Přestante vy psát “si tam udělejte pořádek, vy jste si to udělali tak a tak, vy jste v té vaší republice.… ” a nikdo si vás nevšimne. Tak jak si vy můzete psát co chcete, tak můžou i ostatní, či se pletu?
Příspěvky uživatele
Coudas
Pokud to chcete mít úřednicky úplně spravně, tak podat na územní plánování (stavební úřad) příslušného městského úřadu žádost o územně plánovací informaci. Do tiskipisu uvedete číslo pozemku a svůj záměr, oni vám odpoví, jestli jo či ne. Na obci se můžete zeptat taky, ale tam většinou ani neví, co v tom územáku je, a v rámci zachovaní klidu a sousedských vztahů vám řeknou, že nic. Také je asi důležité, jestli na svém pozemku pronajímatel toto chce a povolí, ale předpokladam, že když vám to chce pronajmout, tak asi ví na co. No a nebo to můžete udělat jako drtivá většina koňáků, kteří si myslej, ze se jich nic takoveho netýká a prostě to udělat a řídit se hesly “kdo se moc ptá, moc se dozví” a “kde není žalobce, není soudce”. Jen se pak občas diví.
Mám jet do Těšína. A jestě teď někdy zas pro jakehosi koňa. Počasí mi vůbec není nápomocno, protože ráno nevím, jak bude večer, vecer není jasný, jak bude ráno… to se pak plánujou dlouhý tratě… asi nepojedu nikam. Včera po ránu bylo -7, ale celej den svítilo. Dneska 0, ale fouká, coz znamená, že přijde změna. No hlavně aby zas nemrzlo v březnu, loni tu nekvetla ani jedna lípa…
megi-the-pes:Už jste zase v důchodu? Ne v Německu vojákovat? Týjo, to jsou zvrat(k)y.
Tak hezký den, libtardíci.
Mě to přijde spíš tak trochu schíza… …ti bezdomovci si za to můžou sami, bratránek říkal…. …. proč těm lidem bez peněz nepomůžete, štve to vůbec někoho….
Tak jsem teda taky začala s jarem, i když bych radši tu zimu, aspoň ještě ten měsíc. Vylezla jsem odpoledne ven, posbírala krťince po zahradě, jen 2 kolesa, vysypala do záhonu, ale potřebuju jich ještě asi 15, ach. Koupila jsem si pórek, píšou v únoru výsev, tak jsem ho šoupla do skleníku. No a uvidím, mě nic neroste, tak myslím, že se těšit můžu, ale marně. I když česnek už vykouk. Tak posíláme s mým vtipným koněm pozdrav.
Dajo moc děkuji, jsem ráda, že se líbí.
Hop Trop mají pro mě hluboké texty. Mám je ráda hlavně kvůli vodáckým písničkám, ale i těm “truckerským”. Dovolím si svou oblíbenou Nultej poledník
https://m.youtube.com/shorts/Pp58TfrSUmM
A jedna z filmu Zaříkávač koní. Mé podání, ale nemám kapelu 🫣😁
https://m.youtube.com/watch?v=uC-O5QPaDrQ
a scéna z filmu… za mlada jsem ohoblovala VHS, hlavně písničku. Film myslím že už bych dnes koukat nemohla, z koňského hlediska.
Jo, přesně to jsem si myslela. Ještě jsem čekala odpověď “tak běžte jinam”. Je vidět, že se opravdu vyznáte🤦
Ano, hraji a zpívám já.
Mě opravdu nemusíte vysvětlovat, kdo mistr Nekonečný je. Měla jsem svou vlastní “čest”. Ale ono je jedno, kdo by to napsal. Nemám ráda, když někdo “nadavá”, ale řešení žádný…
Jižní Čechy, moje srdce, doufám (snažila jsem se dohledat), ze je jihočeská, Žalman upravil. Tak si dovoluji…
Bobca:to se divím,že malá poslouchala zrovna takový příběh?.Vím,je to ze života,ale přece jenom… je to fakt smutné😟
Taky jsem se divila, proč zrovna tohle. Pak ještr chtěla Barbarské pobřeží, ale tak to je taková rázbá rytmická…
No právě já už zapadla tolikrát i na zdánlivě “v pohodě” terénu, že se jaksi…. no spíš přemýšlím, jak to udělat jinak 😁
Zrzavci:Díky všem, no tak uvidíme, jak to vymyslíme, u nás to bude-myslím? - jen jednorázovka, tak právě jsem si říkala, že nemá cenu investovat . Hm a ještě mě napadá, že bych se mohla zeptat někde v okolí, jestli je někdo nemá. Sice tady ty ohrady z pletiva nejsou, ale za zeptání se nic nedám.
Zapůjčí v prodejnách pletiva. Aspon tady u nas je mají.
Ano Bobčo nerozumím tomu, proč je lepší riskovat, že nevyjedu s autem v bahně, než dojít pro kolečko. Za mě “jen” dojdu pro kolečko, odvezu a zpátky už jdu bez ničeho a odjiždím. Ale poměry neznám🙂 a jak se říká, podle sebe soudím tebe 🤫
N:Moc jste nepochopila Megi co jsem myslel a zaměňujete základní pravidla za svobodná rozhodnutí.🙂 Anarchie je zcela něco jiného. Už jen co u vás vyvádíte s auty je neskutečné.😄 Doslova buzerace. Stát nevěří vlastním institucím (STK) a tak vás jako občana budou lovit na silnicích s další institucí? Banky vás prásknou finančáku při pohybu větších peněz. Platnosti dokladů jednou pět let, pak zase deset let.😄 Jak panstvo velí,že? Banka vás nanutí do internetového bankovnictví a bez možnosti volby. Nemůžete odejít k jiné, dohodli se všechny.😄Konsecionářské poplatky bude platit i ten co vůbec TV nemá? Povolení se “vysrat” ještě nemáte? Jděte do háje s takovou “svobodou”. Vycvičili vás a vy jste si pokorně zvykli bohužel.
A co nám tupým ovládaným ovcím poradíte, abychom udělali, jinak, lépe, správně? Když to máte vše tak perfektně zvládnutý, zmáknutý, bezproblémový….
Nerozumím, ale to nevadí, to je normalní, že jsem nechapavá 😁 Hlavně když Ti to funguje, to je důležitý 👍
Třeba dělaj i menší oka na síti, nebo máte tlustší ptáky. Z bé tenké geotextilie jswm zároveň dělala.i ochranu proti spáleni.od slunce na zelí. Na slunečnici to manžel položil na hlínu.
Aha… 🤔 no mě nenapadlo, že u koní nemáš kolecko porád. Jiný kraj jiny mrav.
Zaseto přikrejváme geotextilií. Síť proti ptakům vrabčáci prolítli.
Jo jo, mají zajímavé texty. Dítě, když byla malá, poslouchala nejraději Kilkelly. Taky smutný.
https://m.youtube.com/watch?v=CctndXqo4Pg&pp=ygURa2lsa2VsbHkgYXNvbmFuY2U%3D
Ono se to tězlo píše. V ložnici mame 14 st. Po ránu v “obýváku” 17, 18 než se začne topit. Když přijdu zbvenku, kolem 12 hodin, je těch 21,22 st. a večer pak 24,25 st. Na tu chladnější dobu si beru pončo nebo deku, jinak chodím v tričku a v kraťasech, nejlépe bez fuseklí. Když je zle, mám foukátko 😁 (teplomet).
Tahle?
https://m.youtube.com/watch?v=AJ4lqS4jCek&pp=ygUVYXNvbmFuY2UgYWxpc29uIGdyb3Nz