Asi tak….👏👌
Příspěvky uživatele
Arziska
Ano,jsou pro koně velmi vhodne, pokud se krmí správně. Vše potřebné si můžete nastudovat např. na webu centrumkrmiv.cz
Protože kdyby ve vašem případě šlo o kontrolovaný odchov na PP jedincích, nebyl by vznesen takový dotaz. A zde se množení bez PP nepodporuje.
A vůbec nejlepší by bylo se na to množení vyprdnout. Merle nemerle.
Existují brzdici protihltaci misky, mrkněte na internet. U nás to bylo to samé, dokud jsem kotě nepřevedla na barf. Zhltal celé granule, pak to vyblil a zase sežral.
Nebo mu do krmeni přidejte kvalitní kostní moučku.
No aby ne, když to prodává! 😂 Pokud jste majitelce předala info viz příspěvky výše, rozhodnutí je už na ni…
Já třeba zakysanou smetanu dávám olizat pokaždé, když ji používám při vaření. To samé tvaroh. Kefír dostává pravidelně, je to probiotikum. Na jméno se naučil sám po par dnech, přiběhne spolehlivě jako pejsek a co se povelu tyče, stačí mi přivolání, pojď, super a ne. A teď si uvědomuji, ze pamlskuju jen tak, zadarmo.☺️
Dle vyhlášky 84 dnů.
Máme v rodině 19ti letého kocoura. Krom toho, ze nedávno přišel o par zubu a má problémy se štítnou žlázou je stále vitální.
Za mě je top MushGo. Od vybavení až po hračky a kokina. A ze toho vybavení máme 🙈😄
Kuřecí skelety, žaludky, játra a srdíčka beru taky v obchodě. Ale takového řezníka, to mohu jen závidět…všichni to už zabalili a v těch nesoukromych reznictvich je kolikrát problém objednat prasečí nožky, když potrebuju sulc. Nic už není, jak bývalo…
Pouze hrubomlete nebo kusové. Mletinam a smeskam nevěřím.
Zase mě to odhlásilo…🤦🏼♀️
Nebo z toho zkuste upéct psi kokina, mě to takhle vždycky u mlsounu prošlo.
A já doplním, ze svalovina, kosti, vnitrnosti a přílohy by se měly dodržovat v určených poměrech, ne jen bezmyšlenkovitě hodit do misky, co mám zrovna po ruce. Informaci, jak na to, je plný internet.
Volila bych Ruffwear nebo Nonstop. Jsou opravdu kvalitní a psa ve vodě opravdu podrží. Ideální ji vyzkoušet, aby opravdu seděla jak má. Nejlépe si zajet do Brna Mushgo, pokud to mate daleko, dělají i výjezdy. Při nejhorším to s nimi zkonzultovat po telefonu, jsou tam opravdu odborníci.
Svatá pravda. Já před 15ti lety objednala od Vetamixu celá kuřata a po rozmrazeni to maso malem chodilo 🤮 Pak se dal Vetamix dohromady a dnes je to loterie. Falco jsem brala roky, teď taky hruza. Aktuálně beru Do psi misky a to žere i kocour, tak asi dobrý. Barfshopu přibývá a kvalita jde dolu, ceny dvojnásobně. Bohužel tady nemám možnost sehnat maso jinak.
Bohužel stejná zkušenost, od Falca beru už jen prane dršťky.
To je nádherný profil, potěšeni pro oko. Obdivuji, jak jsou v přírodě volně a ještě v takové smečce.