Aktuálně: 1 856 inzerátů280 403 diskuzních příspěvků20 013 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 21.07.2024, 22:02:17 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 21.07.2024, 21:46:07

bože,já si to ted budu furt představovat🙂

Dafi
Dafi 21.07.2024, 22:01:26 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 21.07.2024, 21:46:07

Doron,tvl-to není na vás!!!ale,ted jste mě fakt mega dostala🙂

taky my budíme lidi v 6,40minut v lese

vy za vlahého večera ničíte romantiku🙂

bože,s těma pejskařema se všude roztrhl pytel,že?

Dafi
Dafi 21.07.2024, 21:29:08 xxx.xxx.136.20

tak dnes ráno kousek za skálou Kozel-celá 4

pod Kozlem spali lidi,o kousek dál spali i ze psem,tak jsme se kousek posunuli,a když jsme šly zpět tak nikde nikdo,

psi si počuchaly,zahorolezily…🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 21.07.2024, 19:14:51 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 21.07.2024, 16:57:27

Moc,moc,moc gratuluji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dafi
Dafi 21.07.2024, 16:45:00 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 21.07.2024, 11:16:10

já zas dumala,co děláte za práci-že mezitím nemáte víc volna..

ale pochopitelně mi do toho nic není a odpovídat nemusíte🙂ehmmm-ještě taková teda vsuvka-k tomu,že mi do toho nic není-jeden z našich zákazníků pořád chodil strašně špinavý/černý-jako ruce..taková zažraná špína,jakože mi bylo jasný,že to je z práce,ale pořád jsem dumala z jaké??kominík?

pokrývač?su od kovovýho řemesla-obráběč kovu z pravěku,tak vím,že třeba ocel a tak z ruk neumyjete,no líná huba holý neštěstí🙂

tak jsem se ho zeptala a on to umělecký kovář,kterýho jsem následně vytočila dotazem na kovovou růži🙂

Dafi
Dafi 21.07.2024, 09:51:15 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 21.07.2024, 09:47:06

děkuju 🙂

tak já doufám,že dlouho nic neztratím,ne jak dnes-ježíš já nemá to nově ušitý vodítko!

přítel-a kde je?

já nahoře u toho šutru……

no bylo tam…🙂

Dafi
Dafi 21.07.2024, 09:42:24 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 21.07.2024, 09:35:10

děkuju,u nás jak na potvoru,ne🙂

a jo,vím,že si můžu objednat na internetu..

a děkuju vám za odkaz,to jsou ony…

Dafi
Dafi 21.07.2024, 09:39:58 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 21.07.2024, 02:20:58

Doron-no,my třeba několik hodin denně nechodíme…….

rybník je maga kus-z dědiny do města a do další dědiny-pěšky tam a zpět 3 hodiny???nevím a zpět-kopce+asfalt furt…..,+mě Dafi v teple chodit nechce-takže já dělám několik kratších vycházek denně-s tím,že se snažím at na nich něco nosí+obíhá stromy,na zahradě nakonec-ráno v rose,mokru..

když jedeme kousek na výlet tak dnes ráno 06,40 jsme byly v lese a v 8,00jsme byly zpět v Koryčanech,a kdybych nezdržovala🙂focením a objímáním obřího šutru a sosáním enerie,jsme zpět dřív🙂a to jsme s Koryčan doma za 15 minutek..a heč Žeryk se nám nepoblinkal!:-()

a v autě říkám-Dafi mám pro tebe dobrou zprávu!!

nikam už dnes nemusíš!!!

včera třeba jsme byly v Olomouci-bez psů-odvézt tam máti-vlakem,ona pak jela už sama dál,my si daly výstavu motýlů a já 4 galerie-obrazy,šperky,keramiku,sochy,a pak jsme jely dom,zase vlakem

bez psů

takže včera měly 3 vycházky-v 5 ráno,pak ve 3 oddpo,a večer-3krát 15,minut….

