Ještě přidám.
Příspěvky uživatele
Koutak
Fotky barevnohlávků mám,ale už je nechovám.Tak pokud stačí fotky,tak zde jsou.
Zase jsem anonymní.Vždy se zapomenu přihlásit.
Ještě musím pocháválit Cance fotky.Canko,tak nevím na co se mám dřív dívat,jestli na zvířátka,nebo na Tebe.Ač jsem chlap v letech,tak musím napsat,že jsi KOČKA,ale nezoufej,ještě mám svobodného syna.🙂
Ještě se vrátím k té ZOO a přidám fotky.V ZOO se rád podívám na zvířátka,ale jsou zavřená a to v některých případech těžce nesu.Je pro mě těžké vidět např. černého čápa,nebo orla ve volieře.Musím napsat co mě tam dost zaujalo.ZOO Hluboká je plná vrabců a hodně jsem jich viděl okroužkovaných.Při kávě na zahrádce nad vodou, jsem pozoroval středomořského racka jak hodoval na uhynulé rybě a musel jsem neustále chodit do automatu s krmením,protože tam připlavalo hejno malých divokých kachen.Chtěl jsem nakrmit i kozičky,ale bylo kolem nich plno dětí ze školních zájezdů,tak jsem zakoupil krmení v automatu a dal ho dětem.
Anonymní:hezké ránko děvčata(a kluku)
Co je nového Kouťáku?Mourek už má vylovený rybníček?
Co pipinky?nesou?
Já byla včera na vystoupení "Styl dance" na zimáku...Tančí tam i moje 9letá vnučka..Bylo to fakt dobrý...Hodně skupin,od 4 letých "prťat" po dospělé..Ta skupina s vnučkou vyhrála první místo v republice-kategorie 9-11let..v trochu starších byli i 2 kluci..A k těm prťatům se přidal na boku takový malinký chlapeček..i si tu skladbičku zpíval..Moderátor se ho ptal,jak se jmenuje,nestyděl se..že Filip..Bylo to fakt roztomilé..mohl mít tak 2-3 roky..
Jo,Niki..Kostým bezva
Jsem myslela,že budeš víc "orvaná"
Zdravím KOČKY.
Kouťák je v jednom ohni a nestíhá.Zahrada,zejména tráva,babičky,dětičky a nyní jsem se rozhodl,že už nemám zuby jako Mourek a tak od dubna na mě pracují 4 zubaři.Bude to stát majlant,ale určitě lepší, než každý večer házet zuby do skleničky a ráno nandavat.Včera jsem si řekl,že musím už někam utéci a tak jsme dnes jeli do ZOO Hluboká nad Vlt..Krásný den a baterky jsem si perfektně dobil.Posílám pár foto,hlavně kočku divokou.
lesnizinka:Koutak:
Tak jsem zvědav,zda budu anonymní,nebo ne. Hrál jsem si s profilem.Nyní to chce zase přihlásit.To je ale blázinec.Mourka jsem asi ryby naučil chytat,protože dnes nechtěl ani paštičku a byl nějaký přežraný.Krátce se pomazlil,nechal si vytrhnout jedno klíště a svalil se u vrat do stínu a usnul.
Zdravím moje KOČKY.
Díky za upozornění a už jsem také zde.Nemohu vás přece nechat bez dozoru.