se vždycky dívám ještě na další videa za tím prvním…no já se vyděsila,co dokáží lidé udělat ze svých koček,a pak při natáčení se jim ještě smát😟 neuvěřitelné!!
se vždycky dívám ještě na další videa za tím prvním…no já se vyděsila,co dokáží lidé udělat ze svých koček,a pak při natáčení se jim ještě smát😟 neuvěřitelné!!
u nás začlo v poledne ale fest,né bouřka teda,ale pořádný slejvák..asi 15-20 minut..pak pauza a už to zas rube do střechy…Chystám se bucnout.se bude dobře dřímkat😴Raduš,mělas na toho srnce taky zabékat….🤭
My měli teda taky koš z pletiva na okna..tehdy kovového-zeleného..
jinak počasí jak na houpačce..včera bylo i pěkně-dnes 19 stupňů a mraky..…Já se blbec“přetáhla”,tak je mi dnes bídně..-možná i tím počasím..Já si předevčírem konečně přehodila simku do nového telefonu..Jo,asi jsem nepsala,začal mi blbnout repráček na mojí Nokii 230(dostala jsem ji loni za spravení 2 riflí-použitý,ale jako nový)..špatně jsem slyšela,ale sem tam ještě jo…Tak jsem se konečně rozhodla-koupila jsem si úplně ten samý..No problém..Jenže-jindy pro mě hračka,stáhnout na simku ze starého,vyplivnout do nového a ten zbytek pak taky tak..jenže..Já se do toho jaksi zapletla..a najednou mi nešlo volat..Tyjo..ten strach,že si to všechno vymažu!!tak jsem sbalila telefony a vydala jsem se do Krakena-obchod s telefonama u nás-a opravna..Seděla jsem na každé římse u plotu..je to poměrně daleko…Zkrátím to..slečna našla tu mou chybu..Já to kopírovala a nepřetahovala,tak mi tam najednou naskočilo přes 700 kontaktů(ty moje x 4)ALE🙄já při posledním měnění simky ji dala blbec obráceně.rožkem nahoru..To se mi ještě nestalo..Proto tam bylo jen “lze použít jen tísňové volání”..Jenže,že to nestihne do 12,že musím přijít odpoledne..No co jsem měla dělat?se to muselo odháčkovávat po jednom!!No tak jsem šla a ve 2 jsem se vypravila znovu..Ona si dala tu práci nechat mi v novém kontakty jen po jednom,koupila jsem si ještě paměťovku s větší kapacitou,tam mi ty kontakty taky dala..Na starém to zůstane do rezervy…Jen tóny byly Nokiácké…Když začal zvonit,jsem se lekla,co to je🤭..Tak mě napadlo oživit mou starou C1 a přes "blutut" si to přetáhnout do toho nového..Má trošku jinak ty funkce,ale to jsem si poradila…A jsem konečně spokojená🤗Jenže jsem se nachodila..včera jsem taky cosi bez berlí na hůře hledala..A vrchol všeho-jak nešla ta elektrika,tak mi blikal sporák,už týden..Tak já včera na kolena(poprvé od operace-a na zem!) a mezi linkou a sporákem jsem dosáhla na prodlužku a vytáhla a zasunula šňůru..je po blikání..a dnes jsem nemohla vstát😟Ale už mám v sobě prášky..tak to doufám pomine..Dnes budu hodná..
ten předposlední “úhel pohledu” mi dal chvíli práci🤭se přiznám.
teda Acher👌to byl zas pěkný nářez😊
dík…už je to vidět🙂🙂
6. snímek jsem nějak nepochopila,co to před ním leží?má to zezadu nějaké dráty….Pomozte mi🙏
Já normál etikety sundavám v myčce - vyberu je pak z toho košíku, co sbírá velké kusy nečistot
😄Jo ze sklenic třeba od okurek to jde vpohodě,ale z plastových krabiček,kde je nalepený z obchodu ten jejich štítek?Nebo zespodu na dně některých věcí?
