Ne,to nebyla nehoda, ona si prostě myslela,že ty dveře uhnou🤣 takovýto,když to nejde silou,půjde to ještě větší silou😂 ona byla kamikadze štěně
O co jsou psi zteštěnější, o to jsou feny paličatější.
Když se moje kníračka rozhodla, že tady jde ona ( na turistické cestě se zákazem vjezdu ), tak jde a když na ni auto zatroubilo, tak jen koukla, že ať se tedy vyhne, když chce jet.
Jak nám příznaky odhalují co v těle chybí. Podívejte se, je to zajímavé… po dosažení určitého věku máme téměř všechny z těchto příznaků způsobených nedostatkem potravin uvedených zde:
Obtížnost hubnutí Co chybí: esenciální mastné kyseliny a vitamíny Kde získat: lněné semena, mrkev a losos - mimo specifických doplňků
Sladké nutkání Co chybí: nedosatatek chromu Kde získat: celá zrna, ořechy, zrní, banán, špenát, mrkev + doplňky
Špatná paměť Co chybí: acetylcholin, inositol Kde získat: sojový lecitin, vaječný žloutek + doplňky
Slabost, malátnost, nevolnost Co chybí: vitamíny A, C, E a železa Kde získat: zelenina, ovoce, libové maso a doplňky
Sklíčenosti, apatie, smutek, zlost, nespokojenost, deprese Co chybí: Peníze, moji drazí, peníze!!! Kde získat: …to kdybych věděl, neměl bych všechny tyto příznaky…
Nedávno jsem narazila na web, kde rozebírali 89. rok v Rumunsku. Hodně ošklivé to bylo. I když to pamatuju- i to, jak nás to tenkrát šokovalo….a i když od té doby televize vysílala leccos, šokuje mě to pořád stejně.
Ten web se snad jmenuje Badatel ( kdyby si někdo chtěl oživit paměť nebo se něco dozvědět - je to přece jen 35 let.)
trochu upřesním…Já kupovala chlapovi vždy po 5 párech stejné ponožky…kdysi jsem i štupovala,ale bych se mohla…Jenže..a v tom je ten problém,jsem asi sem tam vyprala ponožku s jinou barvou..Já měla za týden pračku bílého,modrého,černého,červeného…takže když jsem kupovala šedé ponožky a jedna se dostala do červeného prádla,nedopatřením-tenkrát nebyly ty papírky jak dnes…což je úžasná věc!!!může se prát kdeco s kdečím…Takže některá ponožka měla nádech do růžova,nebo modra…Nás bylo fakt moc,tak jsem se snažila prát je spolu…ale stalo se..Vemte si,že za týden-4 chlapi x 7= 28 trenek..4 holky x 7= 28 kalhotek..ponožky jsem psala 16 x 7=ještě víc..…trika a ostatní nelze spočítat,ale aspoň podle barev to vyšlo vždycky na pračku..Rifle a džísky se praly v sobotu v rukách ve vaně..plus mínus 6 riflí a 4 džísky ob týden-rifle skoro každý týden,a nebyly jen 1 od každého…ale odbočila jsem ve veselém okýnku..to jsem nechtěla…
Je to velmi veselé, když už to máte za sebou. A pro nás zvlášť….vlastně jsme hodně šťastné, nejšťastnější.
Komentář pod krásným obrazem Jakuba Schikanedera… Mně se ten obraz fakt líbí, chtěla bych ho domů, je uklidňující, ale takovým jiným způsobem, že i člověk přemýšlí… Vyskočilo na fb: Renata NesmrtelnáTeta: Škoda že nejezdí všude to koňské spřežení to by byla krása a neposlouchejte názor vygumovanych mozků kdyby šlo mávnout proutkem aby jsem se vrátili byla bych asi první žádné napětí klyd a pohoda
Ten klyd mě úplně rozhodil. 😀
Podle přezdívky - potvrzuje, že blbost je nesmrtelná !
