Pro ty, kteří nekoukají, kde to vyšlo, ale kdo to říká. A tohle říká hodně chytrý pán :
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pochopte-seniori-vy-take-musite-prispivat-na-zbrane-Profesor-Keller-a-vladni-nesmysly-754367
Ale je to dlouhé.
Pro ty, kteří nekoukají, kde to vyšlo, ale kdo to říká. A tohle říká hodně chytrý pán :
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pochopte-seniori-vy-take-musite-prispivat-na-zbrane-Profesor-Keller-a-vladni-nesmysly-754367
Ale je to dlouhé.
Rapotačka:Asi neviděla tu fotku jejich shromáždění v Drážďanech, cca. týden starou.😇
Mně tu běhalo i video se zvukem, nechtěla bych se tam připlést. V Drážďanech. V těch krásných Drážďanech, zničených pomstou spojenců a znovu vybudovaných.
assil:Tak Drážďany jsou zatím, pokud vím, pořád v Německu. 😀
Já jsem optimista a za a doufám, že naplňovat kvoty Ukrajincema se nám bude dařit ještě i dlouho po válce a za b že ani ti ostatní migranti nejsou blbý a jít k nám třít bídu s nouzí nebudou chtít.
A násilím je tady asi držet nebudeme.
Hlavně je to všechno EU a Schengenský prostor. Až se zvednou, nikdo je nazadrží. Nemá kdo. A proč myslíte, že by tu třeli bídu s nouzí ? EU už se postará, aby tu měli stejné podmínky. Už teď se tam mlátí mezi sebou. Až se proti nim postaví zřízení těch zemí a případně fašistické bojůvky ( nedej bože ), bude u nás pro ně ráj na zemi.
Je zbytečné strkat hlavu do písku.
Demagog: „Kam vás zavedlo vítězství demokracie, vláda? Do ponížení a hladu, do zmatku a bezmocnosti! Ušlechtilé národy strádají; protože ti, kdo byli předurčeni, aby vládli, byli vyštváni lůzou! Jsme vybráni prozřetelností, abychom zdvihli z prachu národy vyvolené a méněcenným vykázali jejich místo. My umíme vládnout, oni pracovat. Takovou spoluprací nastolíme blahobyt, který lůza chtěla ukrást světu!" Prokop: „Mně je z toho špatně." D"Hémon: „Toho si nevšímejte. Vycvičili jsme si ho, aby zfanatizoval lidi proti demokracii. Potřebujeme válku, aby začaly zbrojovky prosperovat."
Zalistujte 3 týdny zpátky, je to tam popsané. Bachna.
impact:Ta je tupá. Na veterině dokonce zjistilo, že to není retrívr? What?!?! 😂 Tvl mobil by si od kikána na ulici nekoupili, ale čistokrevného retrívra nahned.🤮
Tupá je slabé slovo. Když nesleduji, tak nekupuji. Osvěta je úplně všude. Je to krá.. nebeská a to urážím to užitečné zvíře. A ještě natočí slzící video. Taková…. si žádného psa nezaslouží a na 5 let bych jí vlastnictví psa zakázala. Když takhle koupí, jak by se asi starala ?Na půl roce by řekla “to ale není retrívr, toho nechci ”.
kometa:Pravda, že zajíc mě taky napadl. Ale třeba i jezevec. Prostě nějaký “hraboš”.
A nemůže to být obyčejný kocour? Jestli to tedy není okousané, jen rozhrabané a rozválené ?
jsem člověk, který rád běhá a půjdu s tím chrtem a ono to půjde. si tak prostě myslím.
Jedině 60 sprint. Vipet nekluše, sprintuje. Ale procházky na flexině jdou. Vipet má výhodu, že je úžasně úpravný, vždycky čistý, skladný, není uštěkaný - proto i hodně oblíbený.
Já je mám teda osobně spíš za taková princátka - vadí jim zima, vadí jim déšť (což je pochopitelné, když nemají podkožní tuk), rádi odpočívají v měkkém a teplém, jsou takoví dost citliví (a to nemyslím nijak špatně). Já si je třeba moc na žádný sport krom coursingu nedokážu představit. Možná nějaký dogdancing a tak…
Je to popsané přesně. Takoví jsou vipeti, s jinými nemám zkušenost. Blízko mě žilo vipetů několik, včetně ch. st. Na procházku chodili na flexi. Nejčastější bylo, že si je v bezpečném prostoru posílali a jezdili dostihy. Když v Lednici ze závodiště 3 utekli, roztrhali srnku, než je kdokoliv dohnal. Prý hrozně řvala.
assil:😀
Když můžou být v Praze občané čůrající na republiku…….Jenom bych k autorovi článku : Plete si pojmy s dojmy. Psi nesouloží. Psi se páří, případně nakrývají ( nebo taky pokrývají - ale to už je jiná historka). Vím, že vy víte.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-dve-seniorky-vydelavaly-na-mnozirne-psu-policie-jich-nasla-stovku-40471553
A pak, že to nejde zdanit, když mají odhad ( snad kvalifikovaný ). Vím, že už to tu bylo.
megi-the-pes:
To snad nikdy neskončí !
Fikovnice:To snad ani není myšleno vážně, to “povjesit”!😄
Třeba je to úmyslně. Třeba má s věšením své zkušenosti. Já věším jen prádlo, tak nemám co skrývat.
Fikovnice:Prosím, proč píšete o bubácích???😄
Phorum mě nasměroval sem, a byl extrémně slušný. O bubákovi nemůže být ani řeč, vůbec nevím, jak jste na to přišla.
Edit: Inspektorka sem ze začátku chodila. Kdo mi chybí moc, hodně moc, je Odetta!!!😢
Respektive, zda to byl nějaký cílený tah…
Ten “cílený tah” ve mně vzbudil takový dojem……cílený tah….spiknutí……nalákání…….cílené “žerte se”- já vypadnu !
Prý jsem jdou tyhle manýry z východu. A já myslela, že politici, včetně prezidentů se střílí v Americe. Je na východě? Musím kouknout na globus.
Co tam bylo ? Stránka už je nedostupná.
Hlavně že za nenávistné projevy vůči ukrajinskému vrahovi stíhají u nás 15 lidí. Na ostatní dělají ty,ty,ty.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-on-line-atentat-na-roberta-fica-40471874
A kupu hnoje jste asi zaregistrovali :
balu:Jak tak tady čtu, tak ty vtipy o českých turistech na horách v sandálech vůbec nejsou vtipy. 😀😀
Já jsem vždycky slyšela o českých učitelkách na Jadranu 🙂) Kdysi s námi přešla německá turistka přes Jakubinu ( 2194 mnm) v jarmilkách. Začala v botaskách a ty přezula, že by si udělala puchýře. Navrhovala jsem jí metál za statečnost, horský vůdce to změnil na metál za blbost. Takže kam se hrabou Češi.
Ale musím dodat, že je to kdysi.