problémů..nepotřebuju trénovat..A na tom tabletu taky píšu mejly,ale akorát,když jsem právě někde-vozím ho sebou,když jezdíme s Jaruš na wellnesy,a tam se připojím. Doma jsem na velkém,mám obrazovku a klávesnici..Tak i v té nemocnici pak mám ten tablet..Telefon na sebe máme-od Karviné,jsem tě potřebovala jako navigátora,pamatuješ?🙂Nuda u mě nehrozí..nestíhám…fakt..Mám toho hafol..

Bobca
Bobca 01.10.2025, 16:08:13 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 01.10.2025, 10:21:49

hodně depresivní….musím si to pustit ještě jednou,ušlo mi,co v té krabičce bylo..

Bobca
Bobca 01.10.2025, 15:53:10 xxx.xxx.20.192

Bobi, noťas jsi vzpomněla, ale toť vše. Tak na něm trénuj, ať víš, co a jak tam funguje jinak, jinak od počítače, protože jsou covidy, tak se klidně může stát, že fakt někdo vypadne😉

To bych byla ráda ! 🙏Raduš,nemám noťas,ale tablet…Mám ho už 8 let..a už mi právě blbnul,že jsem nemohla ani psát,ani hrát v sanatoriu..Huawei,má jen 16 GB paměť,proto mi pořád vybuřoval o plném úložišti..Nemohla jsem ani na mejl,a sem na diskusi to bylo hrozné,než jsem něco napsala..Tenhle nový má 128GB !!.tak asi nehrozí několik let,že by se mohlo stát to samé..A na tom starém ještě hraju Mahjong a WOW na záchodě(nebojte,střízlivě,jen 1-2 hry ráno,než..hm..🤭)jinak je to žrout času..stačí,když sedím tady u počálu než si počtu..👍.takže jde jen o to,mít ho v cajku..Signál tam je dobrý,ne jak na neurologii,kde jsem musela jít do jídelny,abych si s vama mohla psát..

Bobca
Bobca 01.10.2025, 09:29:25 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 30.09.2025, 17:01:31

krásná melodie-pustím si ji určitě ještě párkrát,ale hodně smutné😢..Bubenice,a kytarista v rukavicích…skupinu taky neznám...

Bobca
Bobca 01.10.2025, 09:15:52 xxx.xxx.20.192

Nevím,jestli jsem psala,že už mám nový tablet…takže-kdo je připraven-není zaskočen☝️..Lenovo 10 cosi…Synovec mi ho zprovoznil,takže by to mělo být pak vpořádku..Pořád doufám,že by mohl někdo vypadnout..I když jsem tam volala včera,nevypadá to zatím nijak nadějně..Dnes nepatrné zlepšení-nevzala jsem včera navečer prášek,zkusím umiňovat jen na 1 ráno..nemá se to vysadit naranu..a nemělo by se to brát dlouhodobě..Jsem si to přečetla..PL na smsku,že se chci objednat,že se mám dostavit 3 dny po propuštění(ať si můžu předem objednat taxíka) mi odepsala,že stačí zprávu hodit do schránky !!Takže jaké “poraďte se s ošetřujícím lékařem o braní léku”A taky-já si budu brát taxi na to,abych hodila zprávu do schránky!!za 40kč..Naštěstí se švagruše ozvala,tak jsem ji poprosila,jestli mi to tam hodí..Jdou se dnes s bráchou očkovat proti covidu a chřipce..

Bobca
Bobca 30.09.2025, 16:37:33 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 30.09.2025, 06:36:32

taky-zpěvačku neznám,ale nádherný hlas….🌺

Bobca
Bobca 30.09.2025, 07:17:02 xxx.xxx.20.192
Orionka:

Po dětech, vnoučatech, nějakých těch psech a kočkách….může snad být ženská cimprlich? Jeden z nejhorších zážitků - když si fena odskočila za křovíčko, kam si před tím odskočil někdo s rychlým případem. A náležitě si to užila. V Lednickém parku. Že byl park plný lidí a my jsme tam byli autem, to už jen ta pověstná třešnička.

to je tak na zabalení do igelitového pytle,než ji dáte do auta🤔chudák..a nemohla za to.😟

Bobca
Bobca 30.09.2025, 07:13:27 xxx.xxx.20.192
rapotačka:

