Aktuálně: 2 324 inzerátů269 707 diskuzních příspěvků19 342 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 14.09.2025, 21:30:57 xxx:xxx.2aa9:7521

Citát z DeníkuN :      Dezoláti a libtardi ovládli naše diskuze. A není to dobré.

Tak jsem dezolát ? Dobře, zkusím vygůglit 🙂) Ale já asi budu ten podivín 🙂)

Vygůgleno : 1. bezdomovec nebo opilec, velmi odpudivého vzhledu, zápachu apod. Zatím bydlím, fotku sem nedám a v tramvaji si lidi neodsedají……., tak dezolát taky nebudu. Radši zůstanu podivínem.

orionka-2
orionka-2 14.09.2025, 21:02:43 xxx:xxx.2aa9:7521
Sarah01:

Ne, Tibor Havelka ze Slovenska. 

Hořák byl podobný exot. Pokud běhala se psem vnadnější paní, běhala dokola dost dlouho a rozhodčí až tak moc nesledoval psa. 

orionka-2
orionka-2 14.09.2025, 20:57:32 xxx:xxx.2aa9:7521
Doron:

To jsem neznala.🙂

Asi jste ani nemohla. Není to krajové, je to rodové. 🙂)

orionka-2
orionka-2 14.09.2025, 20:51:10 xxx:xxx.2aa9:7521
N:

Ono spíš je otázka jestli by se jich tam víc vůbec vešlo? 🙂 Kolik lidí bylo 17. listopadu 89 na… Ježiš já vůbec nevím kde vlastně byli?😀😀 Určitě mi pomůžete nechce se mi to hledat.🙂 

17. na Národní třídě, 21. na Václaváku.

orionka-2
orionka-2 14.09.2025, 20:45:54 xxx:xxx.2aa9:7521
N:

No, je tam spoustu černejch navíc.😀😀 Už není místo..😀 Ne vážně, myslel jsem samozřejmě na náměstí. Že by demonstrace probíhala po celém Londýně se mi nezdá.

Tak si pusťe videa na odkazech. Jsou v několika přilehlých ulicích i na Westminsterském mostě. Já je nepočítala. Nevím, jak je velký Londýn a kolik lidí se vejde do jeho ulic. Na videích to vypadá jako nekonečný dav.

orionka-2
orionka-2 14.09.2025, 20:27:29 xxx:xxx.2aa9:7521

Ono spíš je otázka jestli by se jich tam víc vůbec vešlo?

Kam ? Do Londýna ? Víc než 100 tisíc ? ( Je pokročilá hodina, jsem nechápavá )

orionka-2
orionka-2 14.09.2025, 18:54:17 xxx:xxx.2f2d:1e5d
Sarah01:

To nikdo nepočítá, to se odhaduje na základě snímků z dronu.

Akorát furt nevím, co znamená bezzubej podivín, jestli důchodce nebo něco jinýho. Každopádně podle těch předvolebních průzumů to vypadá, že voličů ANO nebude jenom 70 tisíc.

Tak to zkuste odhadnout :

https://www.youtube.com/watch?v=uk6Pz8XQMWE

orionka-2
orionka-2 12.09.2025, 20:30:40 xxx:xxx.118d:317

Mouchy jsou dobré. Odkud vyletují, tam je mrtvolka. Není třeba odtahovat skříně všechny. Když přijde kocour s myší živou, nemůžu ho honit, to by ji vyplivl určitě. “Šikovný kocourek jsi a teď si ji spapej” - to někdy zabere. Někdy mi ji plivne k nohám s výrazem “Je pro  tebe, hraj si” a pak výraz “Jsi úplně blbá, vždyť ti utekla” a se zdviženým ocasem odkráčí. To prostě ke kočkám - a kocourům - s přístupem ven, patří.

orionka-2
orionka-2 11.09.2025, 09:24:51 xxx:xxx.a52a:4389
Buggyra:

Možná by měla vrátit i rodný list… no někomu bylo shůry dáno, někomu ne, tu maturitu neudělala napoprvé, že. Její rodiče byli asi rádi, že z ní vymáčkli něco (na učňáku), a pak děj se vůle páně, dítě nastoupilo k matce do dělnické pozice a tam nejspíš do konce života zůstane. Jsem si říkala, co sakra s maturou dělá u pásu, a když tu usedla k práci, tak mi to docvaklo.

A to je přesně ten případ, proč se mluví o degradaci školství. Musí mít maturitu ( a potažmo vysokou školu ) opravdu každý ? To je to, čím se má ověřovat kvalita té které země ? Počtem vysokoškolsky vzdělaných občanů ?

