Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 03.02.2025, 09:11:20
Mě opravdu nemusíte vysvětlovat, kdo mistr Nekonečný je. Měla jsem svou vlastní “čest”. Ale ono je jedno, kdo by to napsal. Nemám ráda, když někdo “nadavá”, ale řešení žádný…
Díky všem, no tak uvidíme, jak to vymyslíme, u nás to bude-myslím? - jen jednorázovka, tak právě jsem si říkala, že nemá cenu investovat . Hm a ještě mě napadá, že bych se mohla zeptat někde v okolí, jestli je někdo nemá. Sice tady ty ohrady z pletiva nejsou, ale za zeptání se nic nedám.
Zapůjčí v prodejnách pletiva. Aspon tady u nas je mají.
Ano Bobčo nerozumím tomu, proč je lepší riskovat, že nevyjedu s autem v bahně, než dojít pro kolečko. Za mě “jen” dojdu pro kolečko, odvezu a zpátky už jdu bez ničeho a odjiždím. Ale poměry neznám🙂 a jak se říká, podle sebe soudím tebe 🤫
Moc jste nepochopila Megi co jsem myslel a zaměňujete základní pravidla za svobodná rozhodnutí.🙂 Anarchie je zcela něco jiného. Už jen co u vás vyvádíte s auty je neskutečné.😄 Doslova buzerace. Stát nevěří vlastním institucím (STK) a tak vás jako občana budou lovit na silnicích s další institucí? Banky vás prásknou finančáku při pohybu větších peněz. Platnosti dokladů jednou pět let, pak zase deset let.😄 Jak panstvo velí,že? Banka vás nanutí do internetového bankovnictví a bez možnosti volby. Nemůžete odejít k jiné, dohodli se všechny.😄Konsecionářské poplatky bude platit i ten co vůbec TV nemá? Povolení se “vysrat” ještě nemáte? Jděte do háje s takovou “svobodou”. Vycvičili vás a vy jste si pokorně zvykli bohužel.
A co nám tupým ovládaným ovcím poradíte, abychom udělali, jinak, lépe, správně? Když to máte vše tak perfektně zvládnutý, zmáknutý, bezproblémový….
Nerozumím, ale to nevadí, to je normalní, že jsem nechapavá 😁 Hlavně když Ti to funguje, to je důležitý 👍
Třeba dělaj i menší oka na síti, nebo máte tlustší ptáky. Z bé tenké geotextilie jswm zároveň dělala.i ochranu proti spáleni.od slunce na zelí. Na slunečnici to manžel položil na hlínu.
Ono se to tězlo píše. V ložnici mame 14 st. Po ránu v “obýváku” 17, 18 než se začne topit. Když přijdu zbvenku, kolem 12 hodin, je těch 21,22 st. a večer pak 24,25 st. Na tu chladnější dobu si beru pončo nebo deku, jinak chodím v tričku a v kraťasech, nejlépe bez fuseklí. Když je zle, mám foukátko 😁 (teplomet).
Jo a proč se uvidí v červnu? Protože dělám závěrečnou zkoušku, a např. když se nenaučím orat, i když umím spoustu jiných věcí - nakládat, balit senáž, jezdit s vlekem, s nakladačem manipulovat s balíky… tak neudělám zkoušku a čau babi… co z toho, že mám z češtiny jedničku a maturitu z občanky a dějepisu…