taky šuplíky v příborníku, protože někdo se poblil seshora dolů… a normálně by se k tomu člověk nedokopal
😂 zkust tohle vyprávět někomu, kdo nemá zvířata😂
taky šuplíky v příborníku, protože někdo se poblil seshora dolů… a normálně by se k tomu člověk nedokopal
😂 zkust tohle vyprávět někomu, kdo nemá zvířata😂
No u 3D tisku jsou ruzný materiály a ty běžný na venek nejsou.
Máme “držák” na branku, asi 2 roky, stále jako nový.
Mně se věci z 3D tisku nelíbí, možná kdyby si dal někdo práci s konečnou úpravou, ale to už je piplačka. Líbí se mi tip na keramiku od Fatii.
Na internetu jsou už dvě petice ohledně Tomia Okamury. Jedna žádá jeho odvolání z pozice předsedy Sněmovny, druhá ho naopak podporuje.
Proto, abychom dojednali mezi oběma stranami mír, vytvořili jsme třetí petici: Žádáme, aby Tomio Okamura nebyl odvolán ani neodvolán, ale stal se politicky nebinárním a byl uveden do stavu kvantové superpozice My, níže podepsaní občané, se s znepokojením díváme na polarizaci společnosti. Na jedné straně stojí skupina žádající odvolání pana Okamury. Na straně druhé stojí skupina žádající jeho setrvání. Toto primitivní, binární vnímání reality považujeme v 21. století za překonané. Svět není jen černý a bílý. Odmítáme se nechat vtlačit do pasti „buď, a nebo“. Proto žádáme nalezení třetí cesty, tzn. průniku obou množin. Požadujeme, aby Tomio Okamura setrval ve vedení Sněmovny v tzv. stavu kvantové superpozice (známé jako Schrödingerův Tomio). Navrhujeme toto kompromisní řešení: 1. Tomio Okamura bude fyzicky přítomen v předsednickém křesle, ale křeslo bude umístěno v neprůhledné zvukotěsné krabici. 2. Tomio bude řídit jednání sněmovny, ale nikdo ho neuvidí, ani neuslyší. 3. Krabice může být ve tvaru válce, aby se cítil jako doma. 4. Dokud krabici nikdo neotevře, bude Tomio Okamura existovat v obou stavech současně – bude řídit schůzi, ale nikdo nebude vědět, co a zda vůbec něco říká. 5. Tomio bude šťastný, že mu poprvé v životě nikdo neskáče do řeči, když mluví. 6. Všichni ostatní budou šťastní, že ho nemusí poslouchat. Tímto krokem uspokojíme oba tábory a Česká republika se stane světovým lídrem v aplikaci kvantové mechaniky do parlamentní demokracie.
Nechci zakládat nové téma, tak využiju toto.
Máma má 17. letou kočku, která má "načaté" ledviny , hodně čůrá. Máma je po úraze a je stará, takže má problém uklízet zachůdek. Tak jsem si vzpomněla, že jsou steliva, která se nemusí denně čistit, že moč nějak absorbují. Může mi někdo doporučit spolehlivou značku?
Ja bydlím dost daleko a denně se mi nechce jezdit. Dík.
Zamyslete se. Děkuji za vašeho pejska .
Tak nějak jsem předpokládala, že pes chodí na zahradu, ale kdoví🙄
Anonymní:Doporučuji ozdravnou kůru v nějakém západním městě, přesvědčit se na vlastní oči jak skvěle je na tom naše tradiční západní civilizace. Třeba Londýn je bezva, kolébka svobody demokracie a křesťanských hodnot.. https://x.com/RadioGenoa/status/1989389429258305788?t=0hOJE9HlgerWqJ4qIiGWng&s=19
..pro srovnání s Moskvou, městem ožralých mužiků bez toalet, kteří se třesou až na nás budou házet bomby..