Jen pozn. : Ve městě pod Ještědem ( v city, že ? ) má paní učitelka v 1. třídě 35 dětiček, z toho 3 inkluzivní, které mají 2 asistentky, které se s nimi neustále ( neboli furt ) baví. To nevymyslíte ! Co je asi tak naučí ? 

orionka-2
orionka-2 11.09.2025, 09:10:11 xxx:xxx.a52a:4389
Buggyra:

Já si fejsbůk tady otevřít nemohu a doma na to nemám čas. Nemáte k tomu něco z nějakého zpravodajství, které bych si mohla otevřít?

A zvukovou kartu máte ?

orionka-2
orionka-2 11.09.2025, 08:41:45 xxx:xxx.a52a:4389
Buggyra:

To je dobře, že alespoň vy nechcete slovíčkařit.

No a teď si představte, že já takovéhle syčárny viděla (a zažila) vyvádět normálně bílé kluky. 

A stejně si trvám na tom, že tohle není důvod k vyhoštění, ale nedůslednost našich lidí (a tím myslím i veřejnost). Ostatně jak byste je za to chtěla vyhostit, když si na ně nikdo oficiálně ani nestěžuje za tohle. Nikdo je za flígr nechytí, tak jak by je někdo mohl odsoudit. A vyhostit bez soudu, to snad nechcete (nebo chcete, ale neříkejte to veřejně, že byste část obyvatel perzekuovala na základě národnosti bez prokázání jakéhokoli prohřešku).

Buggyro, jsem ráda, že je vám u vašich koní dobře a to, co děláte pro děti je více než chválihodné. Ale prosím, kdybyste se náhodou nachomýtla k přestupku našich nových spoluobčanů, nechytejte je za flígr, ani za nic jiného. Se zlou byste se potázala. Řidič tramvaje v Praze - nic vám to neříká ? Já vím. Vždyť se proti nim bojí zasáhnout i policie.

orionka-2
orionka-2 11.09.2025, 08:37:01 xxx:xxx.a52a:4389
Buggyra:

Prosímvás, kdo to ještě pochopil tak, že varuji před tím, abychom nezvolili strany s těmito konkrétními a doslovnými hesly a programy? Opravdu to na někoho dělalo dojem, že píši o nějaké konkrétní straně? Já se nad sebou fakt zamyslím, pokud to tak působilo na víc lidí a pokud víc lidí mělo za to, že to asi nějaká strana momentálně prosazuje, když o tom píši.

Já jsem jen napsala, že jste použila neexistující vyjádření, která jste si upravila. 

orionka-2
orionka-2 10.09.2025, 18:19:01 xxx:xxx.5961:82a6
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 10.09.2025, 18:03:55

Když já si nemůžu pomoct, nevěřím mu. Umí moc hezky mluvit. Stejně hezky mluvil z Moravy za Svobodné před rokem, dvěma. On bude ten, kdo bude posuzovat, který obor je ještě přínosem, který už ne ? Nebo komise ? Mladí motoristé budou mít přednost ? Nějak mi to smrdí.  Není to jen cesta ( taková klička - ty Matěj umí ) k placenému školství ?

orionka-2
orionka-2 10.09.2025, 18:01:04 xxx:xxx.5961:82a6
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 10.09.2025, 17:56:19

Asi jde na tu cestu za teplem. Přece jen bude víc vyhřátá, než mokrá tráva. I když u vás mokrá ? Padá tam aspoň rosa ?

orionka-2
orionka-2 10.09.2025, 17:52:54 xxx:xxx.8b15:578b
Bobca:

Jo, a co se týče počítače, jsem, byla jsem gembler.. Vypalovala jsem a stahovala hudbu, asi v 50, tiskla buklety.. Ale je fakt, ze jsem uz v 35, v 1993,dělala ve VTC, velkoobchod galanterii, velký sklad. a tam jsem pouzivala skladový počítač… vyhledávala zboží, ceniky atd.. Tak jsem nějaké základy pochytila. Pak ve 47 si pořídila internet, a už to jelo🤭.. Upravovala texty, ve Wordu, v Excelu tabulky, bankovnictví mám už asi 10 let minimálně. Nedovedu si představit bez počítače, ale telefon chytrý nechci ani za nic. Tady mám tablet, ale silim, protože mi zrovna blbne a já nemůžu na něm prijit na to, kde by mohl být koš, abych ty odstraněné věci vysypala. Když tak si koupim k 70 tinam novy🤗tak. 

Další geniální seniorka ( bez ironie ), začínala v 35. a naučila se všechno. Oni s tím začnou na základce a 5 let po maturitě už to neumí ? Bobčo, i když nám to nikdo nechce uznat, my jsme zázračná generace !