Aktuálně: 2 694 inzerátů262 928 diskuzních příspěvků19 182 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 23.09.2025, 06:35:26 xxx.xxx.223.74
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 22.09.2025, 10:45:53

Radus, ta Gucinka je ale macek.. Nebo to má tak velký kožich? Jinak se už jen jednou vyspinkám, a tradá… U nás celou noc fucelo, ale dveře od balkonu jsme měly otevřené dokořán celou noc.. 

Bobca
Bobca 22.09.2025, 19:18:56 xxx.xxx.223.74
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 22.09.2025, 17:04:47

Tak to mi říkala už i ta sestra na neurochirurgii, že se to může i posunout !! A já tu mám domluvenou následnou péči po operaci.. 

Niki,vim, že nestíháš, ale půjdu na operaci až 29 ledna… Zatím mi nic neoperovali.. Čekací doba je 10 měsíců.. Byla jsem jen na rehabilitaci, a teď budu čekat, až jestli se to uklidní a trochu se ty bolesti zklidní.. 

Bobca
Bobca 22.09.2025, 07:59:36 xxx.xxx.223.74

Čekáme na primarskou vizitu.. Dnes v noci jsem měla bolavou celou levou nohu… nevím co mi dají na dom za leky, ale včera jsem zkusila nevzit si polední Doretu, ale po večeři jsem byla ráda, že mi ji dala a večer i Novalgin, a vysledek? Nula nula prd. Ráno v 6 jsem si ji vzala ráda.. Pak písnu, jestli se dovim něco noveho.. Ono taky změna počasí…. 

Bobca
Bobca 21.09.2025, 10:45:59 xxx.xxx.223.74
lesnizinka:

Vidíš Bobeš, to je dobrý postřeh, musíš doufat👍

Radus, jsem to tu psala, že mi doktorka říkala, že mám počkat 14 dní,že by se to mohlo zmírnit, proto chci už, abych to už počítala doma.. 

Bobca
Bobca 21.09.2025, 10:41:08 xxx.xxx.223.74
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 21.09.2025, 09:15:30

Dik Jani.. Právě to chci, abych už doma čekala na zlepšení.. Momentálně jsem rozbolavena až hrůza.. A chci přestat brát ty prášky, beztak nefungují, chodit budu, ale ne určitě 1000 kroků denně, a budu cvičit, co budu zvládat.. 

Bobca
Bobca 20.09.2025, 20:39:33 xxx.xxx.223.74
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 20.09.2025, 18:06:04

Nevim, jak je to daleko od Prahy, ale pochybuji, že by mě vozili oni až z Karviné . Doktor mi primo rekl, že budu muset jet i na předoperační, pritom veškeré vyšetření mam z Olomouce, jen pak EKG, a to by mi mohla i s krví udělat praktická.. Jen se teď chodí ještě na anesteziologii 3 dny před.. A pak mi někdo rekl, že by mě už nevzali zpátky do Ol… když bych byla jinde operovana.. 

Zapoměla jsem ještě , jedna paní má Parkinsona a druhá Alzheimra.. A je nahluchla.. Neumí s telefonem,a to jí daly dcery chytrý, a volá z něho jen na hlasito.. Neumí s ovladačem postele,televize..všechno jí padá, nezohne se, rano jsme cekaly na sestru, aby jí oblékla ponožku.. Nešla, tak jsem ji musela pomoct.aby mohla na snidani. Ponožka s úzkou gumou,malá a noha jak konev.. Pres patu jsem to rvala… NENE, už toho bylo dost. Hotová matka Tereza.. 

Bobca
Bobca 20.09.2025, 18:01:56 xxx.xxx.223.74

Holt se mi ten život zvrtnul.. Jak říkala kdysi moje nevlastní dcera, že jedna máma dokáže vychovat 10 dětí, ale 10 dětí se nedokáže postarat o jednu mámu.. Měla jsem jiné představy, ale dochovala jsem tchyni do 90 let a pak jsem šla se postarat o nemocnou mámu.. Děti už byly dospělé, chodili někteří za mnou, na druhý konec dědiny… a pak jsem šla za praci…. A dál to znáte… 

Bobca
Bobca 20.09.2025, 17:17:06 xxx.xxx.223.74
kometa:

Bobča hledala a našla. Ale ztroskotala na tom, že nemá, kdo by ji tam vozil. Předoperační vyšetření, operace, pooperační kontroly.

