Aktuálně: 2 339 inzerátů269 866 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 23.02.2025, 08:33:12 xxx.xxx.20.192

u nás se klubalo sluníčko-Raduš,jak nemůžeš mít ráda sluníčko☀️..Já na něj čekávám..je to hned veselejší🤭..A už zalezlo🤔..přesně nula na meteo..Včera jsem si vylepšovala šicí stroj..jsem si našla na hůře pěknou desku-vzhled plovoučka,ale je nábytková..oblepila ji bílou páskou pružnou a že si rozšířím tu skříňku ,aby mě nepadaly věci dozadu..Jenže jsem si koupila kratší držáky,a i když jsem ji přilepila k tomu vrchu-jsem to dělala sama,takže mě to neměl kdo přidržet,abych ji přišroubovala…A nečekaně večer “prásk”..deska spadla🤔Jsem myslela,že si cvrnknu..Takže buď musím zajet pro delší úhly,nebo to nějak vymyslet…uf.

Coudas-a kdybys viděla tu zahradu??pokud budu mít svolení,klidně ji sem dám-hm Raduš?😉

Ještě jsem se nedostala se vrátit na ty příspěvky,co jsem tu nebyla🙏

Bobca
Bobca 23.02.2025, 08:22:01 xxx.xxx.20.192

já jsem taky babička..a jsem “Pežoťačka” od 1988..první 309-červená, dovezená přímo z Francie..motor 1,9..pak 406-měl chlap teda služební..A pak už sama jsem měla malou 106,a teď mám 206..Nedám na ně dopustit,ale vy Francouze nechcete..Kromě výfuku -u obou malých a brzd u 206 (rok výroby 2008)jsem do nich nemusela nic investovat..Parkuju venku..V obou předních blatnících mám důlky(někdo,jak vyjížděl,tak se otřel,ale aspoň si ho z dálky poznám..oba stříbrné..super barva..

Ale je to jenom můj názor..zase bych šla do "Pežota"

Bobca
Bobca 23.02.2025, 08:10:01 xxx.xxx.20.192

Džulia….teda “Tap”-kde jste to vyhrabal?🤗ta je teda stará…

Bobca
Bobca 23.02.2025, 08:07:56 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Je vidět, že posloucháme téměr totéž, dala jsi i stejnou písničku od Příbuzných 🙂

Závan mládí

https://m.youtube.com/watch?v=t6Gtl5lK8PU

tak to byly fofry…to neznám…🤔Jsem psala,že jsem je sem zkopírovala,když jsem je poslouchala..a pak teprve si pustila,co tu je🤭..mám ráda taky tu Schránku-(desku-i písničku)..jsem si ji pouštěla kdysi pořád dokola..Hanka má krásný hlas..

Bobca
Bobca 23.02.2025, 07:58:23 xxx.xxx.20.192

na té fotce je to moc bílé,ale “naživo”je to super..2 jsou světlejší a ostatní žlutější..ale ta podoba👌

Obrázek
Bobca
Bobca 22.02.2025, 08:05:09 xxx.xxx.20.192

tak jsem se prokousala těma 130 příspěvkama,co jsem tu týden nebyla..Fotečky všechny úžasné🤗..Abych je nespletla-Guča s Doronem?..to je prostě něco božího😇..Jak se pořád řehtá..a Doron jen tak odkryje zuby..a háže úsměvy…Pózují před foťákem jak profíci😊…A těch 5 blondýn se synovcem už mám na ploše..Je jedna jak druhá🙏👌opravdu..

Bobca
Bobca 22.02.2025, 07:14:35 xxx.xxx.20.192

zkus nakreslit přání…Nevím,jestli jsem to sem dávala,ale to je ta písnička,co jsem s ní -já cizí 19 letá holka s kytarou-na Hnojníku vyhrála 1.místo..ještě s jednou svou..Klíč od přírody..(ale teď si vybavuju,že jsem to už asi říkala)..mám tu hlavu děravou..ale už to tu nechám…🤗

Bobca
Bobca 21.02.2025, 18:41:15 xxx.xxx.20.192

Doron-tak to taky nemáte veselou příhodu🤔..teď ty chřipky řádí všude..Vnučka ležela 14 dní..teď to chytlo dceru..u sousedů leží 3..Já se nechala na jaře naočkovat proti chřipce,tak to doufám zabralo🙏…Jinak u mě nic nového..

Bobca
Bobca 21.02.2025, 18:05:41 xxx.xxx.20.192

já ty příbuzné sem dala,když jsem je poslouchala…a vidím,že je Coudas taky dala🤭..a to já tu ještě nebyla🙂🙂Hanička taky dobrý…

Bobca
Bobca 21.02.2025, 08:11:15 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 20.02.2025, 21:12:59

ty mrkve nemají chybu🤭

Bobca
Bobca 21.02.2025, 08:08:04 xxx.xxx.20.192

Jakub Smolík..včera jsem měla jakousi nostalgii..poslouchala jsem Příbuzné..a vběhl mi tam i Smolík…

