Jsem nemožná, fotky jsem neotočila , teď už to nejde.
Příspěvky uživatele
orionka-2
https://www.youtube.com/watch?v=METXg3anVxg&list=PLFqc6vKT4RBoE8tre2XRXTpZWl8KaH38F
Druhá půlka - otázka Francie a EU je ještě důležitější. Fakt má cenu tady zůstávat ? A navíc se tam zalígrovat přijetím EURA ? A věřit tomu, že totální válka něco vyřeší ?
Tak Španělsko je asi jiný kraj, jiný mrav. Ale objevují se na internetu i jiné prapodivné věci…. Krimi příběh z Jeseníků - hrozných to a nebezpečných hor ( Bohužel jsem tam nikdy nebyla, ale představuji si je jinak ). V 90. letech tam zmizel mladý pár, narazil ve starém lomu na nelegální pilu, kde zpracovávali na černo kácené dřevo, které pašovali do Polska. Ten gang byl velmi nebezpečný. Místní o tom věděli, ale orgány nekonaly. Celé hory tehdy prohledali, ale po páru se zem slehla. Vykopali je zavražděné až po 14. letech. Pokládala jsem to za hodně divné, ale ne nemožné. A ejhle, další podobný pár zmizel tou dobou v nebezpečném Adršpachu…..a mladá dívka na Šumavě…..( to už jsem ani nečetla ) - divoké 90. byly ještě mnohem divočejší !!
Buggyro jsem lepší ! Zatím co vy tady prohlašujete, jak odkazy neotevíráte, já jsem si ho poslechla - celý. Bohužel, mám pocit, že mladí - hlavně ti nejmladší - budou volit podle názvu. Piráti pro ně představují revoltu. Asi si neuvědomují, že název ( ne strana ) v sobě skrývá také okrádání, boření, zmar a zkázu. ( Jak takhle mohl někdo vybrat název strany ) Výborný tah bylo spojení se zelenými. Na to mladí také slyší. Jen sem zkopíruji pár vyjádření z Prahy ( neověřených ) :
V městských bytech se namísto sociálně slabých ubytovali producenti erotických videí, zjistili novináři. Skvělá práce, pane Hřibe. Tohle je nejspíš ochutnávka toho údajného pirátského plánu na bydlení pro 200 tisíc lidí.
“Byty v Praze jsou třetí nejméně dostupné v Evropě. Hůř jsou na tom už jen Amsterdam a Atény,” objevilo se v Českém rozhlasu. Výsledek sedmi let Pirátů u moci v hlavní městě. Víc už netřeba dodávat.
https://www.youtube.com/watch?v=VuJBg_z3TBI
Když už se hrdě hlásíte k tomu, že odkazy nečtete, tak si aspoň poslechněte chytrého člověka. Fakt existují chytřejší, než jsme my.
https://www.stream.cz/toulky-karlovarskym-krajem/ukradli-rusove-karlovy-vary-63916679
Co všechno mě na internetu nepotká ?
kometa:Káně? To má tak variabilní zbarvení, že bych se mohla trefit.🙂
I když hnízdo je veliké, káně bych si i v něm představovala větší.
Cvrk:Lišaj kyprejový.
Toho jsem tu měla někdy začátkem léta - motýla. Svízele i vrbovky tu jsou ve velkém množství, sem tam i kyprej.
trojAAAcko:Z těch mají k 5% asi nejblíže Motoristé, ale divně frajeří
Ještě aby ne když minulý rok při volbách do EP měli dle průzkumu též pod 5% a po volbách přes 10%. Průzkumy jsou pořád jen orientační a může to dopadnout úplně jinak než ukazovali. Abychom se ještě nedivili. 😃
Jinak hezk sepsáno. 👍
Myslím, že dělat pořad ve stavu přiopilosti s lahví čehosi v ruce a mluvit v tom stavu o vážných tématech…..ale já už vidím svět trochu jinak, možná to mladým bude imponovat. To že jsou průzkumy zavádějící, to je zřejmé. Také podle toho, kdo ho zadává a co v něm chce vidět.
Xerxova:prosím, co z této obří housenky se vyklube za krasavce či krasavici ? Foceno dnes
To je slimák s prasečím rypáčkem - legrace. V každém případě divná věc. Jsem napnutá.
lesnizinka:Ty jo, děkuju👍to by mě vůbec nenapadlo🤔
Že se tak nějaké zvíře jmenuje znám jen z Ferdy Mravence😉 ale nenapadlo by mě, že může vypadat i takhle😲
Tutínek, co je nebezpečný mravencům je larva, malovaná s velkými kusadly. Číhá v ďolíčkách v písku. Dospělec je neškodný.
Ono těch možností zase tak moc není. Buď vám nevadí kauzy této vlády a samochvála premiera - pak to hoďte Spolu, pakliže si myslíte, že vlastně neškodí tolik. Pak tam jsou ještě spoluúčastníci této vlády - Dozimetrický STAN a Piráti, kteří sice dělají “já nic, já muzikant”, ale jimi dopackaná digitalizace stavebního zákona - mluví za vše. Pozor - STAN nemá s vaším starostou nic společného, jen název ukradli a nezávislí taky rozhodně nejsou. Velmi závislí jsou na penězích - viz Dozimetr.