Dafi
Dafi 21.07.2024, 09:29:46 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 21.07.2024, 05:56:23

Impact-jop,tyhle vodítka mám na mysli!!!!!!!!

j.před letama jsem měla černočerný na Gera metrový,pak na Dafinu to modročerný,to jsem po 8 letech ztratila,tak jsem koupila to modročerný z toho tenkýho lanka,to jsem ztratila před týdnem…

a přestože jsem doma měla a mám 3 krátký jednokarabinový--jedno popruhový z tlapičkama,Žerykovo,další to hnědý z fotky,další kulatý asi přes 25let starý za 20kč ve výprodeji🙂ale drží dobře i karabinka,i provazy-ze dvou je to.

+tu pětimetrovku a jedno 2karabinový,

tak jsem nutně -já totiž musím mít všecko tééd hhned🙂

potřebovala to dvoj,jak máte vy na fotce-a to nikde!!!

ani u nás tu,ani ve Vyškově,ani v Olomouci…..

no tak jsem si ve středu teda ušila,

protože když jedem jak dnes se všema 4 kousek někam na pidi výletečk-dnes brzo ráno na Kozel

tak nahluchlá Betty,která furt,furt,furt jde-ta nejstarší-má to dlouhý 5metrový i v autě,

Maxík krátký hnědý-to pak spojím s Betty

a mí psi musí mít každý 2karabinový-jedno vrazím příteli,jedno si nechám já

on je část vycházek,výletů furt někde v prčicích,kus od nás i ze psama-ti jdou za ním,tak at je má na co připnout kdyby tam šel někdo ze psem..

naše výletečky se odehrávají v tomhle duchu-kde seš?chcu něco vyfotit!

kde zase deš?

se tady sama bojím!!-jo to fakt říkám🙂🙂

su hrozná hysterka po Dafině,nebo ona po mě🙂

tam nejdu-je to vysoko!🙂

ježíši-nelez tam,spadnou tam psi!!!

pojede auto,chytej je,…ne tak to bylo letadlo…

kam tu Dafinu cpeš?dyt spadne…

no prostě veselý to je🙂🙂

Dafi
Dafi 21.07.2024, 09:16:16 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 20.07.2024, 23:38:44

Balu-z toho biothanu jsem včera taky viděla,mi to přijde takový tvrdý/neohebný…

je to jen dojem u nového vodítka,co neznám??

Dafi
Dafi 20.07.2024, 22:25:26 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 20.07.2024, 19:43:08

no nějaké takové-podobné bylo to černomodré přepínací-zatavený v plastu karabiny,neřezalo,spíš takové jakoby z pleteniny,koupený skro před 9 lety,no tenkrát tohoto stylu vodítek bylo všude dost-různý barvy+délky,červenočerná+modročená a různý tlouštky,hodně i na velký psi,po letech jsem ztatila,koupila tu 3metrovku,a to jsem zjistila,že už tenhle styl nemají,že mají ty tenký,

pak jsem ztratila i to…☹️

Dafi
Dafi 20.07.2024, 22:19:37 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 20.07.2024, 18:24:21

tak zase v našem kraji🙂

obdivuju,jak máte u takové smečky naučený přivolání

ač kníračkář,na teriéry bych si asi netroufla🙂

Dafi
Dafi 20.07.2024, 21:22:58 xxx.xxx.136.20

jinak-já byla u nás ve zverimexu-popruhový nikde nic

já teda mám popruhový z dřívějška-kupovaný,

ale ted nic prostě,a taky,že ty kulatý jsou pevný

ale co jsem měla tu 3metrovku,tak jsem to furt od sebe sukovala,tím jak to bylo dlouhý+tenký,tak se to dost sukovalo,takže i kdyby to uvezlo lokomotivu🙂tak tenký nechcu..

já zase často vodítka nekupuju,mě vydrží roky,takže pokud je neztratím,a karabiny dobrý,tak ty kulatý jsou nerozbitný,

no a ted mě překvapilo-že kožený nic,popruhový nic..

tak jsem si ve středu ušila,a dnes v Olomouci zverimex,ve Vyškově-tam teda někaký ppopruhový na malý psy byly,kdyby se mě nechtělo šít🙂

zase nebyly dvojkarabinový

a manmat vím,že kvalita,vše špičkový,aleeee

má i na pidi psy?????

jinak kdysi jsem měla stopovačku z úzkýho poruhu+malá karabinka,a to mělo tak ostrý hrany,že to bez rukavic nešlo……☹️

Dafi
Dafi 20.07.2024, 21:15:35 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 20.07.2024, 20:36:24

jo,jo,já vás pochopila…..

