Aktuálně: 2 302 inzerátů289 494 diskuzních příspěvků20 880 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 24.02.2025, 11:57:33 xxx.xxx.20.192

já atletiku taky nedělala,ale makala jsem od 13 v kolchoze každé prázniny a po škole taky..na stáří u pásu těžké balíky..takže si nemyslím,že by ta záda(a pohybující se ploténky) mohly být tím,jak brzo jsem chodila(to ani nevím kdy).

.A s těma příkrmama u miminek?..od 4 měsíců jsme dávali lžičkou šťávu z mrkve(my měli domácí zeleninu,takže nehrozily žádné alergeny-to je fakt..)Od 5-6 banán namačkaný vidličkou,aby si zvykali na tužší stravu..polívečky taky namačkanou zeleninu a brambory…Na jablíčka byla taková skleněná rybička na šprtání🙂žádné mixování do flašky..

Bobca
Bobca 24.02.2025, 07:17:04 xxx.xxx.20.192

my měli ještě i pověšené hopsadlo mezi dveřma, dávala jsem tam děcko-větší-co už lozilo,na čas,při vaření,když jsem ho nechtěla mít pod nohama v chodítku, a postýlka se mi nevešla do kuchyně …Dávala jsem tam ještě polštářek za záda..Pamatuju si,že v chodítku lítal(už chodil)po bytě-nemusela jsem ho držet za ruce..Se držel sám za to madlo..A když chodil kolem konf.stolku,tak jednoho dne si vzal do ruky hrnek,otočil se,a sám šel do prostoru..To byla událost😇.Hlavně,že se něčeho držel..😀Tak to prostě kdysi bylo,a nemyslím si,že by to zanechalo na děckách nějaké následky..Každá doba má něco…🙏 

Bobca
Bobca 24.02.2025, 06:55:42 xxx.xxx.20.192

děvčata,moc děkuji za názory👍 3:1..Já hledala pásek z riflí,že ho našiju jako nahoru i s poutkama a knoflíkem...Všechny dlouhé,a sešití by to asi narušovalo....a objevila jsem tohle,je to z dětských riflových šatů..přesně sedí délkou..tak jen jsem to zkusila navléct na ten šev....spona se mi teda osobně moc nelíbí…a celkově asi bude decentnější bez…ale ještě se zeptám i Petry..

Bobca
Bobca 23.02.2025, 19:42:13 xxx.xxx.20.192

Vyfotila jsem 2 varianty…Dnes jsem vytvořila konečně sousedce tu kabelku..Ten opasek jsem tam jen tak dala,jestli…nechám to stejně asi na Petře,opasek bych pak přichytila…Je pevná,vyztužená..na magnetku..

co je lepší??

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 23.02.2025, 10:03:41 xxx.xxx.20.192
balu:

Já myslím, že to nebylo tahem za ručičky, tedy ne jak hadrovou panenku, ale dítě se aktivně ručičkami přitáhlo a posadilo. Drželo se samo za prst dospělého každou ručičkou… Sílily ruce i břišní svaly… 

No nic, mladým bych se taky snažila do toho nekecat, ale byla by to muka 🙂.  

i držení hlavičky..posilovaly se svaly na krku,když se dítě samo přitahovalo..Moje dcera vůbec nelezla,sedla si jednoho dne v postýlce a ase za šprušle,a učila se chodit kolem dokola..A kluk ,ten zas lozil dost dlouho,než se postavil u konferenčního stolku a začal chodit kolem..Každé děcko je jiné…Za nás se muselo při chování držet zádíčka podložené rukou do roviny…a teď  se děcko drží schoulené do klubka..nechápu..

Bobca
Bobca 23.02.2025, 08:33:12 xxx.xxx.20.192

u nás se klubalo sluníčko-Raduš,jak nemůžeš mít ráda sluníčko☀️..Já na něj čekávám..je to hned veselejší🤭..A už zalezlo🤔..přesně nula na meteo..Včera jsem si vylepšovala šicí stroj..jsem si našla na hůře pěknou desku-vzhled plovoučka,ale je nábytková..oblepila ji bílou páskou pružnou a že si rozšířím tu skříňku ,aby mě nepadaly věci dozadu..Jenže jsem si koupila kratší držáky,a i když jsem ji přilepila k tomu vrchu-jsem to dělala sama,takže mě to neměl kdo přidržet,abych ji přišroubovala…A nečekaně večer “prásk”..deska spadla🤔Jsem myslela,že si cvrnknu..Takže buď musím zajet pro delší úhly,nebo to nějak vymyslet…uf.

