Aktuálně: 2 335 inzerátů269 846 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 16.03.2025, 12:06:36 xxx.xxx.20.192
Tenurri:

Willy (MCO) a Lyarra (ragdoll)

Každej je úplně jinej, ale oba to jsou brambory 😁. Čím jsou starší, tím jsou mazlivější. Lyarrce bude letos 9 a Williamovi 7.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Tenurri-udělala jste mi velkou radost..Už jsem dlouho neviděla Willyho..Na druhé je teda taky úžasný.."JÁ jsem Pan kocour-kdo je víc?"🤗..Jinak jsem o vlákně nevěděla…Jsou tu fakt pěkné kočičí fotky….Emil je hrdina !🐈

MCO Mainský mývalý…si myslím.. 

Bobca
Bobca 16.03.2025, 11:47:21 xxx.xxx.20.192

taky 3..poprvé jsem si jich ani nevšimla🤭čelist může být i od divočáka..nepřipomíná vám to prasečí zuby?

Bobca
Bobca 16.03.2025, 11:42:07 xxx.xxx.20.192

ano,může být jedno…ale podle toho jaké asi i plemeno..Já měla vesnického divocha od 6 týdnů A v garsonce 3x6 metrů+ balkonek teda  V paneláku....nevyspala jsem se-snad zkraje….Neutahala jsem ho sama,tak řádil v noci jak černá ruka..Napřed od 4,pak se to krátilo..ode 2…A v 6 třeba usnul,ale já už né..Drásal mi drahou madraci,dveře,jak chtěl jít ven..Nechávala jsem ho pak na noc se proběhnout po patrech-ležel v mezipatře a pozoroval dění kolem..Jenže to vadilo pak pejskařům…Tak si myslím,že by si vyhráli ve dvou a dali by pokoj..Nechci to tady prosím ale probírat,co jsem měla,nebo neměla dělat..toho jsem si užila dost..proto jsem ho dala v necelých 2 letech(tak nějak) do dobrých rukou 2 babiček se dvorkem a zahradou v Brodku u Prostějova..Tam se má dobře ..myslím na něho ještě-byl to můj miláček,ale věřím,že je mu líp na svobodě venku..Je rozdíl asi Ragdol,nebo co má Raduš-už nevím,co jsou ti sameťáci🥰nevzpomenu si teď…

Bobca
Bobca 16.03.2025, 11:28:14 xxx.xxx.20.192

klavír-krásná změna😇.děkuji….já mám ráda i tuhle Itálii..Klavír mám ráda i v relaxačních věcech,co si pouštím před spaním…do toho ptáčci…

Bobca
Bobca 16.03.2025, 10:56:55 xxx.xxx.20.192

dlouhá,náročná skladba..ale dám ji sem..Tu jsem si dávala do sluchátek,na plné kule,protože se mi líbilo,jak u určitých pasážích to ve mě úplně rezonovalo..to byl relax🤗

Pro Tapa..nevím,jestli jsem sem psala,že ještě jsem poslouchávala tak do 55-60roků….YES,Marillion,Arenu,Aeyron,Pendragon,Wishbone Asch,Flower King,Pavlovś Dog,Strangers.on a train,The Flower Kings,Royal Hunt,Barclay James Harvest,Nightingel,Nightwish-to je jasné,to tu bylo,Vithin Temptation,oldfielda,Genesis…znáte ty kapely?Pak už ty novější-ty názvy si nepamatuju..Ale měla jsem kapelu 10 let,tak nebyl čas poslouchat..No ale né,že bych doma poslouchala country,to né..toho jsem měla dost někdy i 3x týdně…úterý v Olmiku,ve středu zkouška s chlapama a v sobotu hračka…Ale Martinovou a Pacifik,ty jsem měla v autě na cesty na zkoušky a hraní-30km…a pak impuls zkrz situaci na silnicích…

Bobca
Bobca 16.03.2025, 08:50:35 xxx.xxx.20.192

a do třetice🎶….taky moje oblíbená💛…ale vlastně-která není,🤭

Dajo…dobrá na cvičení..👌

Bobca
Bobca 16.03.2025, 08:43:25 xxx.xxx.20.192

tuhle jsem si kdysi pouštěla pořád dokola…😀

Bobca
Bobca 16.03.2025, 08:34:08 xxx.xxx.20.192
Kilian:

…no vzhledem k tomu, jak ho tam Canka označila, tak předpokládám, že je to ten samý…

máš pravdu,asi jí není pomoci..vždyť to se táhne už nějaký pátek👎

Bobca
Bobca 16.03.2025, 08:32:12 xxx.xxx.20.192

teda opět něco úžasného…ty barvy🤗..váhala jsem mezi modrým rybníkem a vodopádem-co si dám na plochu-mám tam ještě blondýny…a vyhrál vodopád..ale tu druhou jsem si uložila…

Ano,Fido,a vzápětí ušiska za hlavou a tlama od ucha k uchu🥰

Bobca
Bobca 16.03.2025, 08:24:04 xxx.xxx.20.192
Kilian:

Bobi vždyť to tam píše, že přítel kotě zaplatí,jen si nejsem jistá, zda počítá s cenou kotěte plus minus 15 a vice tisic…  

Lidka dala za Safíra 20000

Bobca
Bobca 16.03.2025, 08:23:24 xxx.xxx.20.192
Kilian:

Bobi vždyť to tam píše, že přítel kotě zaplatí,jen si nejsem jistá, zda počítá s cenou kotěte plus minus 15 a vice tisic…  

Evi-ano,píše,jen jsem si nebyla jistá,že je to ten samý…😲

Bobca
Bobca 16.03.2025, 08:21:41 xxx.xxx.20.192
kometa:

A před ní byli dinosauři.😜Třeba takový T. rex je jenom větší slepice.

teda Reni..🤭No vidíš…přišlas na to👍..tak jak to bylo?ha?

Bobca
Bobca 16.03.2025, 08:20:08 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Tak kdysi jsem od někoho slyšela, že jeho polovička - manžel pravidelně sleduje nekonečný seriál Ordinaci v Růžové zahradě. Který teda mně připadá strašný, zahlidla jsem kdysi dávno nechtěně první díly. Takže myslím, že možný to je.

No já Ulici sledovala zezačátku pravidelně-jak všechny baby v práci a pak to rozebíraly.Pár let..asi do 2015..pak už né-nedá se stihnout všechno,Jaruš to sleduje pořád,tak na wellnesu to zkouknu s ní..Nebrblám...Vlastně je to už takové natahované….Ale bývalo to poučné..Co den,to nějaký -ale skutečný problém ze života,když se na to podíváte z tohoto úhlu..dokonce Amálka prý má taky toho chobota co já..Takže se tam řeší takové věci ,co zažívají běžní lidé..I prý ti lidé si berou inspiraci..že ty postavy jim pomohly se třeba vyléčit z alkoholu atd…

Ale to patří do filmového vlákna🤭

Bobca
Bobca 16.03.2025, 08:11:44 xxx.xxx.20.192

vím,že někteří chlapi sledují Ulici,i Ordinaci..Pamatuje si někdo Esmeraldu?to byla myslím snad první lelenovela po převratu…to snad sledovaly celé rodiny…matky dávaly -nebo chtěly a nepovolili jim to?už nevím..dětem jména jako Chosé Armando, Esmeralda..Stejně jako Vladimír,když letěl náš první kosmonaut do vesmíru..To vím,že jich ten rok bylo víc..

Takže necháme Tapovi jeho “onikání”..budem to brát jako záhadu,hlavně když nám budou posílat pěkné písničky…🙏🤗

a já myslím,že byla dřív slepice..vznikla nějakým přírodním křížením prapradávných ptačích druhů…Ale nebudem to tu plevelit,to je jen tak-můj názor.😎

Bobca
Bobca 16.03.2025, 07:50:48 xxx.xxx.20.192

zmizel mi příspěvek🤔

takže znova,krátce..já si kontroluju,opravuju,odešlu,a stejně tam objevím třeba písmenko blbě,tak to vrátím,opravím…a někdy ten skřítek mi tam šoupne zase něco,a to už na to kašlu..🤭.

Jinak u nás Jadran..hned je veseleji..Domeček ještě namrzlý,tam jde slunko až později..Včera odpolko docela vichr,ulicí lítaly nějaké igelity,papíry,bůhví odkud..Byla jsem na okruhu kolem náměstí,a fakt to fičelo-ledový severák z Pradědu😟

Co se týče ragdola,pamatuje si tu někdo,že jsem jela s kámoškou na Slovensko pro Safíra…a vzápětí si pořila Elišku,aby nebyl sám…Byla jsem je hlídat..Ano nádherní,mazliví..Ale já,podle mé zkušenosti,bych si nevzala jedno kotě..chtěla jsem,aby mi holka dovezla ještě jedno,ale ona že mi zatím stačí jeden..Ona ale měla jednoho,a ten byl polovenkovní..takže nebyl problém..

Niki a vidíš sama,jak ti tví si vyhrají…a zeptám se-ta ségra je pořád s tím “přítelem”?

Bobca
Bobca 15.03.2025, 12:37:57 xxx.xxx.20.192

No teda dík😇teď už neudělám vůbec nic🤭🌺🙏a ta hudba do toho🤗

Bobca
Bobca 15.03.2025, 12:32:18 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Možná by to chtělo u vlastních videí se odhlásit? Jen mě to tak napadlo jako návod pro Dafi.

Tak to je pro mmě už "vyšší dívčí",,já si platím na youtube “bez reklam”..mám prémium,kam si můžu ukládat výběr do “knihovny”…a to mi vyhovuje…Už to sice zdražili na plus mínus 205 kč,ale já si to zaplatím,bo se mi to vyplatí👌..já jsem na písničkách a šití věcí imrvére,tak to bych se z těch reklam opupínkovala🙏

Bobca
Bobca 15.03.2025, 12:26:16 xxx.xxx.20.192

Paní nebo pán (?) píše za 3 lidi, někde to psal/a, asi na drůbeži.

já na drůbež a nikam moc nechodím,jen jsem si všimla jednou,a to jsem si myslela,že je to překlep..ale teď,jak o tom píšete,mě to taky zajímá..A myslím si,že je to chlap..Tape,hm?😊