Je to ten v prostředku, lepší foto nyní nemám.
Je to ten v prostředku, lepší foto nyní nemám.
Děkuji za Vaše cenné informace.
Kuřátka se vylíhla 20.5.. Čilá jsou všechna. Problém s pupíkem má jen to jedno. Líheň RCom 20 MAX.
Děkuji za Vaši odpověď. Tak uvidíme, té sepse se právě obávám. Jsou to naše první kuřátka líhnutá v líhni.
Prosím o radu. Čerstvě vylíhlé kuřátko má neuzavřený pupečník. Vypadá to jako zaschlý strup. Odloupnout to nejde, pupík má na to stále napojený. Kuřátko je čilé, jí a pije. Jak se to dá řešit?
Děkuji za informaci. A jak dlouho je ponecháváte v líhni, než je přendáte do prohřáté odchovny? 24 hod?
Dobrý den, uvažuji o koupi líhně Brinsea MAXI 24 EX. Ale dočetla jsem se, že se vylíhlá kuřátka musejí průběžně vyndavat a dát doschnout jinam, protože se tam nevejdou. Mám pouze odchovnu. Dají se umístit do prohřáté odchovny nebo mám pořídit větší líheň? Můj další adept je líheň RCOM 20 MAX . Děkuji za případné odpovědi.
Chtěla jsem hlavně vědět, jestli je běžné, že se takto postižená drůbež nechává mezi ostatní zdravou. Prostě mě to hodně dostalo. Byl tam pěkný kohout velsumky velké + dvě slepičky. Chtěli jsme si je koupit, ale z tohoto důvodu jsme se báli a nekoupili. Jinak děkuji za Vaše reakce. Aspoň vím, jak se příště zachovat.
Katalog jsme neměli. Nikdo nám ho nenabídl a nás to nenapadlo. Vlítli jsme rovnou ke slepičkám, hodně jsem se na ně těšila. Příště už budeme mít nějaké zkušenosti a budeme jednat jinak.
Jednalo se o velké australky černé. Z výstavního hodnocení byly vyřazené, ale zůstaly mezi ostatní drůbeží. Lístky s hodnocením jsem pročítala u všech. Zajímala mě hlavně velká plemena. Byla to naše první výstava zaměřená na drůbež. Nemáme tudíž žádné zkušenosti.
Tak to je jasné. Jen nerozumím, že tato zvířata ponechají na “výstavě” vedle zdravých jedinců a vůbec , že je vystavují. Domnívala jsem se, že je to důvod k diskvalifikaci. Asi jsem se měla zeptat na místě.
Znečištění a silné zamoření parazity bylo uvedené na cedulkách. Proto mě to hodně překvapilo a zarazilo. Bylo na nich pouze vidět, že jsou zanedbaní a opravdu znečištění.
Této výstavy se nám s partnerem podařilo zúčastnit bohužel až v sobotu okolo poledne. Jeli jsme s partnerem hlavně kvůli slepičkám. Slepiček a kohoutů už bylo k naší škodě velmi málo. To se i dalo čekat. Ale hodně mě překvapilo, že byly vystavování jedinci s hodnocením, že jsou velmi znečištění a velmi zaměřeni parazity. Chci se tedy zeptat, jestli je to běžné vystavovat takto zanedbaná zvířata a ohrožovat další v jejich okolí.
Moc děkuji za hodnotné rady🙂
Dobrý den, mám tři 4 leté slepice s kohoutem plemene Amroks. Chtěla bych k nim přikoupit letošní již nesoucí 4 slepičky stejného plemene. Přijmou ty starší nové? Pokud ano, jak mám postupovat? Děkuji
Děkuji 🙂
Koťátko je ošetřené veterinářem. A ten zavrhl višňák, že se kočkám dávat nesmí. Kdyby se jednalo o psa, tak by mu ho dal. Jen mě zajímal důvod. Kotě je kolegyně a bohužel se ho nezeptala.
Dobrý den, lze na zranění u 3 týdenního kotěte použít višňák? Samozřejmě s řádnou fixací. Děkuji za případné odpovědi.