myšleno tak, že by bydlel na zahradě ve své boudičce od jara do podzimu a na zimu v mísnosti, kde je teplota kolem 10 °C jestli je to možny takový způsob chovu? Ten chrtí vzhled je super.
Myšleno ZCELA špatně a žádný normální chovatel vám ho do takových podmínek neprodá (pouze možná množitel bez PP, ale to zas pak nemusí být vipet)
Tak asi před měsícem jsme potkali v lese na cestě krásnýho černýho bejčka 🙂
v Lůďovi se hned probudil honácký gen a že ho prej štípne do hlezna…
bejk vyhodil zadníma, že by se za to nestyděl ani mustang, trefit ho do hlavy, tak to asi Ludánek nerozdejchal,
v tu ránu si získal úžasný respekt - ale L. ho prudil tak dlouho, že ho zahnal zpět do ohrady (cca 100m) - byl jsem zvědavej na jeho “zkoušku vloh”, tak sem nijak nezasahoval a jen pozoroval zpoza stromu, páč jsem neměl nejmenší chuť si hrát na cowboye či toreadora 😀
a to mi zase připomnělo tohle krásný video - jak pracuje pořádnej pes “na krávy”
Kočičí a psi granule nelze doporučit ani jako krmivo pro krmny hmyz, ikdyz vím že spousta lidí dělá opak. Nepřiměřeně zatěžují organismus zvířat, které je konzumují.
přesně tak !
i mnohé granule “pro želvy” nestojí za nic
cokoli vyrobené tepelnou extruzí je jen spečenina “čehosi” postříkaná umělými premixy a bez čehož se dá s klidem žít
Dobrý den máme doma dva páry mnichů šedých první pár bílá samice a modrý samec oba štěpí.a druhý pár pallid ino a kobalt jaká můžem předpokládat mláďátka.