Citát z DeníkuN : Dezoláti a libtardi ovládli naše diskuze. A není to dobré.
Tak jsem dezolát ? Dobře, zkusím vygůglit 🙂) Ale já asi budu ten podivín 🙂)
Vygůgleno : 1. bezdomovec nebo opilec, velmi odpudivého vzhledu, zápachu apod. Zatím bydlím, fotku sem nedám a v tramvaji si lidi neodsedají……., tak dezolát taky nebudu. Radši zůstanu podivínem.
Ono spíš je otázka jestli by se jich tam víc vůbec vešlo? 🙂 Kolik lidí bylo 17. listopadu 89 na… Ježiš já vůbec nevím kde vlastně byli?😀😀 Určitě mi pomůžete nechce se mi to hledat.🙂
No, je tam spoustu černejch navíc.😀😀 Už není místo..😀 Ne vážně, myslel jsem samozřejmě na náměstí. Že by demonstrace probíhala po celém Londýně se mi nezdá.
Tak si pusťe videa na odkazech. Jsou v několika přilehlých ulicích i na Westminsterském mostě. Já je nepočítala. Nevím, jak je velký Londýn a kolik lidí se vejde do jeho ulic. Na videích to vypadá jako nekonečný dav.
To nikdo nepočítá, to se odhaduje na základě snímků z dronu.
Akorát furt nevím, co znamená bezzubej podivín, jestli důchodce nebo něco jinýho. Každopádně podle těch předvolebních průzumů to vypadá, že voličů ANO nebude jenom 70 tisíc.
Mouchy jsou dobré. Odkud vyletují, tam je mrtvolka. Není třeba odtahovat skříně všechny. Když přijde kocour s myší živou, nemůžu ho honit, to by ji vyplivl určitě. “Šikovný kocourek jsi a teď si ji spapej” - to někdy zabere. Někdy mi ji plivne k nohám s výrazem “Je pro tebe, hraj si” a pak výraz “Jsi úplně blbá, vždyť ti utekla” a se zdviženým ocasem odkráčí. To prostě ke kočkám - a kocourům - s přístupem ven, patří.
Možná by měla vrátit i rodný list… no někomu bylo shůry dáno, někomu ne, tu maturitu neudělala napoprvé, že. Její rodiče byli asi rádi, že z ní vymáčkli něco (na učňáku), a pak děj se vůle páně, dítě nastoupilo k matce do dělnické pozice a tam nejspíš do konce života zůstane. Jsem si říkala, co sakra s maturou dělá u pásu, a když tu usedla k práci, tak mi to docvaklo.
A to je přesně ten případ, proč se mluví o degradaci školství. Musí mít maturitu ( a potažmo vysokou školu ) opravdu každý ? To je to, čím se má ověřovat kvalita té které země ? Počtem vysokoškolsky vzdělaných občanů ?
Jen pozn. : Ve městě pod Ještědem ( v city, že ? ) má paní učitelka v 1. třídě 35 dětiček, z toho 3 inkluzivní, které mají 2 asistentky, které se s nimi neustále ( neboli furt ) baví. To nevymyslíte ! Co je asi tak naučí ?
Mám zpoždění, ale na pana Budila reagovat musím. Velmi chytrý a kultivovaný pán, který navíc mluví úplně srozumitelně. Škoda, že je nás tak málo, kdo ho poslouchá.
No a teď si představte, že já takovéhle syčárny viděla (a zažila) vyvádět normálně bílé kluky.
A stejně si trvám na tom, že tohle není důvod k vyhoštění, ale nedůslednost našich lidí (a tím myslím i veřejnost). Ostatně jak byste je za to chtěla vyhostit, když si na ně nikdo oficiálně ani nestěžuje za tohle. Nikdo je za flígr nechytí, tak jak by je někdo mohl odsoudit. A vyhostit bez soudu, to snad nechcete (nebo chcete, ale neříkejte to veřejně, že byste část obyvatel perzekuovala na základě národnosti bez prokázání jakéhokoli prohřešku).
Buggyro, jsem ráda, že je vám u vašich koní dobře a to, co děláte pro děti je více než chválihodné. Ale prosím, kdybyste se náhodou nachomýtla k přestupku našich nových spoluobčanů, nechytejte je za flígr, ani za nic jiného. Se zlou byste se potázala. Řidič tramvaje v Praze - nic vám to neříká ? Já vím. Vždyť se proti nim bojí zasáhnout i policie.
Prosímvás, kdo to ještě pochopil tak, že varuji před tím, abychom nezvolili strany s těmito konkrétními a doslovnými hesly a programy? Opravdu to na někoho dělalo dojem, že píši o nějaké konkrétní straně? Já se nad sebou fakt zamyslím, pokud to tak působilo na víc lidí a pokud víc lidí mělo za to, že to asi nějaká strana momentálně prosazuje, když o tom píši.
Já jsem jen napsala, že jste použila neexistující vyjádření, která jste si upravila.
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 10.09.2025, 18:03:55
Když já si nemůžu pomoct, nevěřím mu. Umí moc hezky mluvit. Stejně hezky mluvil z Moravy za Svobodné před rokem, dvěma. On bude ten, kdo bude posuzovat, který obor je ještě přínosem, který už ne ? Nebo komise ? Mladí motoristé budou mít přednost ? Nějak mi to smrdí. Není to jen cesta ( taková klička - ty Matěj umí ) k placenému školství ?
Jo, a co se týče počítače, jsem, byla jsem gembler.. Vypalovala jsem a stahovala hudbu, asi v 50, tiskla buklety.. Ale je fakt, ze jsem uz v 35, v 1993,dělala ve VTC, velkoobchod galanterii, velký sklad. a tam jsem pouzivala skladový počítač… vyhledávala zboží, ceniky atd.. Tak jsem nějaké základy pochytila. Pak ve 47 si pořídila internet, a už to jelo🤭.. Upravovala texty, ve Wordu, v Excelu tabulky, bankovnictví mám už asi 10 let minimálně. Nedovedu si představit bez počítače, ale telefon chytrý nechci ani za nic. Tady mám tablet, ale silim, protože mi zrovna blbne a já nemůžu na něm prijit na to, kde by mohl být koš, abych ty odstraněné věci vysypala. Když tak si koupim k 70 tinam novy🤗tak.
Další geniální seniorka ( bez ironie ), začínala v 35. a naučila se všechno. Oni s tím začnou na základce a 5 let po maturitě už to neumí ? Bobčo, i když nám to nikdo nechce uznat, my jsme zázračná generace !