Zelenina, Zelí, zelenskej?

ahááá…každý máme jiné oko..taky mám někdy takové vidiny,že je třeba herec Pešek podobný mému otci a holka mi řekne “kde ho vidíš”?..takže vpořádku,každý to máme jinak..při troše fantazie ho tam taky můžu vidět👍

Bobca
Bobca 30.09.2025, 07:06:57 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

Bobčo, ještě jsem se chtěla zeptat. Ty víš, že jsem fakt neměla a nemám kapacitu vše pročítat zpětně… Ty máš problém se přemístit od sebe někam do špitálu na operaci? Nabízím Ti, když toho budu schopná, že Tě do špitálu odvezu. Bohužel nemůžu vždy. Takže možná je to nabídka na prd, no… Ale nejsme zas až tak daleko od sebe… Snad bych to zvládla. Myslím, že obzvlášť v nemoci bychom si měli pomáhat. Nikdo neví, jak na tom bude třeba za 5 minut.

Jani,děkuji za nabídku…Jsi hodná,ale v krátkosti..Olomouc nemá kapacity lůžek,bere prý z celé republiky..Prostě ta čekací doba je tam fakt až rok..Doktoři ví,jak to tam mám zmasakrované,je to prý na okamžitou operaci,ale…Jsem na listině akutních,kdyby někdo vypadl…v té Karviné bych byla už po,ale i pak bych tam musela jezdit,PRÝ by mě zpátky do Olmika pak nevzali,což nechápu..Sám doktor mi doporučil se poptat na jiných klinikách..ale páteř dělá jen Karviná,Zlín,Brno a Olomouc-myslím na Moravě..Takže holt..Vydržím..Mám právě domluvenou i tu následnou péči hned po operaci(doma bych nemohla být)a potom bych z té LDN jezdila výtahem dolů na rehabky..Takže pořítám od února do června bych asi strávila v tom sanatoriu..A tam rozchodí každého,tak aspoň nějaká pozitivní zpráva..

Bobca
Bobca 30.09.2025, 06:47:11 xxx.xxx.20.192
Bobca:

Pro Doron-a nejen ji-na brzké uzdravení…💐

“Pepo já se spletla”🤭to mělo být pro Sarah..a mě tam vletělo Doron…ta sem asi nechodí…Co už..Sarah,jsem ráda,že je ti už líp..A jsem se vracela,přeskočila jsem debatu o Elánech..taky mám ráda Elány,i když si je momentálně cíleně nepouštím,Zdenka na cestách měla CD a to jsme poslouchaly celou cestu..Tublatanka hřměla u nás kdysi taky..

Debatu o “vodě nad vodou” jsem zaslechla jednou někde u vody..o čem že je “chcem sa z těba napiť,šaty odhoď preč”…takže o tom debatuje určitě víc lidí..ale je to moc hezká písnička..O čem si myslíte,že to je? Co myslí tou vodou?  já myslím,obrazně láska.

Bobca
Bobca 29.09.2025, 12:41:30 xxx.xxx.20.192
rapotačka:

Politika nebyl záměr, co mám dělat ?

Prostě jsem mrkla a…. vidím HO. Asi jsem se z toho …. ? Myslím, že ne, můj apolitickej chlap to viděl taky.

Rapoťačko…v klídku..nic se neděje🙏😀..Jen naznačte,kdo je to,a ostatní třeba poznají,hm?

Bobca
Bobca 29.09.2025, 12:30:38 xxx.xxx.20.192

i jsem psala,že DHC 60,pak 90,a pak 120,ale přestala jsem vylučovat..tak jsem to zrušila..a holý tramal?já nemůžu zkoušet,já musím brát,co mi doktoři napíšou…

Bobca
Bobca 29.09.2025, 10:26:55 xxx.xxx.20.192

nabíhaly mi písničky,a zaujaly mě od tohohle zpěváka…Má jich pár po sobě..a všechny s krásným textem….zaposlouchejte se,hm?

Bobca
Bobca 29.09.2025, 10:24:31 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Jo takhle, tak to mě fakt nenapadlo. Já tu politiku asi primárně ze všeho vypouštím.

já taky…poznám snad 5,max 8 politiků….a nezajímají mě…