Dnešní dávka roztomilosti 🥰
Dnešní dávka roztomilosti 🥰
kometa:Ty taky musíš mít všechno.😉Jestli se nepletu, byla i klíšťovka?
Borelka i encefalitida 😀, ale to je všechno
Horsana:Jj, ked uz som mysela navstivit mudru, tak to uz prakticky umieram, njn.
Ale zrazu mi nevadi, ze co v praci a tak…pri 39,9 sa mi stale zdalo o zemiakovej kasi a kurcati, ktore robili v skolskej jedalni na mojej ZŠ…celu noc som si zelala to zase raz ochutnat….divne 🤭
Moja mudra ma 89 rokov…takze…jo comment.
Tamiflu by som aj zohnala, ale nevladzem udychat ani vylet z postele do kuchyne.
Najviac ma stve, ze som dala fotopasci na blbe miesto a ze kedy sa k nej dostanem…chjo…
Ccko som uzivala a nepomohlo, komunitne sirenie proste. Dovliekla to kolegyna od deti…
Měla jsem chřipku B před 10ti lety, skončila jsem na infekčním, Tamiflu do žíly. Byla jsem tam týden.
Bobca:já atletiku taky nedělala,ale makala jsem od 13 v kolchoze každé prázniny a po škole taky..na stáří u pásu těžké balíky..takže si nemyslím,že by ta záda(a pohybující se ploténky) mohly být tím,jak brzo jsem chodila(to ani nevím kdy).
.A s těma příkrmama u miminek?..od 4 měsíců jsme dávali lžičkou šťávu z mrkve(my měli domácí zeleninu,takže nehrozily žádné alergeny-to je fakt..)Od 5-6 banán namačkaný vidličkou,aby si zvykali na tužší stravu..polívečky taky namačkanou zeleninu a brambory…Na jablíčka byla taková skleněná rybička na šprtání🙂žádné mixování do flašky..
Jj, já taky, před 36ti lety, rozmačkanej banán, když se zrovna sehnal, rozmixovaný jablka, pak rozmixovaný polívky atd. Je to skoro dvoumetrovej kluk 🙂
Nedělám žádný testy, řídím se stavem psů. 12ti letá, 13ti letej a asi 14ti letá lítaj po lese, jsou veselí, hrajou si, baští s chutí a dobře spí , tak budou určo v pohodě 😀
hmn:že se předčasně postavily v době, kdy měly lézt a tím si budovat svalstvo, které poté drží kostru, až se postaví
No a jak se to udělá, když to dítě začne samo chodit v necelých 9ti měsících? Těžko se mu to zakazuje, že nemá ještě pořádně vybudovaný svalstvo. Můj syn chodil v 10ti měsících a obě vnučky v necelých 9ti. Já jsem taky chodila brzo. Jo teď v 55ti mě záda bolí, ale můžu to mít taky z atletiky v mládí. Tenkrát nebyly žádný speciální boty, běhalo se po tvrdým povrchu. Skákala jsem závodně dálku a vejšku.
lupus4:mno, kdoví jestli letos vůbec bude - jsou tam dlouhé úseky bez sněhu
Tak prý se přesunul start víc na sever, aby byl sníh
efe:Tak ráno u nás -23, trochu jsem se bála, že se smečka nepůjde vyvenčit ani na zahradu, ale kupodivu šli všichni tři dobrovolně.
Ty jo, to je masakr, u nás dneska ráno -3, takže pohodička 😀
lupus4:mno, kdoví jestli letos vůbec bude - jsou tam dlouhé úseky bez sněhu
Tak kdo je připraven, není překvapen 😀, kdyby náhodou sníh napadl. Zvenku má domeček docela hezký, ale uvnitř je to na mě moc spartánský.
Daja:A budou i nějaké další fotky? Nebo, že by i video? Jojo já chci👍.
Video má ale já ho sem dát neumím a stejně bych nerozuměla ani slovo 😀
Klukovo kámoš Conno Mcmahon, připravuje se na Iditarod, kluk s ním točil rozhovor
U nás sníh néni a néni. Ale aspoň je zmrznuto a nelezem blátem 😀
lupus4:a ještě za to dostanou prachy, u chlapů je to obráceně -ti pak jen platí🙃
No, na zbohatnutí to není, ale něco málo jo
lupus4:Jaká manželka ? Proutník je to 🤣 (pardon , chovný pes)
štěnda 👍
No už sedmička 😂, naštěstí psi můžou mít mnohoženství 🤣
Vahine:Aluško a Mirečku, moc gratuluji!🙋♀️ jsou krásná ta malá stvořeníčka a mají zajímavé zbarvení srsti. Mami je tmavší? Pěkní Mirískové 🌷
Maminka má trochu černé příměsi, ale mimča by měla být červená, možná malinkou příměs
Dnes na svatého Valentýna dostal Mireček od manželky Fleur z Vobrovky ten nekrásnější dárek v podobě 4 dětí. V brzkých ranních hodinách přišli na svět 2 pejsci a 2 fenečky.
A co rotobull ?
Verun:No a mě vet řekl.ze ani do žíly (aplikovali jsme hyaluron) se to nedostane do kloubů. Má to z nějakého seminaře.kde v studii látku označily radioizotopy .aby bylo videt kam jde.v kloubech soustředěna nebyla.uz jsem to psala v jiném vlákně. Spíš to má ten efekt podpory k vlastní výrobě. Já trvala na aplikacich.vet byl dost skeptický.ale vyhověl mi.
No ona řekla, že při tom podání do žíly se toho do kloubů ( nevím jestli do chrupavky či čeho) dostane o trochu víc, než ze žaludku. Ne že tam jde všechno.
kometa:Možná to není pravda, ale perorální cestou tyhle přípravky do kloubů moc nepronikají.
Mě taky tvrdila vetka, že ze sypkých produktů se toho ze žaludku do těla už moc nedostane. To jsem se ptala, jestli dávat koňovi něco do žrádla. Prý je lepší ( když už ) do žíly. Vetka je kámoška.
Bobca:Je to Mireček?..dodnes jsem měla zimního Alánka🤭..ale tohle je krásná fotečka,tak jsem si ji musela dát na plochu..zrovna aktuální počasí..
Je to Mirďa 🙂