Musíte plyšáky v určitých intervalech posbírat, vyprat, dát je někam do sklepa, aby nasákli jiný pach nebo dát ještě vyprat ke známým, a pak je zase rozdávat jako nové 🙂
dobrý nápad..a Zrzavcová-přesně vidím Maxe..ten na ni čekal..nekonečně si s ní hrál,pak protáhl hlavu uchem a chodil s ní po pokoji🤭
Irmo,mám polštář-nikdo ho nechce a je mi líto ho vyhodit..je vyplněný polystyrénovými kuličkami..mohlo by to být? kdyby ano,napište mi do SZ adresu prosím..Už není tak naducaný,já ho používala jako opěrku zad na válendu-neměla jsem křeslo-a kuličky se asi slehávaly?..no a Maxík ho měl rád taky…napřed jsem hledala ve fotkách a pak mě napadlo ho vyfotit-trubka 🤭ale Maxíka jsem tu už nechala🐈
A když už jsme u toho plýtvání… Nepovaluje se vám někomu doma výplňový materiál pro rukodělné výrobky? Ideálně duté vlákno, klidně v podobě vyřazeného polštáře.
Pustila jsem se po nocích do výroby panenek pro UNICEF, trpím brutální nespavostí a tvůrčí rukodělná činnost mi prospívá. Takže to pojímám jako pracovní terapii, která může pomáhat dál. Snažím se v maximální možné míře o recyklaci, využiju i zbytky látek a příze (na vlasy) 🙏
smekám před takovým tvůrčím nasazením po nocích….obdivuji lidi,kteří se dokopou tohle dělat…poptám se a případně se domluvíme-a pošlu…držím pěsti..
Adidas jsem dala jako příklad… . to jsem chtěla opravdu jen poukázat na to, že ve stejné kvalitě jako je bavlněné tričko s logem nějaké značky se dá pořídit neznačkové a levněji.
u nás byl taky obchůdek,kde “vzadu”měli ty adidas fejková trika-levná..Budiž….Dědina,děcka to chtěla,kupovala jsem je.Jen mi třeba vadilo,když někde zavřeli poicajti tržnici s tímhle zbožím a všechno “prý” spálili..proč to nedali třeba dětem do děcáku?.
a rifle,jak píše myslím Eva? na ty jsme taky stáli fronty v Olomouci u Tuzexu na Floře..45 bonů..Super rifle,Wrangler,Levis..myslím,hm?
objednala jsem si v Temu jednou halenku-vypadala krásná,ty barvy…ale materiál?umělina,ale taková zvláštní..i velikost neseděla..dostala ji švagruše…takže oblečení neberu..ale ty nalepovací háčky..prodlouženou ruku za pár korun-140,.Ale ty gelové oboustranné lepicí pásky,co PRÝ udrží všechno jsou slabé,vůbec nevypadají jak v nabídce..to je škoda i těch 19 korun..
…Z Temu jsem si objednávala drobnosti k šicímu stroji..vychytávky do kuchyně..háčky a držáky..Před elektronikou(+nabíječky a tak) varují…teď se to dost řeší na seznamu..zkrachoval jeden obchod s deskovýma hrama,že je tam prodávají za snad ¼ cenu…
Děkuji..zajímavé..mluvila jsem o tom s holkou a ta mi to taky podobně vysvětlovala..proto byl pro mě ten konec divný…Ona sleduje všechny jejich klipy..říkala,že koncert byl boží..že předkapela byl sbor,a ten zpíval jejich písničky,co nebudou hrát na tom jejich hlavním koncertě..No byli nadšení…atmosféra..efekty..říkala,že příště pojede kamkoli,třeba sama….Prostě zážitek🤗
neumím anglicky..ano,děj byl bezva..ale jak se pak rozešli,tak pokračovaly boje..Našla jsem si pár s českými titulky..je to lepší si číst,o čem to je….měla jsem hudební půlden🎶mají hodně těch válečných..Ten zpěvák má prý matku někde z Olomouce,i točili snad něco u nás,a český režisér..mi říkala holka…