Jinak u nás střídavě oblačno..ráno 16,šero,za chvíli 28 na meteo,kam pere sluníčko,teď 19,když zaleze…
Raduš,si užívej..mluvit snad nemusíš🤭když tak rukama nohama…🥰
aúúú😟..jak to dopadlo?jste vpořádku?
začetla jsem se tu do vlákna,a jestli můžu, přidám svou zkušenost s krmením Čendy-taky bordercolie-10-11 leté..Pro neznalé-jezdila jsem hlídat k nim domů přes dovolené a prostě,jak bylo potřeba…V poledne jsem nasypala vrchovatý kelímek od velkého jogurtu granulí,na to dala kapsičku…Když se dávaly léky,zamíchala jsem do granulí a pak je našla někdy vespod,ve vylízané misce🤭Zdálo se mi to málo,ale on byl prý na to zvyklý..Když jsme šli do lesa,nosila jsem v kapse ze 5 kousíčků sušeného masíčka,pán sušíval..velikosti půlky vlašského ořechu,i větší..a večer už nic..Dopol max.2 piškotky,když stál u dveří do kuchyně a loudil..ale pak odešel,a byl klid..Vlastně do lesa jsme chodili ráno i večer..takže asi proto jen jednou za den…Už není-je v psím nebíčku..Jako kdyby věděl,že letos bych ho nemohla hlídat👎
Buggyra:Jak se izolepou odstraní papírová etiketa velmi pevně nalepená na plastovém kyblíku? :-O Mně se ani nehty nepodařilo sloupat nic než vrchní vrstvu papíru, asi bych větší úspěch měla šmirglem.
já odstraňuju olejem(píšou i majonézou).Na ten lepkavý čtverec od etikety naleju (poťapkám)olej,nechám působit..aspoň přes noc..A pak Jarem umyju..Vadí mi to na dózách na potraviny nebo vůbec na plastových věcech..Na málokterém povrchu to jde sloupnout jen tak…Mám s tím dobrou zkušenost..👍
Buggyra:Přišla mi z Bonprixu podprda,ale v dešti nikam nepůjdu…
ciwe já jsem to prvním dechem špatně pochopila a představila si, jak Bobča nasadí podprdu a jde se procházet po rynku v podprdě, aby lidi viděli, že má novou! 🤣 Já se picnu, fakt už mám dost, dovolená je potřeba…
teda jo🤭😄..i když v té by se dalo jít i na ulici🤗Jsi asi fakt přepracovaná..uber🙏Ale samo se to všechno neudělá,že?..a já si tu sedím na vozíku a dělám houbelec a jiní by se předřeli…☹️
tady teda “crnká do rýny” celé odpoledne..Slyším to za oknem..Přišla mi z Bonprixu podprda,ale v dešti nikam nepůjdu…Mívají akce bez poštovného,tak toho využívám..Za 299 a bezva sedí..uvítala bych i jinou barvu..už mám 3.
Dája je navíc opálená🤗..opravdu jak mladice..Já mám stařecké fleky,aniž bych se opalovala..prostě mi vyskáčou na lýtkách a pažích,když jdu ven s krátkým..Dája má asi dobré předky🥰fakt to vypadá po totálce úplně úžasně..
Ten polštářek je dobrý s tou gumičkou-ten jsem nikde neviděla..ale mi fakt stačí ten bez..někdy,bych řekla,podle toho že mě bolí strašně rameno,že jsem se za celou noc neotočila..probudím se tak,jak jsem zalehla..
jinak u nás prská skoro od rána,teď je tam takový pěkný zahradnický…🌨️
a sakriš,zas ta myší voda vedle,že?.. ale věřím,že ty si poradíš👍👌💪
kometa:já se furt melu, převaluju.