Dafi
Dafi 20.07.2024, 19:29:40 xxx.xxx.136.20

moje kreativitia-aneb-ušiju si to sama

reflexní vesta z šátku,růžový vodítko 5metrový přepínací,hnědý krátký do města/veterinu a přepínací 165cm+obojek stahovák

jasně mám malý psi,takže to moje domácí šití udrží,a mám délku,šířku jakou chvi…

dřív byly i hodně kožený vodítka,ty ted vůbec?nejsou…

Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 20.07.2024, 19:12:49 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 20.07.2024, 00:08:13

Sardullah,vím,že jste ty vodítka tady chválily,ale…

já se na ně dnes dívala ve zverimexu a říkám-tý jo,holky o nich básnily,ale dyt to musí řezat ta kulatina..☹️

já si šila vodítko v týdnu,protože dvojkarabinový 3metrový jsem někde vytratila,a potřebuju na každýho svýho psa 2karabinový,tak jsem si ušila z popruhu a 2 karabinek z rozdvojky nový…..

tím nehci číct,že si máte to vodítko ušít,jen jsem ve středu zjistila,že hromada vodítek je z kulatiny různé déélky a šířky,a kulatý vodítka většinou řežou..

a ty co jsem měla dřív-takový jakože z pleteniny kulatý,už se nedělají,kožený taky skoro nikde a z popruhu skoro taky nic,

prostě většina z kulatiny….

jinak k vaší příhodě…je to blbý,ale stane se…a dyt se vlastně nic nestalo….?!

jakože napadnutí a tak….

Dafi
Dafi 19.07.2024, 19:25:53 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 18.07.2024, 21:22:01

já z vás nebudu🙂,to je boží popis todlencto toto🙂

Dafi
Dafi 18.07.2024, 21:33:33 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 18.07.2024, 17:55:04

bože ten váš malej čoklíček je fakt božíííííí🙂

prtaveček malinkatej🙂

Dafi
Dafi 15.07.2024, 10:36:58 xxx.xxx.136.20

jinak

můj první pes

strašně jsem chtěla roky psa,

máti dělala uklizečku na policajtech,kde psovodi,

a tak jim poisovala,jak všude tahám plyšovýho psa Astu🙂češu ju a tak..🙂

u tatínka v dědině byl vždycky pes na zahradě/dvoře-výchova,péče nula-prostě jídlo,voda,a hotovo,

máti zase byla na kočky,v bytovce měli xx let angorskou kočku,v deseti letech jsem si vybrečela prvního psa-křížence knírače pepřáka-KIM

podmínka rodičů byla-budeš se o něj komplet starat-se vším všudy,

bude to melej pes,a kříženec,

takže první den prázdnin jsm si dom nesla šestitýdenní štěně knrače kříženýho,

za flašku od jednoho policajata,

ano prvních asi 5 let?jsem se o něj starala se vším všudy sama,veterina,vycházky,cvičení,krmení,česání

pak venčil i tatka,u babičky jsem našla knížku-Výcvik psa-od Hartla,četla jsem knížky,časopisy,cvičila jsem ho od 3 měsíců-naučila jsem ho sedi/zůstan,lehat mě nechtěl…

byl fakt ostrej,a když se mu něco nelíbilo,neváhal na mě zavrčet a rafnout..

no já ho bohužel za zavrčení,rafnutí zmydlila…

jinak,jsem od jeho jednoho roku začala s ním chodit do Kynologickýho kroužku,kde jsme chodily ze psama ven,na cvičák,učily základy stop,přivolání,poslušnost,+jsme se učily teorii-anatomii psa,reflexy,nemoci,krmení,z toho jsme psaly testy..

bo hužel,Kim zdrhal v lese,takže jsem ho vodila na vodítku,pak po puštění v kroužku byl jak letadlo-jen lítal🙂

a do roku mě ho dorvalo pár velkých psů-NO,boxer,takže mě vrčel a vyjížděl na psy…

od jeho 3 let a mých 13 let jsem s ním začala chodit na cvičák v BK,2 krát týdně,neděle a čtvrtek odpoledne+jsem chodila na vycházky s hromadou kamarádek s jejich psy-dalmatini,rtw,NO,takže vyjíždění se časem zplepšilo,už jen povrčával..po roce jsem s ním dělala první zkoušku 3oddílovou-ZMMP,tam jsme vylítly na stopě-o 5 bodíků-zajímaly ho myšky,byl velkej lovec myší..

