»
Odpověď na příspěvek uživatele
megi-the-pes z 17.12.2024, 22:23:41
dyť řiká aplikace, ne win je na telefonu asi
Jenže od W10 s kombinací “windows+shift+s” se spouští aplikace (myslím, že to je snipping tool) která nemusí být správně nastavená a může psát tuto hlášku. Nic méně jsem ještě nedostal informaci zda se opravdu jedná o telefon nebo počítač a proto “střílím od boku”.
fn se používá, pokud je to tak nastaven bios… zas nula windows
Nastaven Bios? Nevím, už jsem strávil nějakou tu hodinu v Biosu na různým různých počítačích a takové aktivace jsem si tam nevšimul. 🤔 Nedává mi to ani moc smysl proč by se to aktivovalo.
jak vyslovujete “tich”? a kde se takto mluví? zajímavý
Vyslovuji to tak jak je napsáno. Já jsem z Č. Budějovic → tudíž budějčák který momentálně bydlí v Plzni. Ještě jsem se nesetkal s někým koho by to tak šokovalo. 😃 Přijde mi to jako normální slovo které užívám poměrně často. 😃
»
Stelle z 17.12.2024, 21:48:50
To spíš bude chyba někde v nastavení Windows. Nechci úplně do detailů vysvětlovat proč si to myslím, ale prostě webová stránka to nemůže blokovat. Párkrát se mi stalo, že jsem chtěl něco zkopírovat a stránka mi blokovala zkopírování textu. Jenže screen je windows funkce která udělá screen obrazovky a je jí jedno co na ní je - není to nijak propojené s webovým prohlížečem.
»
Stelle z 17.12.2024, 21:04:07
Když tak screenshoty se na PC můžou dělat buď to zkratkou speciální klávesou (bývá mezi levým ctrl a windows tlačítkem a značen “FN”) FN+PrtSc/PrtScn/… myslím, že to tak bylo. 😃 Jinak nový Windows umí ještě dělat screeny přes windows+shift+s (používám já, ale myslím, že ta funkce je od W10 a novější). Jinak tich kombinací je celá řada, ale W+shift+s je už základ ve Windows, že prtscn tlačítko ztratilo smysl.
Na telefonu záleží na značce a nastavení - já mám: tlačítko hlasitosti + uzamčení.
»
kometa z 17.12.2024, 21:01:26
Někdy svůj sarkasmus nedokážu vyjádřit / napsat tak aby byl 100% pochopitelný. Takže asi chyba na mé straně?
Stane se.
»
Stelle z 17.12.2024, 20:49:51
To byla sranda.
Kometo - a nebo to snad sranda nebyla?
Jak by řekl Jonathan Frakes v Věřte nevěřte - “To se dozvíte na konci pořadu.”.
»
kometa z 17.12.2024, 20:41:46
Nic důležitého. Jen Stelle tady začala psát takový vulgarity na všechny a pak si asi řekla, že to s námi nemá cenu se rozčilovat a opravila svůj text na tečku. Takže se nic nestalo a všichni můžeme žít v klidu dál. 🤭
»
J5 z 17.12.2024, 20:09:26
Já přemýšlel jestli mám reagovat a pak jsem si uvědomil, že já se svoji gramatikou na tom nejsem lépe. 😃 Pak ještě, že nejsme ve vlákně Český jazyk a nebudu tady vytvářet VKV (velmi křehké vztahy) jak tomu říkají moji vrstevníci. Teda aspoň říkali. Dneska asi říkají “very křehké relationships”, ale nevím. 🤷😃
A nebyl jsem sám očividně. 🫢
»
luska z 17.12.2024, 17:43:31
Tak samozřejmě, že se objevují i v přírodě. Jinak by evoluce neexistovala a my (jako lidi) bychom tu možná ani nebyli. Jenže “tlačit” nebo záměrně křížit tak abych dosáhnul mutací za účelem vyššího zisku či exkluzivity mezi chovateli mi nepřijde moc morální. 😉 S tím, že kolikrát taková mutace může být s vadami.
»
assil z 17.12.2024, 10:33:31
Já teda nevím, ale přijde mi, že zrovna brňáci si dělají srandu z Brna víc než ti co tam nebydlí. 😀To už je jen můj pocit.
»
Anonymní z 17.12.2024, 09:20:48
Já si vždycky říkám za jakou cenu to “tlačit” do různých mutací. Abych více vydělal? Upřímně třeba to co je v příspěvku nad tím Vaším bych si nikdy nekoupil a spíš mi je z toho smutně.
Já osobně jsem zastánce klasických / přírodních zbarvení a pokud se mi něco nelíbí tak si to prostě nekoupím a případně si vyberu jiný druh který se mi líbí více.
No jo, ono se to právě dělá, že se nechají lidem pohladit tvorové, jehož dospělce už by si pak nikdo nepohladil
Samozřejmě, to chápu a nijak nevyvracím, ale stejně. 😀
Jen spíše jako zajímavost. Jednou mi vyjelo jedno video na Instagramu kde jeden chlápek říkal proč v těchto lokacích kde vyskytují Aligátoři nosit polarizované brýle. Kousek od silnice (asi 50-100m) bylo takové jezírko a vypadalo velice “nevinně”. Po nasazení brýlí najednou bylo vidět dno plných Aligátorů. 😀 I ten chlápek říkal něco ve stylu “a to jsem se chtěl jen osvěžit v takovém horkém dni”.
»
Aluška z 16.12.2024, 20:35:38
Opravdu se jedná o Aligátora? Mně osobně to na Aligátora nevypadá podle tich očí a tlamy. Spíše mi to přijde jako Kajman a hlavně mi nedává smysl proč mít v Zoo něco “co mají běžně za domem”. 🤷 S tím, že Kajman by byl podle mě vhodnější než klasický Aligátor (ačkoliv by se jednalo o mládě) na to dát jen tak někomu do ruky. Jen můj názor. 😃
Jinak s tou fotkou. Umělý opravdu nebude, protože kdo by měl potřebu páskovat tlamu kdyby byl gumový? 😃
Edit: Jak psal Skeeve, nějak jsem jeho příspěvek přehlédnul. 😃
Jestli budu vyměňovat i osvětlení, tak se to asi moc nevyplatilo cenově
Úplně bych nemaloval čerta na zeď. Snad se bude bude líbit s sloužit dle potřeb. 👍