acher:Podívám se.Mně se také líbí i ty starší Pokoj č 26.,Bezhlavý rytíř,Dětský oči apod.
jojo..já si hned nemohla vzpomenout…😎
acher:Podívám se.Mně se také líbí i ty starší Pokoj č 26.,Bezhlavý rytíř,Dětský oči apod.
jojo..já si hned nemohla vzpomenout…😎
Dajo,nenašla jsem už ten příspěvek o tom “přifukování”.,že ti odpovím...teď se to už nedělá,používají vodu..je to lepší..myslím,že bych to taky nedala..to jsem měla poprvé,a jen 70cm..
já si pustila i tu první..jsou tam zase jiní zpěváci…👍
v té Lucerně jsou tam i jména zpěváků..a když Kája vystoupí z pozadí-za půlkou- vyloudí úsměv na tváři všech..taky mi slzička ukápla…
tady je to v Lucerně 2013..taky nádhera🤗🙏
jo Schelinger🤗..to všechno jsou zpěváci našeho mládí..nevím,jestli Acher i vašeho,ale musela bych zapnout mozek,abych si vzpomněla na všechny..Jak je ta písnička"nejhezčí dárek"…tam je jich moře👌
Dájo,jenom si poplač,já když ji slyšela poprvé,tak jsem bulila,jak želva😢
Daja:Bobi tak já mám tuhle hodinu na vstávaní a to už mám vyvenčeno, kamna uklizené, kafíčko vypité, bylinky nachystané, psy nakrmené, venkovní kočičku Šedivku pohlazeno, popelnici vyvezenou a teď sedím tady a datlují🤪.
tak to jsem si všimla Dájo už dřív🥰,a chtěla jsem napsat..Na tohle se dá jenom napsat “Nastěnka,když ráno vstane-hned v peci oheň plane”..😇..To říkávám Zdence,když vstávám u ní třeba po 7,jdu do kuchyně a ona má už rozvařeno,vykládá myčku..Té stačí 4 hoďky spánku..Mně né😔Třeba v 5 vstane a žehlí..to by mně mohlo ohrát..Já už 30 let nežehlím..Teda,ona má moře ubrusů-vozí si je z Vamberka,i polštářky..a používá je i v kuchyni,prostě,když se pokypou,tak dá druhý..žehlí i utěrky,ručníky...Já,i když si odpolko musím na hoďku bucnout,tak v noci normálně těch 8,někdy 9 hodin spím..To mám asi po mámě...hodně pomůže ten můj "chobot"..Ale ty úplňky prostě nedávám…ale neva,nevstávám do práce,jsem to natáhla do půl 7..Nevyspávám teda do 9 třeba-to né..když se vzbudím v 6,a začne mi “šrotovat”nějaká kravina a nemůžu se toho zbavit,tak radši vylezu..🤭
Orionka:Na Googlu, záznam koncertu Petr Novák Memento z 22.2.1989.
P. N. mám ráda, ale ty starší. Klaunova zpověď…Memento šlo mimo mě, nebo jsem ho zapomněla.
Taky ty starší mám ráda..Hvězdičku,Mám přátel pár..Přátelství na n-tou..atd..Nevidomá dívka…Pavla Nováky taky..Malinká,,Já budu chodit po špičkách..Pihovatá dívka..atd..toho znám osobně,má na Karlově-kousek odsud chatu..
s mladým Pavlem má písničku “Přání”🌺❤️
převaluju se ode 2 hodin,ani telka nepomohla..vylezu,kuknu na kalendář,a co vidím☝️? je tam! ne teda úplněk,ale na mě působí všechny fáze měsíce..tak jsem si uvařila kafčo a že čučnu sem..
K zubařovi jen krátce..mě v Olomouci na klinice doktor řekl,že si mám nachystat 70000 na nové zuby..přitom můstek mám dobrý,akorát přední zub kousek uštíplý-jsem kousla do vidličky🤭ukecala jsem ho,že mi to až tak nevadí,když to nemá vliv na funkci-nikam do práce nechodím..Takže doufám,že todotáhnu do klapaček..Sice bych je ještě nechtěla,ale když nebude zbytí..Ale tolik peněz nenašetřím,a dát je v mém věku do pusy? ani náhodou!..to si radši dopřeju wellnes s Jaruš..teď jsme vynechaly na jaře,i na podzim..ona měla jít v pondělí na totální výměnu kolene,ale dostala ošklivou chřipku,tak to musela zrušit..a čekala na to necelé 2 roky..i lázně na rehabky musela odvolat..
jen pár-zbytek bylo rýpání do politiky…ty já nemusím…
jako né tvých,ale vaření a tak…jak vietnamci dělají mňamky..kočičí atd…
no ty,co když si přehraju písničku,tak sjedu kolečkem,a tam je moře videí..asi FB,né?
