jojo,já četla tu kratší verzi odpovědi😎..k rybníku jsem chodila v Olomouci,tam byly ty “potápky”..a ten koncert večer..
jojo,já četla tu kratší verzi odpovědi😎..k rybníku jsem chodila v Olomouci,tam byly ty “potápky”..a ten koncert večer..
Reni,převedu to sem-ty kachny,ať neplevelím “rady”..my měli kačeny(na maso) normálně na dvoře,zobaly trávu,jinak se jim dělalo “matení”…hm?
Pardon-a co teda dělají kachny?.zobou trávu? Není to ironie-jen mě to zajímá..
Nechci ale plevelit vlákno..🙏
Dajo,on to je jenom přehoz,tak jak je na té fotce,co jsem dávala asi minulý týden..ten se vejde do pračky vyprat-má 200x170..s podšívkou by se to asi nedalo vyprat..Tento bude 200x190..Petra si ho pochvaluje,že je příjemný i na ležení..je to z těch měkkých riflí..Uviděla ho její mamka,a prostě ho musí mít🤗(už rok)..Jenže to není práce na chvíli..Průběžně jsem stříhala pásky a čtverečky ze zbytků,co se z nich nedá nic moc tvořit..Od 10x10..12,14,16,17,18,20..až po 22x22…
Jinak podšívka by se dala asi udělat z nějakého plátna,a poprošívat to zvrchu..ale to by byla práce-jak já říkám “pro vraha”🤭Tu velkou plochu prostrkovat pod mašinou🙂
včera jsem sešívala 180 dílků do pásků a dnes sešívala ty pásky+ entlovala všechno..ještě osříhat cucky na rubu....Nemám možnost si ten gauč změřit pořádně..což je nahoubelec..nemám ráda naslepo to šít..Petra má ten gauč menší…Mamka od Petry je nemocná..Takže to vidím ještě nějaký čas..Už bych to jinak měla hotové..spálila jsem si o žehličku předloktí..štípe to jak čert🤔
už nevím…ten jeden strom-to jsem bulila..ale ta byla něco o tom,jak se syn vrátil do dědiny a nešel za otcem….ten konec si vybavuju..
dnes Jadran..4,8 stupňů…zasekla jsem se u písniček..tady není o čem,jen,že prádlo visí na svém místě..🤭
Megi-dobrá volba na probuzení👌..ale to vy jste někde usnuli😔🤭to druhé neznám,ale dobrý..
to jo,to taky dám,ale nepamatuju se od 13 na druhou zpaměti..obsahy,obvody a tak,to je v hlavě pořád..ale už to není až tak k ničemu potřeba..🤭
kdyby něco Raduš..žiju-šiju..čučnu ráno..
megi-the-pes:Druhou mocninu od 1 do 20 musíte znát nazpaměť, říkala pí učitelka.
Ale tím jsem taky skončila. 😀
no všechno bych asi už nevěděla,ale 12x12 to si pamatuju=144..pak asi né…🙂
druhá část.🤭
první část…🤭
já taky..a abych nebyla moc “nachytro”,tak tu poslední o tom státním cosi,jsem taky nevěděla,a vyšlo mi to..🤭
orionka-2:Na Jindru bych zapomněla ?
Nechala jsem to běžet dál..a tam byla ještě jedna hodně smutná…😟
Vybrala jsem tuhle verzi…Možná je to ta o hříběti..Tu jsem poprvé slyšela na wellnesu s Jaruš..byla tam jedna rodina,měli sebou kytaru-my ji vozily taky sebou..A tam od prarodičů,rodičů,až k dětem,zpívala celá rodina..nádherně-vícehlasně.Jsme se napřed střídali,co jsme znali všichni,tak jsme se spojili..Byl to bomba večer🤗.A hráli i tuhle písničku.Já ji nikdy neslyšela...Hned jdoma jsem jí stáhla,zařadila do zpěvníků a chlapy “donutila” ji hrát..I tu mandolku jsem tam dala-já teda jen v mezihrách,my měli ještě foukačku…Krásná písnička!!
jo,neohlásila jsem změnu..to je taky moje oblíbená..
Na Pacifik jsem zapomněla..my ty rychlejší chvíli hráli,ale banjo nechtělo stát na pódiu jak…(tam zrovna nehraje),tak jsme to museli přestat hrat venku..jen sem tam na zkoušce..Ďáblův vlak,Zlatý ůdolí,Jenisej,Mississippi,Ranní letadlo..jak jsem bydlela v Olomouci,hledala jsem muzikanty,se kterými bysme založili Pacifik revival..před 15 lety..Já je znala všechny nazpaměť,jsem na nich ujížděla..Mám všechny CD..Jó,to jsou vzpomínky🤗
Šťáhlavský má super hlas..👌
Já mám 9 z 10..popletla jsem Pascala s "Newtnem"
orionka-2:Tak jestě jednu :
https://www.youtube.com/watch?v=fEZq9XHbGIg
Zase, asi by se našla lepší nahrávka, ale tahle je tak autentická.
tak tuhle si pouštím první,když zapínám Youtube..Tu můžu poslouchat pořád…pak směs Kamelotů…CD “zachraňte koně” celou..