- Příspěvek #168523
- Nahlásit

Tak to se může všechno stát. 🤷🏻♀️
Tak to se může všechno stát. 🤷🏻♀️
Koláč hmm to mohu zkusit, nastrouháte syrové? Kdoulový sýr jsem také jednou zkusila, nebyl úspěch. Želé jak prosím děláte?
Anonymy bych stopla, oni si nemusí obhajovat své názory jakéhokoliv druhu, píšou co je napadne, často urážky…. Na ifauně to tak také dopadlo, anonymům odzvonilo.
Máme dvě bedny 🤷🏻♀️ jak si je připravujete? Já udělala kompot
Mám krásné kdoule. Vezmu jednu kdouli a každému králíkovi dám plátek. Obsahuje hodně pektinů. Pokrájím i ovcím. Tak kdouli na kus. Dospělci.
Pokud někdo píše jako anonymní je většinou sprostý a neurvalý, což si obvykle menší anonymitě nedovolí.
Zasláno děkuji
Prosím o pomoc s nastavením profilové fotky. Měla jsem nastaveno, zmizela, když chci napravit, znovu nastavit, kolečko pro vložení fotky se točí a točí není mi umožněno nové vložení. Vyzkoušeno v safari i chrome. Zkusila jsem se i dohlásit, přihlásit, restartovala ipad.
Děkuji 🙈 rozšířila jste moje možnosti o další diagnozu, růže, a to tu nejvíce děsivou. Asi v pondělí po týdnu zajdu k lékaři. 😀 otok a začervenání lehce ustupuje, mám na mysli, že se nešíří, například na tváře, drží se nosu, bolest menší, ale ne nulová. Bolesti v zádech a kloubech mívám častěji než bych si přála, žiju s tím, že už jsem trochu stará a opotřebená. 🥹
Lidské nemoci. Popíšu vám tu mou nynejší a možná poradíte. Minulý pátek mne začala bolet špička nosu. Přes minulý víkend se to pozvolna zhoršovalo, jakoby mne uvnitř pravé nosní dírky, ve špicce nosu, se udělal opar nebo tak něco, a taková alergická rýma jako, tekutá. Bolest nosu otřesná. Mazala jsem různými mastmi. Povětšinou zvenčí. Heparoid,Bepanthen, na bolest mast s diklofenakem. Občas si vzala Brufen. Zhruba od čtvrtku mi nos trochu otekl a děsivě zčervenal. Jak opilci. Jsem abstinent. Bolest stále. Proplachovala jsem , mazala mastí od Uriage na rozšířené žilky. Rýma ustoupila. Dnes se zdá, že se to lepší, bolest je mnohem menší, i začervenání lehce ustupuje. Na omak uvnitř nosu ve špičce taková krusta jako. Nikdy jsem neměla opar nikde. V ústech nemám nic. V dětství plané neštovice. Postupně mne napadla růžovka, pásový opar, opar, aft….
Vnoučata měla zhruba před třemi týdny aftozní stomatitidu. V ústech a kolem. I teploty, dost vysoké, a afty.
chvd:myslivci zastřelili rybáře
A to je jaký druh lidské nemoci? U těch myslivců bych veděla, ale rybář už žádnou netrpí. RIP
Krásná jizva 😍 a moc hezky sepsaný, koukám, že si počtu.
impact:Já bych se na základě svých zkušeností rozhodla asi takto. Jen do toho píchat a dělat biopsii mi přijde zbytečný. Píšete, že se to malinko zvětšilo, takže to tak jako tak půjde ven. Tak bych to prostě nechala vyříznout plus kastrace a pak by se vidělo. Spousta zkušených operatérů i vidí při samotné operaci, co to je za nádor a je schopno se podle toho rovnou zařídit. 😉
Je blbý to, že je to velký plemeno, kde je ten strašák inkontinence prostě větší. U nás se jedná o prcky, takže kdyby bylo na starý kolena nejhůř, dostane dětskou plínku a nazdar. Starat se o inkontinentního hovíka by moc velká lambáda nebyla. Ach jo.
Impact Myslím, že tento názor je nejrozumnější, souzním s ním, i Kometa uvádí podobné. Při rtg,sonu,krvi, budu hovořit s mladou veterinářkou, nevím 35, uvidím, jaký názor bude mít. Operaci provede můj dvorní vet, stará se nám o všechnu zvířenu, může mu být maxi 45,nevím. Nakonec se to stejně udělá tak, jak se rozhodnu já sama. Zajímají mne ale názory a zkušenosti ostatních.
Impact vím, že jste zkušená chovatelka asi navrhnu vaše řešení, přistoupíme ke kastraci a nechám odebrat jen část lišty.
Brát vzorek a když bude negativní nic s tím nedělat mi bylo řeceno, že u fen se může lehce zvrhnout i nezhoubný nádor. 4.12. Jdeme na rtg sono krev tak navrhnu toto řešení a uvidím co doktor
Pročítala jsem internet, jen bulka odebrat je pro jistotu málo. Čekat se nevyplatí,mohou se vytvořit rychle metastázy. Kloním se pomalu k tomu vzít jen část lišty a provést kastraci.
To Kometa, ano píše se to, že malé dávky to jsou a tak. Ale jsou to estrogeny. Co nejméně léků je nejlepší.
Jistě tu všichni chápete, jak miluji svou fenu. Je to člen naší rodiny a chci pro ni to nejlepší řešení.
Proto prosím o vaše zkušenosti. Děkuji.
Incurin Účinky typicky přisuzované estrogenům, jako zduření vulvy, zduření mléčných žláz a / nebo atraktivita pro samce a zvracení, byly zaznamenány při nejvyšší doporučované dávce na fenu, tj. při 2 mg. Vyskytují se s četností přibližně 5–9 %. Tyto účinky odezní po snížení dávky. Ve vzácných případech se objevilo vaginální krvácení. Ve velmi vzácných případech byl také pozorován rozvoj alopecie (ztráta srsti).
Nežádoucí účinky Propalin Sirupu
V průběhu polních klinických studií, řídká stolice, průjem kapaliny, snížení chuti k jídlu, arytmie a kolaps byly hlášeny v některých psů. Léčba pokračovala v závislosti na závažnosti nežádoucího účinku pozorovaného.
Tak uvidíme, mohu se rozhodnout pro odběr poloviny lišty a kastraci.
Můj příspěvek se přidal dvakrát, tak jsem tento upravila.
Díky za názor. Už jsme jednu hovawartku měli, bez PP, kastrovali jsme po prvním hárání, inkontineci měla cca od deseti let, brala tabletky, ale srst cca od čtyř let příšernou. Jakoby jen hustou delší podsadu. Nic se s tím nedalo dělat, nakonec jsme ji na jaře stříhali cca na dva cm. Pak jakoby se styděla, láska moje. Museli jsme jí nechat odejít za duhu v jedenácti a půl, měla rakovinu plic, zřejmě i hlasivek či hrtanu, ke konci štěkala tenkým hláskem.
Je to pro mne těžké rozhodování.
Souseda má už třetího psa v pořadí. Všichni bez rozdílu hodně a hlasitě štěkali. 🙂 denní procházky a aktivity jsou samozřejmé.