rapotačka:Třeba
To je boží ! Kyblík s vodou - to mi bylo hodně nepříjemné, ti utopenci. A kam ty živé myši ?
rapotačka:Třeba
To je boží ! Kyblík s vodou - to mi bylo hodně nepříjemné, ti utopenci. A kam ty živé myši ?
efe:Doporučuji nepromokavé ponožky ;)
Jinak my v sobotu byli (asi na poslední) kolovyjížďce a bylo to super, krásný počasí. Poprvé v životě jsem na vlastní oči v přírodě viděla kudlanky - vyhřívaly se na asfaltu na Starý Generálský 🥰
Potvory, ať mažou na Pálavu !
N:Tak málo a byla z toho revoluce?😯 To muselo být domluvený..
Jistě že to bylo domluvené. Studenty jenom využili a zmlátili ( je zvláštní kolik jsme jich od té doby viděli zmlácených ….a režimy nepadají ) a aby to náhodou neprošlo jen tak ( jako Palachův týden a 28. říjen ), tak vyhlásili mrtvého Martina Š. a cosi přikryli vlajkou. A to lidi zvedlo.
Sarah01:A jak se říká tomu, který není ani libtard ani dezolát? 😂
No přece podivín. Vy s vašimi psy jste tady normální, ale pro mnoho lidí jistě podivín. Mně k tomu stačili v městě dva knírači 🙂)
Citát z DeníkuN : Dezoláti a libtardi ovládli naše diskuze. A není to dobré.
Tak jsem dezolát ? Dobře, zkusím vygůglit 🙂) Ale já asi budu ten podivín 🙂)
Vygůgleno : 1. bezdomovec nebo opilec, velmi odpudivého vzhledu, zápachu apod. Zatím bydlím, fotku sem nedám a v tramvaji si lidi neodsedají……., tak dezolát taky nebudu. Radši zůstanu podivínem.
Sarah01:Ne, Tibor Havelka ze Slovenska.
Hořák byl podobný exot. Pokud běhala se psem vnadnější paní, běhala dokola dost dlouho a rozhodčí až tak moc nesledoval psa.
Doron:To jsem neznala.🙂
Asi jste ani nemohla. Není to krajové, je to rodové. 🙂)
Anonymní:Něco pro srovnání libtardi
https://x.com/lokutus/status/1967123501091090868?t=Hdz-ZAlZPHmZ9gPhQrhZKg&s=19
Nevím, co je libtard.
N:Ono spíš je otázka jestli by se jich tam víc vůbec vešlo? 🙂 Kolik lidí bylo 17. listopadu 89 na… Ježiš já vůbec nevím kde vlastně byli?😀😀 Určitě mi pomůžete nechce se mi to hledat.🙂
17. na Národní třídě, 21. na Václaváku.
N:No, je tam spoustu černejch navíc.😀😀 Už není místo..😀 Ne vážně, myslel jsem samozřejmě na náměstí. Že by demonstrace probíhala po celém Londýně se mi nezdá.
Tak si pusťe videa na odkazech. Jsou v několika přilehlých ulicích i na Westminsterském mostě. Já je nepočítala. Nevím, jak je velký Londýn a kolik lidí se vejde do jeho ulic. Na videích to vypadá jako nekonečný dav.
Ono spíš je otázka jestli by se jich tam víc vůbec vešlo?
Kam ? Do Londýna ? Víc než 100 tisíc ? ( Je pokročilá hodina, jsem nechápavá )
Sarah01:To nikdo nepočítá, to se odhaduje na základě snímků z dronu.
Akorát furt nevím, co znamená bezzubej podivín, jestli důchodce nebo něco jinýho. Každopádně podle těch předvolebních průzumů to vypadá, že voličů ANO nebude jenom 70 tisíc.
