tady ta je taky moc hezká
Sarah,já psala o písničce,že je hezká😇…Scher je plastická,to máte pravdu🤭mimiku nemá žádnou..a co se týče hraní,myslím jsem ji viděla jen jednou někde v čarodějkách,hm?
tady ta je taky moc hezká
Sarah,já psala o písničce,že je hezká😇…Scher je plastická,to máte pravdu🤭mimiku nemá žádnou..a co se týče hraní,myslím jsem ji viděla jen jednou někde v čarodějkách,hm?
Sarah01:Zkopírujete odkaz na YouTube (to je to okýnko úplně nahoře, který začíná na www.) a vložíte ho sem do toho okýnka s názvem Youtube video.
nebo-když už to hraje,tak dám pod videem “sdílet”,objeví se okénko“kopírovat”,na to kliknu,zmodrá to,pak kliknu na to vlákno,co mám nachystané v liště a do okénka na tom vlákně na “youtube” napřed levým myšítkem kurzor a pak pravým,a dát “vložit.”
Neumím ale vkládat vlastní videa-což vy právě potřebujete ,hm?..já tak postupuju,až se na něco dívám..
Cher má zvláštní,charismatický hlas…🎶tady ta je taky moc hezká..tady má v určitých pasážích hlas upravený,ale v refrénu je svá…👍
Dájo,to máš na taneček u nádobí🤭🤗
Niki,taky je mi to líto..a jak píše Kometka,lepší 2 koťata,já jsem toho litovala,že Max byl sám..mohlo to všecko být jinak🐈…co už.Nebo tu starší kočičku..hledejte v inzerátech.
to se mi líbí🤭
ten sloup jsem vyrobila z trubky od koberce-polepila kobercem..ten byl teda nejpoužívanější věc…a pak prolézačky z krabic.
Ano,do políčka Youtube,jak píše Sarah....a pak napíšu text nad to do okna..
a ještě jednu moji srdeční❤️
tohle byl svého času velký hit..Měla jsem na něj taky nějaká slova…"barevné střípky,a z nich se skládá svět,tak nebuď smutná,objedem ho hned"..To ještě nebyl u klipu překlad…🤭
Ještě mladí Genesis..měla jsem 19 Cd od nich+samostatného Petera Gabriela-5 CD.
a co tak tyhle?
tak Sabaty jsem poznala…a pak až Dire Straits..ty mám dost naposlouchané..ostatní už jsou mimo mě…
jsem dobrááá🙏..se musím pochválit🤭.právě podle toho stylu se mi zdálo…a to je teď nijak neposlouchám,jen tady s vama🤗
litovelské pomoraví se chlubí každý rok mraky sněženek a bldulí…vím,že to tam hlídají..je to chráněná oblast…nevím,jestli se mi to podařilo zkopírovat
https://cdn.kudyznudy.cz/files/da/dadd257c-1e38-42ff-a500-1cfe542eda92.webp?v=20250226110212
byli tu Roxeti???😇
orionka-2:Bobča chce další :
https://www.youtube.com/watch?v=vBqsDmZz-L0
Beatles , Nirvana , Led Zeppelin
tak to nevím..bylo to dost krátké….jen bych tipovala Led Zeppelin,podle stylu..trefila jsem se? ty cizí si už moc nepamatuju..
já bych podle navigace nedojela nikam..jednak mi vadí,že to kecá,ale já si před cestou projdu mapy,cz….miluju v nich hledat nejkratší trasy..Vypíšu si dědinky..Když jsem kdysi jela k Raduš,bylo jich myslím kolem 20-30 plus mínus..Teď už mám dálniční,tak bych dojela asi do Hradiště,nebo dál-už nevím.Když jsme jezdily se Zdenkou na Lipno,ona to měla 460 a já 360.. já asi 5 let,ona jezdí dodnes..Do Bechova u Mladé Boleslavi to taky není kousek…Do Vrchlabí za švagrovkama na Horal-ale to už je dřív..Mám hodně naježděno..i se Zdenkou..Do Tater...Pro kotě Zdenka jeli z FM do Tachova asi 500 nebo tak nějak..Teď to mám k ní do 115km,po dálnici je to pohodlné..Jen minule jsem se bála,než jsem vyjela na dálnici..byla čerstvá havárka u té Opavy,a ta stejná u nás mezi Chomoutovem a Pňovicemi-tama jezdím,je tam taková rovinka..Taky tam smetl jeden blbec mladé lidi při předjíždění..Měla jsem to v hlavě prostě😟
kromě politiky mi nevadí žádný humor😊....
a nemůžete si prosím dát nějaký nick?….."anonymní" je takové…jak bych řekla…"anonymní"😟hm?
Já si nedokážu představit,že by mi zakázali řídit(v 69)..to mi říkala doktorka minule,že když mám problém s krátkodobou pamětí,že…a já na to,jakož e bych zapomněla odbočit? nebo co?..jezdím teda míň,jak kdysi..Doktory v Olmiku a jinak 5-6 krát do FM ke Zdence..ale i 2x do roka na wellnesy…i 200 km s Jaruš..Jinak po Uničově na větší nákup…
občas ten černý flek na silnici odhaduje na louži, a ono tam stojí třeba neosvětlené auto 😀 Ale řídí opatrně a předvídavě, takže se o osud lidstva zatím nebojím.
kolik má let?..I s tím mám zkušenost..,tchýně na “stará kolena”-v 80.četla bez brýlí a pár roků zpátky,byla na očním,naměřili a udělali jí brýle jak popelníky,přes které vůbec neviděla..tak četla až do 90 bez nich..nevím,jak ale viděla na dálku..všude jsem jí vozila,tak jsme o tom nějak nemluvily,že by špatně viděla…Ale venku na dvoře nás poznávala, tak asi viděla dobře🤭
Já ve dne taky vidím na cestu,není to jakože bych viděla tu louži..atd🤭-to je taky dobrý fór😲