To já taky, ale polštářek neztrácím. A je lepší než peřina, protože drží tvar.
ano,úplně vpohodě..nohy-stehna jsou v rovině..otáčím se přes záda,takže společně i s polštářkem..málokdy ho najdu ráno jinde…je to o zvyku..myslela jsme,že si nezvyknu,ale za pár dní jsem ho nevnímala..ta bolavá kolena byla horší-otlačená..A Dája psala,že s gumičkou..teda nevím,asi si ji tam přidělala,nebo žeby zavařovačka?ale ta by asi tlačila…
To nasávání…asi jsem nedomyslela to hluboké podzemí….ale i starou deku bych zkusila..vytáhne se spousta vody,a ve dvou se to dobře ždíme…🤭
ten trojúhelník tu někde je,ale já se nechala zlákat tímhle..Ten nový,anatomický se mi trochu slehnul-laciný-2x placený..Tenhle zpočátku byl tvrdý,ale ty kuličky,co jsou uvnitř,cestují a přizpůsobují se ..a vlastně si nepřitlačuju ten chobot na tvář,tak se mi líp spí-nebudí mě to syčení…Dá se otáčet podle potřeby,,Zatím ho mám v polštářovém povlaku,ale musím vymyslet pak lepší-ušít…
tak to je příběh..asi fakt už měla hlad,tak si přišla🤭.To mě připomělo,když jsem hlídávala u Zdenky dvůr..první den po poklidu sedím pod pergolou,a po chodníku běží slepice-mladá..tak vstanu,jdu jí zahnat..našla jsem kudy,tak jsem zabednila díry…Druhý den sedím,a běží králík…to už bylo horší..zadělala jsem díru-jinou a nechala ho běhat..na to bych něměla s těma kolenama..Další rok..Z prvního patra..samozřejmě díry v pletivu byly zadrátované,ale..první den jsem ho chytla,druhý den byl zase venku..Opřel se o pletivo a vypadl i s miskou(bylo jich tam taky 6,tak jakýpak prostor)..Nalákala jsem ho na zrno pod kotcem(byl v druhé řadě odspodu) otevřu dvířka,ťafnu králíka za hřbet a šup ho nahoru🤗Jenže-mezitím se mi ta dvířka zavřela a já buch s králíkem do pletiva,,Samozřejmě se mi mi vysmekl a utekl.. Do třetice.. slipka v sousedovic- farářově zahradě..Tak tam bych teda nepřelezla..No přeletěla z kompostu-chytrá-měla tam nízko..Tak já těma hraběma do vějíře ji naháněla..já za králíkárnama šprajclá..Pak jsem jí musela udělat větší díru,kudyma by vlezla dom..a než jsem zas obešla tu trasu,už se tam chyslaly další slečny u té díry..zvědavé,se podívat k farářovi…No dobře to dopadlo,ale zažila jsem si tam spoustu krásných chvilek,včetně ztraceného kotěte..Těch kočičáků jsem si tam užila🐈Jo,holt letos nehlídám..Ale Henry Ford za mnou přišel tuhle,jak jsem se tam stavovala z té Karviné..
Bobi polštářek jsem zkoušela a bohužel🙄Já se s ním absolutně nevyspím a paradoxně mi to hrozně překáží…takže to prostě nejde..holt mě ta krční páteř bude bolet pořád..jsem si naivně koupila takový ten nástroj,co si dáš pod krk a křupne ti to..ani prd,nic mi nekřuplo 😂
Netuším,o jakém nástroji mluvíš,ale určitě bych si ten polštářek teda dala pod hlavu-nad rameno,jak ležíš naboku,abys měla tu páteř v rovině…a hlavu do toho důlku..nelež na břichu,uč se spát s ramenem pod sebou,a klině můžeš ty nohy mít pokrčené-koleno pod bradou…jde to..ale hlavu v rovině.teda páteř v rovině..Počkej..ten polštářek se dává mezi kolena..ty tím chceš ulevit krční páteři?? Vyfoť ten přístroj.zajímá mě..dík
teda Buggyro-smekám!!..asi takhle bych si to zorganizovala i já..Ještě bych zkusila do těch 10cm pak hadici ponořit po dně,nahoře nasála,aby to teklo samo..Na vytírání by zůstalo podstatně míň vody…Takhle jsme vypouštěli bazén,když jsme neměli čerpadlo..vytekl,ale podstatně za dlouho,ale vytekl..Zbytek lopatky,hrnky, kýble a hadr..to jo..ale v té nádrži by to mohlo taky fungovat.hm?