Coudas-a kdybys viděla tu zahradu??pokud budu mít svolení,klidně ji sem dám-hm Raduš?😉

Ještě jsem se nedostala se vrátit na ty příspěvky,co jsem tu nebyla🙏

Bobca
Bobca 23.02.2025, 08:22:01 xxx.xxx.20.192

já jsem taky babička..a jsem “Pežoťačka” od 1988..první 309-červená, dovezená přímo z Francie..motor 1,9..pak 406-měl chlap teda služební..A pak už sama jsem měla malou 106,a teď mám 206..Nedám na ně dopustit,ale vy Francouze nechcete..Kromě výfuku -u obou malých a brzd u 206 (rok výroby 2008)jsem do nich nemusela nic investovat..Parkuju venku..V obou předních blatnících mám důlky(někdo,jak vyjížděl,tak se otřel,ale aspoň si ho z dálky poznám..oba stříbrné..super barva..

Ale je to jenom můj názor..zase bych šla do "Pežota"

Bobca
Bobca 23.02.2025, 08:10:01 xxx.xxx.20.192

Džulia….teda “Tap”-kde jste to vyhrabal?🤗ta je teda stará…

Bobca
Bobca 23.02.2025, 08:07:56 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Je vidět, že posloucháme téměr totéž, dala jsi i stejnou písničku od Příbuzných 🙂

Závan mládí

https://m.youtube.com/watch?v=t6Gtl5lK8PU

tak to byly fofry…to neznám…🤔Jsem psala,že jsem je sem zkopírovala,když jsem je poslouchala..a pak teprve si pustila,co tu je🤭..mám ráda taky tu Schránku-(desku-i písničku)..jsem si ji pouštěla kdysi pořád dokola..Hanka má krásný hlas..

Bobca
Bobca 23.02.2025, 07:58:23 xxx.xxx.20.192

na té fotce je to moc bílé,ale “naživo”je to super..2 jsou světlejší a ostatní žlutější..ale ta podoba👌

Obrázek
Bobca
Bobca 22.02.2025, 08:05:09 xxx.xxx.20.192

tak jsem se prokousala těma 130 příspěvkama,co jsem tu týden nebyla..Fotečky všechny úžasné🤗..Abych je nespletla-Guča s Doronem?..to je prostě něco božího😇..Jak se pořád řehtá..a Doron jen tak odkryje zuby..a háže úsměvy…Pózují před foťákem jak profíci😊…A těch 5 blondýn se synovcem už mám na ploše..Je jedna jak druhá🙏👌opravdu..

Bobca
Bobca 22.02.2025, 07:14:35 xxx.xxx.20.192

zkus nakreslit přání…Nevím,jestli jsem to sem dávala,ale to je ta písnička,co jsem s ní -já cizí 19 letá holka s kytarou-na Hnojníku vyhrála 1.místo..ještě s jednou svou..Klíč od přírody..(ale teď si vybavuju,že jsem to už asi říkala)..mám tu hlavu děravou..ale už to tu nechám…🤗

Bobca
Bobca 21.02.2025, 18:41:15 xxx.xxx.20.192

Doron-tak to taky nemáte veselou příhodu🤔..teď ty chřipky řádí všude..Vnučka ležela 14 dní..teď to chytlo dceru..u sousedů leží 3..Já se nechala na jaře naočkovat proti chřipce,tak to doufám zabralo🙏…Jinak u mě nic nového..

Bobca
Bobca 21.02.2025, 18:05:41 xxx.xxx.20.192

já ty příbuzné sem dala,když jsem je poslouchala…a vidím,že je Coudas taky dala🤭..a to já tu ještě nebyla🙂🙂Hanička taky dobrý…

Bobca
Bobca 21.02.2025, 08:11:15 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 20.02.2025, 21:12:59

ty mrkve nemají chybu🤭

Bobca
Bobca 21.02.2025, 08:08:04 xxx.xxx.20.192

Jakub Smolík..včera jsem měla jakousi nostalgii..poslouchala jsem Příbuzné..a vběhl mi tam i Smolík…