Mně třeba stehy po operaci plotýnky vytahovala kolegyně veterinářka. Protože jsem se neměla jak přepravit na ambulanci.

Přesně tak.. V Karviné bych už byla po operaci.. Před operací bych tam možná dojela na ta vyšetření, 160 km, ale potom? Dovezli by mě sanitkou, ale za jak dlouho po bych mohla řídit? A ve Zlíně bych teprve zítra šla na prvni konzultaci, domluvené od kraje cervna!! A tam by mě vzali tak do 2 až 3 měsíců.. Stejný problém dovozu.. Takže, když jsem to počítala, tak jestli v prosinci s problemama s dovozem, tak jsem rezignovala a vydržím do toho ledna.v Olmiku. A mam tu domluvenou tu LDNku… A tady sestra to dobře popsala.. Dlouhé čekací doby, pak se operují staří lidé, špatné se to hojí, někteří se ani rehabilitaci nerozhodí.. A jedna paní 83 let,štíhlá, vitální tak dlouho cekala, až ji řekli, že to už nejde, že jsou už ty kosti neoperovatelne.. Jsou tu samé babičky a dědečci kolem 75 až 80,malo mladých.. 

Radus, nejde o to, že bych spadla, ale cpou do mě samé dryjaky, a beze zmeny, elektro uz nemůžu. A blbnu tady z tech 2 na pokoji.. Mám se starat sama o sebe, a ne pomáhat 2 babkam, co se nemůžou obléct, obout, a natahnout si ponozky.. Mám to zakázané, ale ony si nezavolaji sestru.. Jsem poslední tyden z nich hotová, o pul 5 už strachaji, po o nejde bucnout, v 8 si dávám sluchátka, ale jak řve televize, tak slysim i tu, takže do 22 hodin, než jedna bere ATB, stejně nespím a vrzou tu postele neskutečně.. Ta nová v noci kroupe cukr, strachaji ve stolcich, kecaji od 5…takze..doma je doma… 

Bobca
Bobca 19.09.2025, 18:47:52 xxx.xxx.223.74

Věřím, že po operaci to tu bude lepší, že mě postaví na nohy.. To tu má tohle sanatorium takovou pověst.. I doktorka říkala že to je prostě stav před operaci.. Se nedá nic dělat.. Zitra má prý službu, odchytim ji… 

Bobca
Bobca 19.09.2025, 16:33:21 xxx.xxx.223.74

Jsem naštvaná,… než by mě už pustili, když je to bez efektu a nelepší se to, a bude to trvat minimálně 14 dní, než se to zklidní, tu mám být do pátku..a situace na pokoji mi nepřidá, jsem psychicky hůř…. Už mi mohla běžet ta 14 denní doba doma.. Nachodim se tu s těma bolestma….. Rapotacce to preju, hlavně, že se jí ulevilo.. 

Bobca
Bobca 18.09.2025, 19:05:00 xxx.xxx.223.74
lesnizinka:

Bobíšo žiješ? Nebo tě tam utopili v té vaně?😲😜A Nikča asi balí😉👍

Blaženo!!!zase? …. Píšu každý den, někdy i 3x.. Hlídej si to.

