Aktuálně: 2 508 inzerátů • 292 958 diskuzních příspěvků • 21 477 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

⋮
Bobca
Bobca 24.02.2025, 11:57:33 xxx.xxx.20.192

já atletiku taky nedělala,ale makala jsem od 13 v kolchoze každé prázniny a po škole taky..na stáří u pásu těžké balíky..takže si nemyslím,že by ta záda(a pohybující se ploténky) mohly být tím,jak brzo jsem chodila(to ani nevím kdy).

.A s těma příkrmama u miminek?..od 4 měsíců jsme dávali lžičkou šťávu z mrkve(my měli domácí zeleninu,takže nehrozily žádné alergeny-to je fakt..)Od 5-6 banán namačkaný vidličkou,aby si zvykali na tužší stravu..polívečky taky namačkanou zeleninu a brambory…Na jablíčka byla taková skleněná rybička na šprtání🙂žádné mixování do flašky..

⋮
Bobca
Bobca 24.02.2025, 07:17:04 xxx.xxx.20.192

my měli ještě i pověšené hopsadlo mezi dveřma, dávala jsem tam děcko-větší-co už lozilo,na čas,při vaření,když jsem ho nechtěla mít pod nohama v chodítku, a postýlka se mi nevešla do kuchyně …Dávala jsem tam ještě polštářek za záda..Pamatuju si,že v chodítku lítal(už chodil)po bytě-nemusela jsem ho držet za ruce..Se držel sám za to madlo..A když chodil kolem konf.stolku,tak jednoho dne si vzal do ruky hrnek,otočil se,a sám šel do prostoru..To byla událost😇.Hlavně,že se něčeho držel..😀Tak to prostě kdysi bylo,a nemyslím si,že by to zanechalo na děckách nějaké následky..Každá doba má něco…🙏 

⋮
Bobca
Bobca 24.02.2025, 06:55:42 xxx.xxx.20.192

děvčata,moc děkuji za názory👍 3:1..Já hledala pásek z riflí,že ho našiju jako nahoru i s poutkama a knoflíkem...Všechny dlouhé,a sešití by to asi narušovalo....a objevila jsem tohle,je to z dětských riflových šatů..přesně sedí délkou..tak jen jsem to zkusila navléct na ten šev....spona se mi teda osobně moc nelíbí…a celkově asi bude decentnější bez…ale ještě se zeptám i Petry..

⋮
Bobca
Bobca 23.02.2025, 19:42:13 xxx.xxx.20.192

Vyfotila jsem 2 varianty…Dnes jsem vytvořila konečně sousedce tu kabelku..Ten opasek jsem tam jen tak dala,jestli…nechám to stejně asi na Petře,opasek bych pak přichytila…Je pevná,vyztužená..na magnetku..

co je lepší??

Obrázek Obrázek
⋮
Bobca
Bobca 23.02.2025, 10:03:41 xxx.xxx.20.192
balu:

Já myslím, že to nebylo tahem za ručičky, tedy ne jak hadrovou panenku, ale dítě se aktivně ručičkami přitáhlo a posadilo. Drželo se samo za prst dospělého každou ručičkou… Sílily ruce i břišní svaly… 

No nic, mladým bych se taky snažila do toho nekecat, ale byla by to muka 🙂.  

i držení hlavičky..posilovaly se svaly na krku,když se dítě samo přitahovalo..Moje dcera vůbec nelezla,sedla si jednoho dne v postýlce a ase za šprušle,a učila se chodit kolem dokola..A kluk ,ten zas lozil dost dlouho,než se postavil u konferenčního stolku a začal chodit kolem..Každé děcko je jiné…Za nás se muselo při chování držet zádíčka podložené rukou do roviny…a teď  se děcko drží schoulené do klubka..nechápu..

⋮
Bobca
Bobca 23.02.2025, 08:33:12 xxx.xxx.20.192

u nás se klubalo sluníčko-Raduš,jak nemůžeš mít ráda sluníčko☀️..Já na něj čekávám..je to hned veselejší🤭..A už zalezlo🤔..přesně nula na meteo..Včera jsem si vylepšovala šicí stroj..jsem si našla na hůře pěknou desku-vzhled plovoučka,ale je nábytková..oblepila ji bílou páskou pružnou a že si rozšířím tu skříňku ,aby mě nepadaly věci dozadu..Jenže jsem si koupila kratší držáky,a i když jsem ji přilepila k tomu vrchu-jsem to dělala sama,takže mě to neměl kdo přidržet,abych ji přišroubovala…A nečekaně večer “prásk”..deska spadla🤔Jsem myslela,že si cvrnknu..Takže buď musím zajet pro delší úhly,nebo to nějak vymyslet…uf.

Coudas-a kdybys viděla tu zahradu??pokud budu mít svolení,klidně ji sem dám-hm Raduš?😉

Ještě jsem se nedostala se vrátit na ty příspěvky,co jsem tu nebyla🙏

⋮
Bobca
Bobca 23.02.2025, 08:22:01 xxx.xxx.20.192

já jsem taky babička..a jsem “Pežoťačka” od 1988..první 309-červená, dovezená přímo z Francie..motor 1,9..pak 406-měl chlap teda služební..A pak už sama jsem měla malou 106,a teď mám 206..Nedám na ně dopustit,ale vy Francouze nechcete..Kromě výfuku -u obou malých a brzd u 206 (rok výroby 2008)jsem do nich nemusela nic investovat..Parkuju venku..V obou předních blatnících mám důlky(někdo,jak vyjížděl,tak se otřel,ale aspoň si ho z dálky poznám..oba stříbrné..super barva..

Ale je to jenom můj názor..zase bych šla do "Pežota"

⋮
Bobca
Bobca 23.02.2025, 08:10:01 xxx.xxx.20.192

Džulia….teda “Tap”-kde jste to vyhrabal?🤗ta je teda stará…

⋮
Bobca
Bobca 23.02.2025, 08:07:56 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Je vidět, že posloucháme téměr totéž, dala jsi i stejnou písničku od Příbuzných 🙂

Závan mládí

https://m.youtube.com/watch?v=t6Gtl5lK8PU

tak to byly fofry…to neznám…🤔Jsem psala,že jsem je sem zkopírovala,když jsem je poslouchala..a pak teprve si pustila,co tu je🤭..mám ráda taky tu Schránku-(desku-i písničku)..jsem si ji pouštěla kdysi pořád dokola..Hanka má krásný hlas..

⋮
Bobca
Bobca 23.02.2025, 07:58:23 xxx.xxx.20.192

na té fotce je to moc bílé,ale “naživo”je to super..2 jsou světlejší a ostatní žlutější..ale ta podoba👌

Obrázek
⋮
Bobca
Bobca 22.02.2025, 08:05:09 xxx.xxx.20.192

tak jsem se prokousala těma 130 příspěvkama,co jsem tu týden nebyla..Fotečky všechny úžasné🤗..Abych je nespletla-Guča s Doronem?..to je prostě něco božího😇..Jak se pořád řehtá..a Doron jen tak odkryje zuby..a háže úsměvy…Pózují před foťákem jak profíci😊…A těch 5 blondýn se synovcem už mám na ploše..Je jedna jak druhá🙏👌opravdu..

⋮
Bobca
Bobca 22.02.2025, 07:14:35 xxx.xxx.20.192

zkus nakreslit přání…Nevím,jestli jsem to sem dávala,ale to je ta písnička,co jsem s ní -já cizí 19 letá holka s kytarou-na Hnojníku vyhrála 1.místo..ještě s jednou svou..Klíč od přírody..(ale teď si vybavuju,že jsem to už asi říkala)..mám tu hlavu děravou..ale už to tu nechám…🤗

⋮
Bobca
Bobca 21.02.2025, 18:41:15 xxx.xxx.20.192

Doron-tak to taky nemáte veselou příhodu🤔..teď ty chřipky řádí všude..Vnučka ležela 14 dní..teď to chytlo dceru..u sousedů leží 3..Já se nechala na jaře naočkovat proti chřipce,tak to doufám zabralo🙏…Jinak u mě nic nového..

⋮
Bobca
Bobca 21.02.2025, 18:05:41 xxx.xxx.20.192

já ty příbuzné sem dala,když jsem je poslouchala…a vidím,že je Coudas taky dala🤭..a to já tu ještě nebyla🙂🙂Hanička taky dobrý…

⋮
Bobca
Bobca 21.02.2025, 08:11:15 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 20.02.2025, 21:12:59

ty mrkve nemají chybu🤭

⋮
Bobca
Bobca 21.02.2025, 08:08:04 xxx.xxx.20.192

Jakub Smolík..včera jsem měla jakousi nostalgii..poslouchala jsem Příbuzné..a vběhl mi tam i Smolík…