Tak to zkuste odhadnout :
Mouchy jsou dobré. Odkud vyletují, tam je mrtvolka. Není třeba odtahovat skříně všechny. Když přijde kocour s myší živou, nemůžu ho honit, to by ji vyplivl určitě. “Šikovný kocourek jsi a teď si ji spapej” - to někdy zabere. Někdy mi ji plivne k nohám s výrazem “Je pro tebe, hraj si” a pak výraz “Jsi úplně blbá, vždyť ti utekla” a se zdviženým ocasem odkráčí. To prostě ke kočkám - a kocourům - s přístupem ven, patří.
Buggyra:Možná by měla vrátit i rodný list… no někomu bylo shůry dáno, někomu ne, tu maturitu neudělala napoprvé, že. Její rodiče byli asi rádi, že z ní vymáčkli něco (na učňáku), a pak děj se vůle páně, dítě nastoupilo k matce do dělnické pozice a tam nejspíš do konce života zůstane. Jsem si říkala, co sakra s maturou dělá u pásu, a když tu usedla k práci, tak mi to docvaklo.
A to je přesně ten případ, proč se mluví o degradaci školství. Musí mít maturitu ( a potažmo vysokou školu ) opravdu každý ? To je to, čím se má ověřovat kvalita té které země ? Počtem vysokoškolsky vzdělaných občanů ?
Jen pozn. : Ve městě pod Ještědem ( v city, že ? ) má paní učitelka v 1. třídě 35 dětiček, z toho 3 inkluzivní, které mají 2 asistentky, které se s nimi neustále ( neboli furt ) baví. To nevymyslíte ! Co je asi tak naučí ?
Buggyra:Já si fejsbůk tady otevřít nemohu a doma na to nemám čas. Nemáte k tomu něco z nějakého zpravodajství, které bych si mohla otevřít?
A zvukovou kartu máte ?
https://www.youtube.com/results?search_query=budil+ivo
Nechcete Face…., tak tady máte “potravy” do halejuja. Chce to jen sluchátka.
rapotačka:
Mám zpoždění, ale na pana Budila reagovat musím. Velmi chytrý a kultivovaný pán, který navíc mluví úplně srozumitelně. Škoda, že je nás tak málo, kdo ho poslouchá.
Buggyra:To je dobře, že alespoň vy nechcete slovíčkařit.
No a teď si představte, že já takovéhle syčárny viděla (a zažila) vyvádět normálně bílé kluky.
A stejně si trvám na tom, že tohle není důvod k vyhoštění, ale nedůslednost našich lidí (a tím myslím i veřejnost). Ostatně jak byste je za to chtěla vyhostit, když si na ně nikdo oficiálně ani nestěžuje za tohle. Nikdo je za flígr nechytí, tak jak by je někdo mohl odsoudit. A vyhostit bez soudu, to snad nechcete (nebo chcete, ale neříkejte to veřejně, že byste část obyvatel perzekuovala na základě národnosti bez prokázání jakéhokoli prohřešku).
Buggyro, jsem ráda, že je vám u vašich koní dobře a to, co děláte pro děti je více než chválihodné. Ale prosím, kdybyste se náhodou nachomýtla k přestupku našich nových spoluobčanů, nechytejte je za flígr, ani za nic jiného. Se zlou byste se potázala. Řidič tramvaje v Praze - nic vám to neříká ? Já vím. Vždyť se proti nim bojí zasáhnout i policie.
Buggyra:Prosímvás, kdo to ještě pochopil tak, že varuji před tím, abychom nezvolili strany s těmito konkrétními a doslovnými hesly a programy? Opravdu to na někoho dělalo dojem, že píši o nějaké konkrétní straně? Já se nad sebou fakt zamyslím, pokud to tak působilo na víc lidí a pokud víc lidí mělo za to, že to asi nějaká strana momentálně prosazuje, když o tom píši.
Já jsem jen napsala, že jste použila neexistující vyjádření, která jste si upravila.
rapotačka:A já bych jí věřila.
Má pravdu, předsedo. Jde jen o to kým !! ☹️(