varaxi-to nešlo..Jaká já byla slepice!!!☹️..Navíc tchýni o 40 let v jedné kuchyni..je to dlouhý příběh,ale já si vzala právě ji a děti..resp.se rozhodl,že si mě veme,že by si mě nikdo nevzal(byla jsem v 8 letech zneužita,a byla jsem neskutečně odtažitá k chlapům,provázelo mě to celým životem-je to pravda,co říkají psychologové..už jsme to tu kdysi taky probíraly)..takže si vzal pečovatelku k dětem a ke své matce..tu jsem dochovala do 90…a spolu jsme měli 2 děti..atd..Už moc pitvám,a to nechci..Jak se říká.."dnešní rozum a tehdejší léta"..ale asi to tak muselo být,já žila dětma,popoháněl mě ten povzbuzující stres asi..Prý jsou 2,ubíjející a povzbuzující…a já byla tak zašláplá jeho velkou rodinou….co už..Teď se mnou půl dětí nemluví,ale žiju😎
i skoro 2 roky se mnou nemluvil,se synem od jeho 17 do své smrti..Se svým otcem nemluvil…Psychický teror je daleho horší,než hádky…Jak děcka vyrostla měla partnery,babička zemřela,tak jsem to ještě půl roku vydržela a šla jsem dochovat matku(jiná kapitola)ale obnovili jsme aspoň s chlapama kapelu ze 70.let.Mě ji před svatbou zakázal v r 1977..jak já byla blbá!!!🙄
Život v minulém století se nedá posuzovat dnešníma očima. A rozum ve 20. se nedá posuzovat rozumem ….no podstatně později.
Zrovna včera jsem probírala s kamarádkou, která žena by dnes chtěla ( a zvládla ) ve 20. žít náš život. A to vy jste měla jeden z nejtěžších. Tak si nepřipouštějte pochybnosti a užívejte si !!!!
Poslechněte si to v originále. Já to porovnat neumím, nerozumím anglicky, anglické titulky jsou snad shodné (od oka) - porovnejte si je.
Nevím, jak chcete dokázat, že je to fejk. Já to nedokážu, jestli vy ano - něčím jiným než prostým prohlášením……sem s tím. Ráda se nechám přesvědčit a váš nález prof. Drulákovi ráda přepošlu.
Zastaví velké nákladní auto na červenou, ke dvířkům doběhne blondýna a zaťuká na okénko. Řidič ho stáhne a blondýna na něj: "Jmenuju se Marie, jedu za váma a ztrácíte náklad." Řidič zakroutí hlavou, padne zelená. Na příští křižovatce se scéna opakuje. Na třetí červené to řidič už nevydrží, vyskočí z náklaďáku, zaťuká na okénko auta blondýnky a když ho blondýna stáhne, tak řekne: "Já jsem nějakej Franta,je zima, jsme v Liberci a já sypu sůl na silnici."
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 28.11.2024, 21:04:51
Na Vánoce na konci 70. let mám krásné vzpomínky. Stromeček jsme si chodili uříznout. V Podještědí byl velký svah a nad ním vysoké vedení - nevím, jestli bych to ještě našla. Les tak nesměl vyrůst. Lesáci tam zaparkovali maringotku, do ní umístili dvě bezvadné “baby”. Ty vařily svařák a grog ( bylo to zapotřebí, tenkrát ještě zima byla zima a pro stromky jsme se brodili pasekou po kolena i výš ) a půjčovaly pilu - samozřejmě, že ruční. Brodili jsme se od stromku ke stromku, otřepávali sníh a vybírali ty nejkrásnější. Zaplatili jsme dvacku za stromek včetně toho pití. Nádherné stromky jsme tenkrát mívali.
Některý jedinec kdyby si nekopnul, tak by snad zítřka nedožil. Jenže zapomněl dodat, že ty domy postavil zlý kapitalista a že se z nich lidi rádi nastěhovali do králíkáren. A že cena té králíkárny dnes koštuje 160,-- Kč za m2. No, nekupte to !
Taky takový byt pamatuju, v Nuslích. V 70 letech už se tam topilo plynem a voda byla zavedená v každém bytě. Pokrok nezastavíte.