Acher..pustila jsem si kousek..to vůbec neznám,ale vedle se mi nabídlo dalších x z té desky…Ráno si to v klidu dám jako kulisu..dík moc..🤗
Coudas:Dneska je to nějaká traga, tak jsem stihla jen vyzkouset kytaru a nahrála to jen na telefon. Musím ještě přeladit, podladit, dlouho jsem nezpívala a ty výšky jsem nedala.
písnička se ti moc povedla…ale já tu hodinu čumím na ty další videa!!🤗to už mi nedělej🤭
Jsem si šla bucnout..😔
Buggyro-to teda nezávidím😟a ten vedoucí to nevidí?..vím,zase zaučovat další..ale už je tam přece od vánoc,né?
Vahine:Panička dneska chvíli házela…
ta parádní kombinézka👌
Coudas:Radůzu znám spíše z písniček, kde zpívá s někým. Poslechnu pak ráda.
Jedna “francouzská” na pobavení 🙂
https://m.youtube.com/watch?v=Yg0ADCLtcxE&pp=ygUKbGF2b3IgYXp1cg%3D%3D
ty brďo,já to poprvé poslouchala,furt samej lavor..až pak,jak jsem si přečetla na pobavení..tak jsem to teprve znovu sledovala👍..to je bomba vymyšlený..🤭
jó a že vedle v Penny mají chlebíčky..já ušla 10metrů z budovy,,a škrkání..Jsem letěla zpátky,v přízemí sestra,že nejsou veřejné záchodky,až jsem jí to vysvětlila,tak mě teda pustila…Koupila jsem si 4 ty malé chlebíčky,2 jsem snědla hned u Lidlu v autě a že 2 doma..prdlajs,jsem je zlikvidovala cestou🤭ani nakupovat jsem nešla,jak jsem byla nafouklá🤗
Bobca:vypínám..doufám,že cestu tam vydržím “bez nehody”🤭
teda holky…těch palců👍děkuji..cesta tam proběhla vpoho..čekala jsem teda víc jak hodinu-měl to posunuté..akorát to na mě zase “šlo”..Tak jsem ho ukecala aspoň na ten plyn..
Takže-dýchá se to pusou-jsem myslela,že mi dají masku(strčila mi sestra takový “špunt” do pusy-nahoře dírkovaný nástavec-a dýchejte)..po asi 3-5 minutách jsem něco začla cítit v hlavě..si říkám,to bude asi už ten rauš..Začla jsem se uculovat,ale to spíš,jak jsem si představovala,jak vám budu popisovat,jak jsem se tu “řezala”..nic se nedělo,nikde nikdo..dalších asi 5 minut,začly mi brnět trošku nohy-šlapky..hlava už nic..Pak přišly 2 sestry,bavily se o myčce a co bylo v telce..Doktor za mnou-bavil se s nima o nějakém pořadu..Chápu,nemají čas si pokecat mezi zákrokama..Najednou-bez nějakého “tak paní,jdem na to”..jsem zacítila tlak,pak další,a už to jelo…No řeknu vám,že jsem měla 4 x takovou krizi(bolest)…Zkrátím to..jeden polyp-odstranil ho..a jinak mám napsáno “velice obtížná koloskopie,četné zaúhlení”..mi říkal,že tam bylo moře zatáček,že jel opatrně....jsem mu říkala,že tam mám srůsty..jsem se nakonec rozbrečela..spíš nad tím,že tolik děcek-tolik aut,a babka musí jet sama..Sestra říkal,že tam brečí i velcí chlapi…tak takovou mám zkušenost s rajským plynem..Plus bylo,že to dělal s vodou,už se prý vzduch nefouká-toho jsem se bála..
Jedním slovem-přežila jsem a děkuji za palečky👍
vypínám..doufám,že cestu tam vydržím “bez nehody”🤭