Nám nadavate, ze sledujeme spatne zpravy a tady sdilite propagandu jak vyšitou.🤣
Orionka:Premiérem musí být ten, kdo bude mít ve vládě nejvyšší autoritu. A to je prostě Babiš. Navíc je všeobecná zvyklost, že premiérem je jmenován předseda nejsilnější strany. A to je Babiš. Před čtyřmi lety byl jmenován Fiala - protože byl předseda nejsilnější strany. A to nebyl z té strany lídr s největší autoritou - jak o tom svědčí to, že mu vláda nevydržela. STAN s Rakušanem šel proti němu už “v půli” období.
No tak… kdyby se Babiš nechoval jako malé dítě a vyřešil střet zájmů, tak je premiérem hned.
Pro pobavení morální kodex ANO- dopručuji bod 4 a 10
http://shibaslovakia.sk/vzdel%C3%A1vanie/kniha-m%C3%A1me-doma-shibu
Speciální kniha o shibách
Pro zadavatele: uz to tu někdo psal, budete potřebovat hodně trpělivosti a lásky.
Na shibu funguje dobře pozitivka, žádné tvrdé tresty. Když je shiba ve stresu, nevezme si pamlsek. Zkuste něco “silnějšího” - maso, šunku, sýr … nebo zkuste tenisák.
Moje shiba je vítací, jako štěně byla schopná běžet daleko, protože v dáli šel člověk (cizí).
Kilian:…no na facebooku jsou příspěvky, kdy se s tímto plemenem cvičí a jsou šikovné, jedna z nich má dokonce složenou zkoušku ZZO3, zrovna tak u nás po sidlisti chodí milá a mazlivá šibinka…můžou to být výjimky anebo mohou být v rukou někoho, kdo to s nimi umí..
Děkuji vám za pozitivní příspěvek. Ano , je to tak.
Taky jsem se hned ptala, odkud shibu mají. Však pán psal, že už u"chovatele" se pes bál.
Anonymní:Dobry den - mám par otázok ohľadom skušenosti s tímto plemenem .
Oco si ho vybral - čierna varianta. Ja by som asi to nevybral ani podľa krásneho vzhledu(chupatá kefa🙂)- Je krásny “ plišák” a tam to končí .
Celý den se jen krčí v pelechu ma 16 týždňov- máme ho asi 1mesiac. Ale je že veeelmi ustráchaný . Nevyjde z pelechu cely den - Žrat to moc nechce - má náznaky od kedy sme ho doniesli prehnaného strachu od všetkého aj od ludí - síce už si trochu zvykol - ale interakcia je na stupnici 1-10 asi 0,5. Pred tým sme mali krížence Jack russel - a to byl presne opačný extrém .
Packu se síce naučil za 5 pamlsek a konec. Ešte to neštekalo 🙂 - na venčení se musí nosit venku sám nevyjde z pelechu. A když už je venku tak jen uteče na to samí místo a hned spátky do pelechu. Od kedy nasnežilo našel si jine misto na opačne strane zahrady a chodi pred vrata 🙂 Nechce chodit po snehu , chodí jen o dlažbe 🙂 - odhrnutej - na sneh nevýjde.
Je hrozne ustráchaný . A pritom každy kolem nej tutuli putuli … Je jen prikrčenej v pelechu .
2 krát jsem ho večer vymaknul když jsem šel nahodou kolem nej jak na mne čumil medzi dveřma- ja v šoku - a on nic - chodil po garáži a oňuchaval prostředí- napil se z misky co bežne nedelá a zobnul pár “bobulí” z krmítka- úplne jiný štene. A na druhý den - ráno novu stará klasika -
Ja mám skôr obavu že nenaplní očakávania “náhrady” miláčika pre otca.
Viete mi poradit ako ho naviest na interakciu? Krmivo - pamlsek ma v paži …
První co mě napadne - odkud ho máte? Od zodpovědného chovatele by se takto neměl chovat. Je to pořád normální pes, každé plemeno ma nějakou povahu.
Tenurri:Píšu to sem, i když to se slinivkou nesouvisí…
Psala jsem do venčení, že o víkendu měl jack průjem a zvracení - pondělní veterina dopadla dobře a odešli jsme jen s dietou a famosanem (testy měl ok)
Celý týden byl úplně v pohodě, až dneska ráno zase zvracel a nechtěl jíst. Průjem nemá, sono bylo bez jakéhokoliv nálezu, CRP negativní.