Bobca
Bobca 20.02.2025, 10:28:01 xxx.xxx.20.192

Tak zas od rána sedím tady a pouštím si zpětně mnou zmeškané příspěvky🥰

Kamínky si přáli na každém našem hraní🙂Jim mě potěšil-je jedno,kdo to zpíval,ale hooodně dlouho jsem ho neslyšela..Daru jsem měla ráda jako malou,nebo o něco větší..ale mám dojem,že ty zpěvačky stejně jak to napsala myslím Coudas,jsou na stáří přehlídkou postavy a nahoty-stejně právě ta Dara..To patří jinam,na zpívání by se nemusela prezentovat jen v “prádle”..stejně jak ta -neumím to teď napsat Be-cosi..coutry písnička v jejím podání??? je snad víc lepších!!ona přece není country zpěvačka..pár covbojů,a mezitím pózuje polonahá tááá..Vůbec se to do toho nehodí😲

Raduš,tys byla pozvaná za Cruisem,a zkrz nějaké kraviny jsi tam nešla??že je sci-cosi?no a? hrdost bych nechala za dveřma..kdy se komu naskytne se potkat se slavnýma lidma?  ten Jimi se mi nelíbí asi jediný z herců..tady je vidět,jaký máme rozdílný vkus🤭

A na Dáju jsem si vzpomněla,jak trsá u těch rychlých moderních👏

Bobca
Bobca 20.02.2025, 08:29:56 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Bobčo, to sis skvěle užívala, měla by sis ale také odpočinout, no né, vždyť ty pořád jen kmitáš! Ruce ti upadnou 🙂 Hoď doma kopyta nahoru a zasedni k tývý, máš napracováno 🙂

ano Buggyro,odpočívat budu..Volala mi teď Jaruš-wellnesová kámoška,že když jí tu operaci přesunuli,zkrz tu chřipku na srpen,že bysme mohly jet ještě v květnu-jsou tam ty svátky.takže jí to prodlouží pak volno,na wellnes..Nejlépe zas do chaty “Pod Kyčmolem”je to teda až na hranicích se Slovenskem opět,ale bezva bazén,pivovar(myslím,splývají mi ty pobyty)🤭takže si prodloužím teď sezení u počálu,a budu hledat🤗..Pokud nenajdu něco blíž a lepší,tak to vyhraje "Kyčmol”👍

Bobca
Bobca 20.02.2025, 08:20:50 xxx.xxx.20.192

mě teda nehty nenaskakují..jen obyčejné reklamy..u některých je možnost zavřít-otevřít,a u některých jen nahoře křížek..takže jsem se naučila,ještě než se na obrázek podívám,kliknu na “zavřít” anebo na křížek..je to otázka sekundy..na nic se mě nikdo neptá,ale vím,co myslíte,,někde jsem to už měla a je to nekonečný kolotoč-proč nzobrazovat tuto reklamu atd….Takže je to asi fakt různé,jak kdo má jaké reklamy…

Bobca
Bobca 20.02.2025, 07:50:52 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Se budeš teďka Bobi doma nudit😉 Fotky… to bylo a už není, no🙄 Jo a taky jsem prý byla hezké dítě, miminko😜 Fotky má ale mamka😉

číst budu až-radši napíšu…Raduš,nudit se určitě nebudu💪..Budu dělat další přehoz🙏Zdenčin gauč-rohový(tam,jak jsem dělala to madlo,aby to kocouři nerozškrábali)..jsem si to vyměřila a asi budu díly spojovat zipama,aby se to pak vlezlo do pračky…🤭Fotky se mi jaksi nepovedly,byly zamlžené..ale vybrala jsem..černobílý Míša Kulička je “řízlý” asi mainským..Nezachytla jsem jeho chlupatý ocas..celkově je taky chlupatější,ale hlavně se mi podařilo zachytit ty štětinky v uších..Toho jsem si nejvíc užila👌Fordík se jaksi stranil🐈..ale asi tím,že jsem o něho nechtíc “zakopla”potmě..jsem se mu omlouvala,ale byl prý celkově divný, říkala Zdenka..Jestli se nebude mrouskat,,čekají oba na kastraci..Mají rok…ale útočí na něho pořád Míša,kouše ho do páteře u ocasu,a dožaduje se “cucání”…Ten řve!..takže si myslím,že je i "uzurpovaný"chudák..Báru-tříbarevnou jsem zahlídla první den a pak už né…Pošila jsem Zdence co se dalo,olemovala moře natrhaných utěrek ze starého povlečení,aby se netřepily,zahla závěsy,záclony…pospravovala montérky kámošovi..No a prodloužila jsem si to o den,že přijela další kámoška autobusem,tak jsme byly “šopovat”(tak to říkají ty mladé holky🤭),prostě jsme jely do města utrácet..Já hlavně do galanterie,ale byly jsme i v Tedi,Actionu a Pepcu…No,mám na hódně dlouho pokoj..A to mě čekal doma balík z Temu..Jsem se rozjela🤗..Co jsem ušetřila,to jsem rozfofrovala..Ale pánvičky z Pepka jsou dobré-ty moje už fakt dosluhují..nemám z toho mindráky😇No a pak jsme hrály ve třech “blázinec”(autobus),popíjely vínko.kecaly…Bylo fajn👍

Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 19.02.2025, 20:09:37 xxx.xxx.20.192

Jsem doma🥰..a vidím 126 příspěvků..!🙏mě vomejou,než to přečtu🤭akorát fotky Raduš jsem zhlédla…Jasná modelka🤗…Měla jsem se dobře,až stáhnu fotky kocourů,dám je sem..