Já objednávám tady, vždy byli ok: https://krmiva-konim.cz/produkt/pivovarske-kvasnice-sypke/
Já objednávám tady, vždy byli ok: https://krmiva-konim.cz/produkt/pivovarske-kvasnice-sypke/
kometa:je na tohle nějaká vychytávka???
Já jezdila v kukle. Sice jsem vypadala jako islámský terorista, ale nic mi neofouklo ani neomrzlo ani nikam neujíždělo.
Přesně takhle vypadám já 🤣 říkám tomu burka style 🤣🤣
Já nosím pod helmu lyžařskou kuklu, je to super, ještě chrání i krk. No a pak jezdecké kabáty mívají kapuci co jde zvětšit a natáhnout i přes helmu
Sago, no jako byl to mazec, ještě teď když si na to vzpomenu, tak se vytočím do běla. Ještě, že táta se tenkrát rozhod nedat na veterináře a ano někdy dobrý kovář je lepší než 5 veterinářů.
Ono to není vůbec na škodu se podělit o zkušenosti s ostatními. Já třeba nevynechám jedinou příležitost se poučit ať už zkušenostmi od ostatních co čtu tady, předtím ifauna. Nebo ve stáji, když se něco řeší, tak se ráda optám a zjišťuji info pokud to dotyčným nevadí. Jeden nikdy neví, kdy se mu to bude hodit.
Teď mám úžasnou paní veterinářku, když se řešilo kulhání u mého současného koně, tak ho zkoumala všemi možnými způsoby a ultra důkladně, dlouho se nemohlo přijít nato z čeho kulhá nakonec to byla prasklina na hlezení kosti, našla se až asi na osmém RTG.
Efe, no ten můj právě taky pajdal na všechno na co se dalo, absces byl opravdu velký, měl pak cca 3cm díru v korunce
JanaJanaJanaJana, tak snad to bude jen ten absces, on umí hodně potrápit
On absces umí vyrobit kde jaké diagnózy………když jsme ještě měli koně doma, tak mi jednou volal táta – byla jsem na dovolené na Slovensku, těhotná, že můj kůň sotva leze, nemůže na nohy, po dvou dnech uhnal veterináře a ten aniž by udělal pořádnou diagnostiku, jen se podíval, jak kůň sotva leze, tak určil diagnózu zlomenina v lopatce, utratit……..no naštěstí tátovi se to nezdálo, myslel si na absces a já rezolutně prohlásila, že utrácet se nebude a pojede na kliniku, na pořádné vyšetření. Táta si trval na abscesu, sehnal kováře a ten měl stejný názor…………no a co myslíte, za 2 dny se Damíkovi provalil absces v korunce. Ten veterinář už mi nesměl přes práh, kdybychom ho tenkrát poslechli, tak jsem si nechala utratit koně jen kvůli abscesu
❤️❤️❤️
Jéj Zoránek má kámošku a výběh, no tak to bude hned veselejší 🤣
Náhodou pupík vypadá báječně ❤️
Hrůza ☹️😢
🤣🤣
Oooo to je krásný pohled, Zoránek se pase ❤️. U nás ho sleduje celá kancelář a včera kolegyně co přišla z jiné kanceláře když jsem pouštěla video povídá: to je ale pěkná kravička 🤣🤣
Přesně, úplně to vidím 🤣 a ano, je jedno kde, hlavně, že bude žít ❤️
Horsano, jste naprosto úžasní, ten pokrok je markantní a opravdu přibral, Zoran už není takové chlupaté nic. A ano, je před Vámi ještě dlouhá cesta, ale Zoran si to vybojoval a bude bojovat dál a jednou se bude pást u Vás v horách s tou vaší partou nezbedů 🐎. A to všechno jen díky Vaší vůli a nezlomnosti 💪
Osobně neznám nikoho, ale většinu lidí co jsou tady znám už z IF. Horsany příspěvky hltám už skoro 10 let a upřímně ji obdivuji za to co dělá a děsně jí fandím 🙂. Jinak já běžně přispívám na jeden útulek co je kousek od mamky vesnice, kluci od nás ze stáje tam chodí zase brigádničit. A moje mamka pravidelně přispívá na různé charity, lékaři bez hranic, do stejného útulku jako já a podobně. Jako nejsou to závratné částky, ale prostě za mě každá koruna se počítá.
Horsano, mě určitě peníze nevracejte, zaprvé věřím, že Zoránek to dá a nebo je to na podporu těch co už jste zachránila 😊
tak 13kč to jde
Přesně, směnila jsem si v online bankovnictví na € a poslala rovnou eura, doufám, že jsem tím eliminovala bankovní poplatky. Mám taky Komerčku a u Rajfky to také jde
Já už číslo mám, ještě večer zkusím zlanařit mamku jestli taky nechce přispět, taky má ráda zvířata a fandí lidem co je zachraňují🙂
Horsano, bože to je hrůza, jak se tohle v dnešní době může stát, jak může někdo nechat zvíře takhle dlouho trpět. Jako já chápu, že ne všude jsou veterináři dostupní a jsou místa kde je jeden na celý kraj. Ale bože tohle je opravdu děs, ty dekubity mě dostaly, to je hrůzný pohled. No je to bojovník, vy jste bojovník a tak budeme doufat, že si to vybojuje a bude s vámi žít krásný a dlouhý život ❤️. Těším se na další zprávy o Zorankovi.
Na dekubity a co třeba zkusit med?
😲🤣🤣 Horsano, tak to je neuvěřitelné, jak šikovné máte koníčky, tohle naprosto předčilo vyrabovaný skládek🤣