Dostal injekci proti zvracení a prodloužit dietu…
Nenapadá mě, kde by mohl být problém.
Zapomněla jsem se zeptat, jestli by to nemohlo souviset se solením cest a chodníků? On si doma sem tam olizuje packy…mě to vlastně nenapadlo a ještě jsme nezačali packy sprchovat po příchodu z procházky…plus teda se snaží venku olizovat moč a tak…
Sůl nevim, ale asi to nebude nic dobrého. Taky jestli žere sníh, tak mu to nemusí dělat dobře.
Na jaře jsme adoptovali pejska od společnosti @nebelvira_z.s jmenuje se Noa a je Boží. Hraje se mnou v představení Musíme si pomáhat v @maledivadlo_dfxs a je to rebel. Před měsícem jsme adoptovali Judy , která je stejně tak jako Noa z Bosny. Tohle není žádná zpráva hodna sociálních sítí, kdyby ☝️☝️☝️. Kdyby jsme s mužem nebyli účastni natáčení @ceskatelevize REPORTÉŘI ČT+ o dovozu psů z Balkánu. Kdo mě zná, ví. Co na srdci to na jazyku a to i na mikrofon a na kameru 😁. Pověděla jsem vše. Že mi je jedno, jestli mám psa z Balkánu, z českého útulku či ho najdu na louce ( i to se mi před patnácti lety stalo). Mluvila jsem spolu s dalšími dámami ( též adoptovali pejska z ciziny), jak se nám s paní Martinou ( spolek Nebelvíra)skvěle jednalo, jak máme mezinárodní pas a řádné smlouvy na oba psy totiž fenky atd. Jaké bylo naše zděšení, když včerejší premiéra ukázala o co reportérům veřejnoprávní televize šlo. Reportáž byla nejen tendenčně vedená, ale vykazovala zjevné praktiky bulvární novinařiny a působila dojmem "práce na objednávku". Prostor byl dán , převážně, jedné straně a to té, která napadala spolek, ze kterého máme naše holky. Má promluva ze srdce vůbec nebyla zveřejněna a to byla velká škoda, protože právě tam jsem hovořila o solidním přístupu Nebelvíry a paní Martiny . Jsem zklamaná, vytočená, naštvaná a to je slabé slovo. Obzvláště, když reportáž natáčel člověk, který mě zná, už se mnou jednu reportáž točil a ví, jaký vztah ke zvířatům s rodinou máme a že upřímnost je pro mne, nejen v rodině, ale i v našem spolku @haesko ,kde se věnujeme dětem a handicapovaným, tím nejdůležitějším prostředkem, jak komunikovat s lidmi. Byť mám teď těžkou práci v divadle, nespala jsem a pořád přemýšlím, že to přeci nemůže takhle být. Cítím se jak zbitý pes, protože jsem věřila v poctivost,čistý záměr a nezaujatost lidí, kteří pracují za naše peníze a opak je pravdou. Nebelvíra, z.s. Česká televize Peter Vodsedalek
Sardullah:Dnes ve 22:00 na ČT1 v pořadu Reportéři+ by měla být teportáž o pašování psů z Balkánu do ČR… jakej je to byznys.
V dalším příspěvku přikládám reakci jedné paní, pohled z druhé strany. Reportáž jsem neviděla, ale sama si myslím, že vozit sem psy z Balkánu nemá smysl.
Není to zneužití pravomoci veřejného činitele?🤣 že víte, že to je tap 😉
N:Moment,ale to není AI, to je bohužel autentické.🙂
A na to jste přišel sám? Nepoznáte sarkasmus? 🤭
orionka-2:Od té doby, co jsem viděla video, jak malé roztomilé slůně skáče ze skokanské věže do bazénu, pěkně s přemetem a chobotem napřed, tak už fakt věřím všemu.
Máte pravdu. Např. to video s Pavlem vypadá jako skutečné. To je neuvěřitelné co AI dokáže.
omyl