nezazněl…tuhle jsem teda neviděla..Ale já miluju tuhle…..Je taky smutná,ale…Se mi moc líbil odjakživa..🤗
nezazněl…tuhle jsem teda neviděla..Ale já miluju tuhle…..Je taky smutná,ale…Se mi moc líbil odjakživa..🤗
Raduš,to taky nebylo nonstop…To je otázka pár hodin.jen se k tomu dostat..a mít chuť hlavně!!jsem si přestavila trochu pokoj..nechala jsem ty stoly za sebou,ale otočila jsem je i s mašinou o 90 stupňů…tak se mi líp pracuje s většími věcmi..Dnes svítí sluníčko,teď je 6,4 stupně..ale ráno byl domek namrzlý---
dobrý….Enyu si pustím v klidu ráno..jsem sem vlezla,,že se na víčkách pochlubím šitím..uf..Konečně jsem splnila slib..
tohle je dnešní práce…..Polstry na lavku-asi metr širokou..opěrka 50 a sedák 45cm…
poslala jsem Raduš v pondělí před polednem malý balíček..Kdybych dneska nevolala do Velké n.Veličkou na poštu..tak by ho poslali zpátky..Prý u nich leží od úterka!!! že ji nezastihli…a asi že zapomněla dát upozornění..tak jako….to je fakt Kocourkov..a na vánoce jsem jí poslala přání s losem…a taky jí nepřišlo…tam je to fakt…nemají zájem..
Kameloti….
dobrá relaxační hudba…👌
jo. tihle tam jsou už druhý rok..před tím tam byli kluci..Raduš,v pondělí nezapomeň,přišel mi mejl,že do 5,2,,jinak to posílají zpátky..To jako vám nedávají do schránky upozornění?když tě nezastihnou?? a to by jako ti už pak nedoručili a poslali to zpátky?..to je teda služba zákazníkovi…
hledají majitele papouška,kterému uletěl..to ostatní jsou přídavná slova,která to matou??hm?☝️
Jinak se nebráním,že to zní divně,ano…
zapomněla jsem..včera jsem dodělala to dílo🤗nakonec je to 200x220..
Tady vidíte mou chodbu,na druhém konci mám mladý pár…a ten soused mi nosí ty těžké věci nahoru🤗uprostřed je schodiště doleva..Jinak tu nikdo není,pode mnou optika..Takže klídek🙏
tak to je něco jiného asi,ale když lidi ta zvířátka “zlobí úmyslně”..to jsem myslela,že jim jako něco dávají,ucukávají..nevím,jak bych to popsala….
no,já bych teda někdy jakože půjdu,pak se otočím a spím dál😔..Nejdu za celou noc..a že spím někdy 8-9 hodin😴
Megi,ale za kakadu je čárka,hm? která rozděluje tu větu..(si jen tak myslím-polemizuju🤭)
trošku veselejší….🤗
Ta Rozálie se mi líbila…👌
já pochopila,že hledají majitele,kterému uletěl??ale možná to má být jinak?? Já někdy píšu taky trochu pomateně🤭ale není to v novinách,že?
megi-the-pes:
je mi těch pesanů líto😟…ale proti gustu..Mně třeba i hodně vadí,když se lidi smějí,když psi nebo kočky jsou v nějakých situacích,do kterých je dostali lidé(určitě víte,o čem mluvím) a smějí se jim…prostě,když se jim děje nějaké příkoří☹️
tetrivek:Odpoledne jsem doma stihla vyfotit fujtajbla zablácenou a ovečky.
já čekala nějakýho fujtajbla🤭…pěkně teda vyválená🙏
jó,Dájo..Materiálu mám moře !!🙏
Daja:Děkuji za odpověď👍, to máš pravdu práce pro vraha. No ono sbírat materiál je opravdu na dlouho a jen mě ještě napadlo, že by se k tomu mohly přidat i nepravidelné tvary, aby jako toho materiálu rychleji přibývalo.
Jenže ty by se blbě sešívaly..nepravidelné..mám pár věcí “nepravidelných”,ale jsou to vesměs polštářky,podsedáky,a tak..Tam na těch věcech u Zdenky můžeš vidět ty kosočtverce,celé nohavice-na tom křesle..sešívám po částech kousky na svoje křeslo🙂..Byla jsem to teď zkusit na Petřin gauč,tak že by to prý mohlo být,tak to dnes dodělám..Zase je tam nemocný brácha,tak tam nemůžu..Mám to tu roztažené po těch stolech a všude,a už se toho potřebuju zbavit..Tak ať můžu začít další..