Pořídila bych přepravku na kočky. Z jednoduchého důvodu - podle mého králík může začít panikařit (neznámé prostředí a lidé). Poté až si zvykne, je možné přesedlat na látkovou tašku. (za mých mladých let, jsem králíka nosila v batůžku k veterináři, ale když jsme si ho pořizovali nesli jsme ho v kleci.)
Pokud to budu brát podle svých kocourů, tak např. staršího kocoura nemůžu nést v batůžku, ale musí být v přepravce - jelikož šílí. Pořízení látkové tašky bych nechala na povaze králíka, ale pevná přepravka zajišťuje více bezpečí jak pro králíka tak pro Vás.
Děkuji - za prvé už se jednalo o 3 nabídku těchto granulí se smyšleným problémem. A navíc především o klamnou reklamu - majiteli koček s citlivým zažívání je značka ukradená, ale především se zajímá o složení.
Odpověď na příspěvek uživatele Eva z 22.03.2024, 17:01:11
Tak veterinář stejně jako výrobce, asi neví co kočka jíst může a co kočka jíst nemůže. Obsahuje suroviny, které kočka v žádném případě jíst nemůže např. česnek. Pokud chcete něco na citlivý žaludek kupte si Fortifloru.
Navíc podle mého se nejedná o kvalitní granule, jelikož obsahují pivovarské kvasnice, jinak by kočka ani tu veškerou zeleninu nesnědla.
Na citlivé zažívání je prosím Fortiflora od Puriny.
Reklamu si zaplaťte a prispejte na provoz webu.
Já jako vlastník dvou koček s citlivým zažíváním bych granule marp svým kočkám nedala. Z jednoduchého důvodu podle mého výrobce granulí by měl minimálně vědět co kočka může jíst a co ne. I kdyby byl tam ten česnek v minimálním množství nemá tam co dělat. A že zeleniny kterou ve složení uvádíte mi kocour asi ji pouze tak petržel a nebo spíše ho baví mi ničit bylinky do polévek
Odpověď na příspěvek uživatele Haramachova z 12.03.2024, 23:59:04
A nedají si pokoj a nedají - pokud chcete reklamu tak si ji zaplaťte.
Vlastně jsem se včera pohádala s praktikantkou u veterináře. Byla jsem tam, jelikož starší kocour se mi po 7 měsících posral a nešlo mi to běžnými medikamenty zastavit. Že prý je průjem způsobený mým krmení masem, a že bych měla krmit pouze granulemi. Řekla jsem ne, zaprvé Igin je od malička na mase a nikdy neměl problémy (a průjem 2 x do roka nepovažuji za katastrofu) a je to bez zbytečných přísad. Podle veterinářky, prý granule jsou lepší, jelikož to kuře roste pouze 30 dní a nemá dostatek živin.
Granule mám pro kluky pouze z toho důvodu, že mi nežerou kosti. Plus mám v tom Fortifloru. (na citlivé zažívání a probiotika)
Zkuste difuzér - nyní jsem měla dva vyklepané kocoury po nehorázném hluku, když mi dělali špajz. Existují dva - Classic a Friends
Ps. v jednom díle Nevečeřelová radila, aby každá návštěva přišla s pamlskem, aby si vytvořil pozitivní asocializaci. P.s. Nebyla u kotěte zanedbaná socializace?
Někde jsem četla, že kočka dědí povahu vždy po otci - proto by se měl vždy chtít vidět otec. U nás prý podle chovatelky Igin je úplně povahově jako jeho táta.
Odpověď na příspěvek uživatele 2Sarka z 07.03.2024, 08:31:11
Já se tedy musím přiznat, že mladšího mám velmi mazlivého.
Ale starší nebyl, když jsem si ho pořídila moc mazlivý - bylo to poslední kotě a bylo hodně stydlivé. Trvalo to, téměř čtyři měsíce něž se sám přišel pomazlit a získal si ke mě plnou důvěru. Nyní mám mazlivého kocourka, který se v mazlivosti vyrovná malému a nechá se sebou manipulovat.
Rozdíl mezi kocoury je ten, že starší nejde k cizím - ale mladší je více kontaktní a nechá se od cizích pohladit a většinou zůstane v místnosti.
Podle mého pokud si pořídíte socializované kotě - tak jakmile si k Vám kotě získá důvěru bude mazlivé.
Však ono je dost zajímavé - mladší, který opravdu vypadá jak koťátko , přestříkne okraj. Navíc také vím, že to vytváření díry do litterboxu je jeho práce (dokud jsem měla pouze Igina - tak jsem litterboxy nekupovala). Navíc, když porovnám stravovací návyky Igina a Klimiho - tak starší jí vychovaně z talíře, mladší jako prase jídlo div né na stole. Ale zase mladší je více kontaktní a taková vlezprdelka, že mu to pokaždé odpustím. /stejní rodiče, jiné zvyky./
Ale přijmu jakékoliv doporučení na Litterbox s vyšším okrajem (především vzadu - jelikož malý se často netrefí). Není to značkování, vždy jde vykonat potřebu do litterboxu, ale bohužel má vyšší pramen než jsou okrajem bedny.