Bobca
Bobca 18.09.2025, 18:52:36 xxx.xxx.223.74
eva:

Popravdě nechápu, proč by všechny ženy musely mít celulitidu…prostě ji nemám, nevím proč..ale je mi to celkem jedno..mám asi jiné priority…

Já zas neznám žádnou, co ji má… A vím, jak vypadá… 

Bobca
Bobca 18.09.2025, 13:25:17 xxx.xxx.223.74

Já taky nikdy nemela celulitidu, ať jsem byla hubená, nebo tlustá.. Právě, jak je kůžicka napnutá, nemam ani vrasky na obličeji. A krem nepoužívám žádný, ani ksicht, ani jinam. Mam, ale zapominam.. A pak , jak se zpotím, tak je to nepříjemné 🤗A nozky mam prý pěkné.. Jak srnka.. Se pochlubím.. Akorát ty tmavé fleky sem tam na lytkach.. Ale nejak mě to netrápí.. 

Dnes jsem mluvila  s doktorkou, zrusila mi ty hloubkové elektrovlny, mam po nich buseni, a dnes se mi udelalo zle u fyzioterapeutky, tak mě poslala k doktorce. A prodloužila mi pobyt do příští soboty, napsala další vany.. Já myslela, že to utnem pondělkem, že jsem úplně hotová.. A ono že tak do 14 dnů pak doma by se to mělo zlepšit….. Ale do té doby kdo má tak trpět??? 

Bobca
Bobca 16.09.2025, 12:17:31 xxx.xxx.223.74
Buggyra:

Ani ne, já si hlídám min. těch 7 hodin denně spaní, a hubnutí se nekoná, takže… Je to na metabolismu každého soudruha 🙂

Já spím v průměru 9 hodin, s chobotem, nekdy i 10…. Tady teda ne, ale doma vpohodě A nejsem žádný drobek.. Je to i věkem, rodem.. Tady pravidelně jim, tak uvidim doma, kolik jsem opadla.. Tady podle jejich váhy mám kilo dole.. 

Bobca
Bobca 16.09.2025, 09:50:41 xxx.xxx.223.74
Sardullah:

No tak to už mi přijde humánnější klasická past, co myši zlomí vaz…

Já ve svý podstatě nemám problém s tím, že někdo hubí myši, ale přijde mi, že pořád je to živej tvor a my máme možnost myš zabít nějak humánně, aby zbytečně netrpěla…a to utopení si myslím, že je hrozný pro všechny živý tvory.

Určitě.. Já spíš chytala do pasti, nebo párkrát zašlapla.. Topit jsem napsala nevim proč 🤗prostě každopádně zlikvidovala.. 

Bobca
Bobca 15.09.2025, 14:56:08 xxx.xxx.223.74
orionka-2:

To je boží ! Kyblík s vodou - to mi bylo hodně nepříjemné, ti utopenci. A kam ty živé myši ? 

Nechala bych je utopit.. Ha.. Milovníci prominou, ale co já zabila myší 🤭

Bobca
Bobca 15.09.2025, 12:10:54 xxx.xxx.223.74

Ještě týden, zítra jsem tu 3,a mám to na 4..nechala mi 3krat doretu, a na noc novalgin… myslím že zbytečně, musí se to vydržet.. Lepší už to nebude. Tablet mi ještě něco vymazal, ale není to ještě top. 

Bobca
Bobca 15.09.2025, 10:00:46 xxx.xxx.223.74

Já jsem ve fázi rozboureni.. Neutuchajici bolesti, nemůžu se otáčet na lůžku, při chůzi hrůza, narovnat se, ani omylem, jak píše Rapotacka.. Dávají mi nějaké jiné proudy, po nich mám bušení srdce chvili po..mela jsem 10 dní jakési slabsi, povrchové, a, teď jsou hloubkové.. Vany mám znovu s prisadami, nesmim mít perlicky. Zitra tu budu 3 tydny.. Dnes nám sem dali 3 paní, to jsem zvědavá, jak se poperou ty 2 o koupelnu.. Já jsem za 5 minut osprchovana, ale paní blokovala a dost dlouho koupelnu. Nemluvím o záchodě,ten i hodinu.. Kompoty nepomáhají… 

Bobca
Bobca 12.09.2025, 14:32:31 xxx.xxx.223.74

Děvčata vydrzte, zítra by měl přijít syn tady od paní a podívá se mi na ten tablet.. Nedá se to…..