na další zkoušce jsme vylítly na stopě kvůli srnečkám..

pak jsme zkusily 2 jedničkový závody,2krát poslední místo-ach ty stopy a můj orientační smysl nulovej🙂

v jeho 11letech jsem s ním udělala dvoje zkoušky v ovladatelnosti-tenkrát nově vzniklý

tolik zkoušek jak je ted tenkrát nebylo…

4 výstyv-voříškády,PLZEN,Boskovice 2 krát,poslední v jeho 13 letech,kde jsem tenkrát prvně viděla Martinu Magnoli Klimešovou předvádět tanec se psem

takže jsem ho učila v jeho 13 letech tanec se psem🙂

ještě ve 14 letech kousal na obraně

od deseti let měl špatný nohy-artroza,a na stáří hůř viděl..

v 6 letech mě zdrhnul v zimě v lese,blbá,su,jsem ho pustila s kamoškou feny,jsem myslela,že se budou držet spolu a nezdrhne….holt jsem toho o psech tenkrát moc neviděla….tak to jsem došla ubrečená dom

a on došel za 2 hodiny po mě dom-to jsem prvně v životě brečela štěstím🙂

jednak musel najít cestu v lese po sněhu,jednak ale přejít koleje+2 silnice-obě hlavní,pak stačilo zaštěkat u zavřené branky……bože to bylo radosti a breku,že je doma!!

od té doby chodil v lese na stopovačce a pouštěla jsem ho kolem řeky ve městě,v parku a odlehlých uličkách….

od jeho sedmi let jsem si začala půjčovat roční a něco milovanou Killynu-kníračku malou,napřed jsem pro ni chodila denně+cvičák,pak 4krát týdně,s ní jsem dělala zkoušky,závody,ukázky ve školkách+tanec,ta mohla všude na volno,neřešila psi,zvěř,lidi,nic-boží fenka!!

takže od Kimových 7 let jsem chodila furt/skro furt se 2 psama,do té doby jsem si taky pár psů půjčovala,ale nebylo to jak s Killy,

ve 14 letech jsem Kimovi nechala odoperovat nádor,

a nastěhovala se k nám na 3 měsíce Killy,která u nás odrodila štěnata,který si pořídila se skoro jezevčíkem..tenkrát došla s rozbitýho kotce ke mě dom,přes celý město..i s tím ženichem,

tak u nás bydlela,3 měsíce,odrodila štěnátka,a já ji v zimě musela vrátit po 3 měsících u nás..☹️

2.srpna to bude 22let co mi umřela na srdíčko,a nokdy si a máti neodpustím,že jsem si ji nemohla nechat-moc mi chybí,doted,se mi zdá,že si pro ni jdu,a pak zjistím,že není…a budím se ubrčená…

máti si nechala její štěně Duxíka,jinak s máti o bylo těžký-to bylo-nechod na cvičák/je moc teplo/zima,větr,prší,nechod na zkoušky,stejně je zase neuděláš,nechod na závody,budeš zase poslední,,,,,,takže podpora nic moc…Kimečka jsem utratila v 15 letech -měsíc po smrti mamky

měl další nádor,v noci bolesti noh,blbě viděl/slyšel,+epilepsie…

obdivuju ho za to,že se mnou dal moje začátky,mí půjčování psů,

že skoro ve 14 letech doma toleroval štěně Duxe…

na začátečníka a dítě k tomu celkem náročnej pes…ale byl MŮJ A PRVNÍ!!

Killy umřela v srpnu necelý rok před ním na srdíčko,po smrti Kima a mamky jsem si koupila Gera,protože to vypadalo,že strháme Duxe,každej jsme chtěly jít ven se psem,ale tatka chtěl jít sám s Duxem,a já psa neměla…tak přišel k Duxovi na 14 let Gero,

a pak Dafi a Žeryk….

první 2 fotky Kim,druhá Killy se synkem Duxem,a Killy

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek