Aktuálně: 2 335 inzerátů269 616 diskuzních příspěvků19 339 uživatelů

Příspěvky uživatele

Coudas

Coudas
Coudas 27.01.2025, 10:11:04 xxx.xxx.120.105

Teď čtu o Etně, že včera spadli nějaký turisti na oblíbené stezce. Nikča měla štěstí? 😔

Coudas
Coudas 27.01.2025, 06:56:37 xxx.xxx.120.105

Ja si včera sedla na úkol z Excelu do ICT. Strávila jsem s tím skoro celé odpoledna. Byla jsem sice kdysi na školení, ale od té doby nějaké funkce a grafy vůbec neppužívám. Tak to byl prostě pokus omyl, do toho matika - vzorec na procenta, co s čím sčítat, odčítat atd… no jsem zvědavá, co dostanu za známku 😁

Coudas
Coudas 26.01.2025, 13:24:34 xxx.xxx.120.105

Já si šila jen kapsář na postýlku, první fotka. Mě to nějak nechytilo. Mamka ta šila hodně a porád. Zbytek fotek její práce pro naše dítě.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Coudas
Coudas 26.01.2025, 11:18:42 xxx.xxx.120.105

No tak to na malou knížku 🙂 Pivo nepiju, nenapadl mě jiný napoj, který se pije z lahve 😁 

Coudas
Coudas 26.01.2025, 10:30:48 xxx.xxx.120.105

Vidíte, a tady je topolová álej 100 let stará (ne nevim, jak stará, ale prostě stará), stromy stále padají při větším větru, 5 let, spíš více, se snažím aby to obec pokácela, ale to neni jejich priorita… Takže..  co na to říct… peníze… 

Coudas
Coudas 26.01.2025, 10:27:19 xxx.xxx.120.105

Bobco je to paráda. Ty kapsy, na kresle a na gauči zboku, to je na pivo? 🤭

Coudas
Coudas 26.01.2025, 08:43:09 xxx.xxx.120.105

Canko dej furt pokoj s jarem, má být -10 a po kolena sněhu. Tyhle výkyvy jsou pěkně naprd. Ale máš pravdu s tím odpočinkem, taky bych ráda vypla…

Coudas
Coudas 26.01.2025, 08:02:02 xxx.xxx.120.105
Daja:

Prosím mám dotaz, protože jste párkrát zmínila místa na SM a to hlavně okolo Slezska a hlavně koně, tak mě jen napadlo jezdím totiž trasu od Havířova až do Mosty u Jablunkova a vždy vidím v půlce trasy dva statky s koňmi a jeden  má dokonce hooodně slepic. Zajímá mě jestli některý není Váš?

Děkuji.  

Není ani jeden 🙂 Pocházím z Českého Těšína, kde jsem 22 let žila, proto mám okolí trochu zmapované, ale taky se tam už mnoho věcí změnilo. Před 22 lety jsem se přestěhova na frýdlantsko, farmu máme v Dětřichově u Frýdlantu, taky jsme bohužel hodně vidět 🙂, u hlavního tahu Liberec - Frýdlant.

Coudas
Coudas 25.01.2025, 17:56:20 xxx.xxx.120.105

Včera jsme koukali na film Děda. Líbí se mi celkově celej, ale nejvíc se mi líbí scéna “svatojánské noci”, skáčou tam přes oheň a je k tomu super muzika..Zkoušela jsem najít ale nepovedlo se. To mě mrzí.

Coudas
Coudas 25.01.2025, 17:53:46 xxx.xxx.120.105

Bobčo nevím, jestli si zaregistrovala ještě samotnou fotku předtím? Pak jsem jestě k vysvětlení davala další dvě.

Právě že jako rozhodčí bych měla mít masku taky, i chránič hrudníku. Taky jsem bosky, což není úplně dobrý že, ale já jsem se předem dovolila, jestli to nevadí, chodím bosky celé léto všude, jen do města to mám zakázané, a řídit se taky nesmí bosky (prej). Takže jsem byla tak trochu proti pravidlům, jako vždy a jako ve všem 😁 A ty druhé dvě fotky to jsem já co stojím a mám “vyautovat” toho, co leží na zemi, jenže jsem nemehlo nechytla míček, ten je ten žlutej flek nékde metr nad rukavicí, tak nic. A na druhé fotce jsem já na pálce, tedy s klacíkem v ruce, tedy první zleva 🙂

Coudas
Coudas 25.01.2025, 07:53:44 xxx.xxx.120.105

Souhlasím, v globálu to pro ženy není zdravé, a výjimky, které jsou vždy ve všem, at se po šedesátce ozvou (já tedy za 20 let). Tím bych to asi z mé szrany uzavřela.

Doron děkuji, ale to je jen dobrá fotka🙂 Je mě moc a ta pneumatika kolem pasu rozhondě v porádku není.

Popisek? Dělám rozhodčího při softballovém setkání u příležitosti 30. letbsoftballu na Gymnáziu Josefa Božka v Českém Těšíně, loni v červnu. Prostě softball mě nepouští, i když na to nemám a jsem nemehlo.

Obrázek Obrázek
Coudas
Coudas 24.01.2025, 20:09:41 xxx.xxx.120.105

Respektuji a chápu.  Bohužel jdu proti všemu. 

Obrázek
Coudas
Coudas 24.01.2025, 15:40:55 xxx.xxx.120.105

Babička mi kdysi, cca mých 16, říkala, že mám prestat tahat těžké věci, protože mi upadne děloha. Možné je samozřejmě vsechno. No, taky mi říkala co jsem to za člověka, kávu nepuliju, nekouřím… Máte Evo pravdu v tom, že máme každý jinou konstituci, a také v tom, že je to každého věc. Když bych věděla, že to neunesu, tak to nosit nebudu. Mám tu smůlu, že můžu a když můžu, tak mi to nedá. Venku jsem přemýšlela, proč to nenechat na chlapech. Jednak má zkušenost (to se zas budu vytahovat), že někdy ani ten chlap nemá takovou sílu jako já,  shaní se po druhým až třetím chlapovi, bo je to moc těžké, tak prostě řeknu uhni, není čas a udělám to sama. A druhak, některý ženský chlapy přece nepotřebují 🙂 (nemyslím nikoho konkrétně, jen tu takový závany byly…) Tak holt si musí poradit samy i v tomto směru. A dneska je přece ta emancipace…. Dyť se ani pohlaví už skoro nemůže rozlišovat…. No do toho radši nebudu rejpat 🤦