Na druhé straně je opoziční ANO, netřeba představovat, SPD - SPD není jen Okamura a dali by se tam vykroužkovat osobnosti, které znáte, podobně STAČILO má na kandidátkách nekomunisty a i tam je možné vybrat kroužky.
Pak se táhne “ocásek” mnoha stran pod 5%. Riziko, že váš hlas do voleb nezasáhne, respektive, že si ho rozdělí strany úspěšné, podle jakéhosi klíče. Z těch mají k 5% asi nejblíže Motoristé, ale divně frajeří. A netají se možnou spoluvládou se stávající koalicí. A dělají si ambice na ministerská křesla ??? O stranách s 1-2% v průzkumech asi nemá cenu uvažovat.
V každém případě si važme času před volbami, po volbách to bude mazec - ať už dopadnou jakkoliv.
Názor “nepůjdu volit, a tím vyjádřím nesouhlas s politickým chaosem” - je cesta úplně nejhorší. Nikdo to jako protest chápat nebude, jen po těch propadlých hlasech skočí a budou si mnout ruce.
Tak a teď už jsem jen zvědavá, jestli mi za rozbor situace někdo poděkuje 🙂) A nebo bude oponovat.
Slunce v duši !!!!!
Odhadnete, kdo to přišel zkoumat čapí hnízdo ?
Usušila jsem pecky višní a špendlíků. Mám je schovat dlaskům na zimu ? Jde dlask i na zem, tak jako třeba kos? Protože nad námi v sadu leží tolik višní, že by se tam na peckách uživil dlasků bambilion.
Anonymní:
Že vy jste přehlédl/a titulek úplně nahoře 🙂. Ono je tam napsáno: Nikdo nám nediktuje o čem smíme lhát !
Vadí jim, co dělá teď. Tedy to, že slouží hrdé, demokratické České republice, která je i díky jeho zásluhám jasně a pevně ukotvená v Evropě a Severoatlantické alianci.
Zapomněl/a jste připsat, že to je ironie, čili sranda. Tohle nemůže nikdo myslet vážně. Ani sebeskalnější volič pětikolky.
orionka-2:Hortenzii mám venku už dost let - ani nevím kolik. Je v trochu chráněném rohu. Na zimu jí nasypu kýblík hrabanky opadlé z tůjí. Chce kyselou půdu a dost vody. Také mám jednu v květináči, dávala jsem ji do chodby, letos zůstala venku jen zakrytá - omrzla, ale obrazila, ale kvete jen málo - fotka je starší. Ve vsi mají obrovské bílé koule v předzahrádce. Myslím, že s nimi žádná kouzla nedělají a jsou nádherné.
Jestě jsem vyfotila ve vsi bílou, taky dost let venku.
rapotačka:SNP
https://www.facebook.com/robertficosk/videos/1312071330351991
Je to hrůza, co se na Slovensku děje. Dokonce připomínají SNP ! Hlavně volte pětikolku, ať nedopadneme jako oni ! jak nám pořád opakuje náš premiér. ( Jasně, že je to ironie !!!!) Viděli jste poslední volební Rakušanův klip ? Všechno teď bude lepší, volte pětikoalici, tato skvělá vláda bude pokračovat, jen já vyměním Fialu a uvidíte odstavíme Babiše a bude ráj v ČR. Kolik lidí mu na to asi skočí ?
rapotačka:PL - Přišel diplomat z Etiopie a „Ukrajina“ šla dolů. „Fantastický příběh ze země Jaroslava Haška“ ( 29.08.2025)
| Zmizel symbol podřízenosti a servility České republiky. Takovým způsobem komentují odstranění ukrajinské vlajky z budovy Národního muzea v Praze mnozí z těch, kteří proti její přítomnosti dlouhodobě protestovali. Padl i slib, že pokud se po volbách povede sestavit národně-konzervativní vládu, zmizí ukrajinské vlajky ze všech státních budov. Trapně nás těší drobné vítězství, které za nás museli vybojovat Etiopané.
On to ze strany Etiopie asi moc velký boj nebyl. Představuju si, že řekli jednoznačně : “A tady do toho okna přijde tenhle obří poutač” A možná ani nevěděli, místo čeho tam bude. Oni pořádají výstavu, oni diktují. Nejlépe je na tom vidět, že ani moc nešlo o tu vlajku a “podporu”, ale spíš o naschvál našim lidem, které to umístění - pochopitelně - dráždilo. ( Ale okolnosti jsem nesledovala )
Kilian:..mamca to zakrývá, ale jen na zemi kořeny, že tam něco přihrne
Hortenzii mám venku už dost let - ani nevím kolik. Je v trochu chráněném rohu. Na zimu jí nasypu kýblík hrabanky opadlé z tůjí. Chce kyselou půdu a dost vody. Také mám jednu v květináči, dávala jsem ji do chodby, letos zůstala venku jen zakrytá - omrzla, ale obrazila, ale kvete jen málo - fotka je starší. Ve vsi mají obrovské bílé koule v předzahrádce. Myslím, že s nimi žádná kouzla nedělají a jsou nádherné.