Jsou látky, které účinkují se zpožděním - v řádu dnů třeba některé organofosfáty a podobné “poklady”….
Taky jsem zvědavá, zda se to rozklíčuje.
Smutný příběh😢
Jsou látky, které účinkují se zpožděním - v řádu dnů třeba některé organofosfáty a podobné “poklady”….
Taky jsem zvědavá, zda se to rozklíčuje.
Smutný příběh😢
Jak je starý - ví se to přesněji?❤️
Není to ještě ani měsíc, co přijel na plachtě skoro mrtvý….ale je pravda, že na videu z 9.března vypadá líp - je to na trávě, na sluníčku ale…
Držím moc palce, aby to šlo k lepšímu❤️
Jojo, úplně si představuju trochu jinou verzi:
Zoráně zašilhá na vedle stojícího kurýra s vazákem v ruce, hodí hlavou, ocas nahoru a davaj Žilina🤣🐎
Už je to tady, už lítají zadky😊❤️
A pak že nerostou…😀
Gratuluji, pěkný nález👌
Držte se - tělo má očividně jiný názor na to, co je zdravá strava, oproti mozku😊
Poslechla bych raději tělo….
Držím palce Vám a Zorankovi, abyste se brzy oba cítili lépe - je jaro, krásně, a dle radaru slunce a 16°C i u vás na východě.
☀️❤️
Ještě přišlo něco 😊
Taky už se těším, až se Bobča vrátí a začne zase vkládat😊
Tady je zase legrace, aneb jak to bylo s Casou na paralympiádě😊
🙂
Je mi to jasné…vyhráno bude, až si na procházce sám lehne, s gustem se vyválí, sám vstane, rozběhne se a začne házet zadkem😊
Tak držím palce👍❤️
Mul chodí těmi zadními trochu jako los Emil🙂
Klobouček, Horsano, Vám i mulí suitě😊❤️
Protože by se nikdy nemělo přehlížet, kdo a proč zpochybňuje nezávislost soudů - to je svým způsobem mnohem nebezpečnější než bezzubý trest pro týrače.
Cituji z diskuse na idnesu, nechce se mi to vypisovat nově, když už to někdo zformuloval za mne😊:
“Jsem poslední, kdo by se zastával nějakého šmejda, který utýral psa. Na druhou stranu, mám určité pochybnosti o tom, jaké informace si o případu zjistil premiér mávající Bleskem, natož je děsivá představa, že do nezávislosti soudů zasahuje premiér v rámci mikromanagementu podle toho, co si přečetl v bulváru. Punc tomu dodává skutečnost, že premiérem je shodou okolností zloděj, který si kariéru v politice prodloužil jen proto, aby sám neskončil v base!”
👍
Velký vlastenecký výlet volně k dispozici:
https://www.ceskatelevize.cz/porady/16276667038-velky-vlastenecky-vylet/
I ty podcasty u dokumentu stojí za to.
Krátký souhrn: Vysvětlit lze úplně všechno, ale bohužel ne všem.
Varování: při sledování dokumentu může docházet k opakovanému nucení ke zvracení🤮
Máte nového koně?😀
Sarkasmus …… vypadá úplně super❤️
Na vděčnost za záchranu života bych ale z jeho strany nesázela😊🐎
Košice🙂
Mul?😀 To je hezké….🥰
Mě vždy připadalo, že koně s lucernou vypadají trochu “retardovaně” - vůbec nic ve zlém, jen tenhle znak dělá vizuelně maličko kýbloidní neforemnou hlavu a tak….to ale nic nemění na tom, že Zoranovi moc držím palce a přeji vše dobré❤️
Věřím, že až se vyloupne a bude zase koněm a ne pacientem, tak ho bude kus pěkného koně🐎
Tak parohů se vám zachtělo?🙂
Přeji vám, ať na vás v lese počkají…..
Úžasná práce, jak se to se Zoranem obrátilo…děkuji🐎❤️
Už vypadá jako kůň, který chce zůstat naživu…..Horsano👌🌹