Ivus:U nás se dneska v noci rodilo ❤️
Jé, to jsou ale roztomilý ňufíci.😊💝
Ivus:U nás se dneska v noci rodilo ❤️
Jé, to jsou ale roztomilý ňufíci.😊💝
Anonymní:Dnes jsme odpoledne s Alanem krmili a až ke dvířkům se na nás přišel podívat zvědavý 23 denní ušáček.
Dobrý den, ó to je ale roztomilý králíček.💖🐰😊
drvodelkafialova:takhle to tu teď probíhá 🙂
Dobrý den, ty fotky jsou moc roztomilé.🥰 Hlavně ta poslední.💖
Sarah01:Jenže v Bille musí být aplikace, jinak slevu nedostanete, dřív jsem plyšáky taky pro chlupáče brala. Ale aplikace mít v telefonu nechci.
Mě se taky nechce mít aplikaci v telefonu. Jenže ti plyšáci (i jiné věci) jsou tím pádem skoro 2x dražší.
Dobrý den, co se týče těch fotek, tak všechny fotky všech jsou moc nádherné!!!👍💖 Nevím, komu bych měla odpovědět dříve. Jedna fotka hezčí než ta druhá.😀
Sarah01:Ahá, to je v Penny? Tak chodím teda výjimečně, ale dřív se musely sbírat nálepky, ne?
Dobrý den. Ano, dřív se musely sbírat nálepky. Co si pamatuju, tak těch akcí bylo hromada. Akce nebyly jenom v Penny, ale taky v Bille.
Canka:Ahoj holky,
Dneska beru na pomoc trošku cukru tedy na zkoušku a koupila jsem ještě lněný semínko..zalila jsem ho,nechám nabobtnat a zkusím smíchat..taky by ten sliz měl mít dobrý vliv na bachor…tak držte palce..
Venku je naprosto krásně!!Na to,jaký jsou zmrzlý rána,tak odpoledne žůžo labůžo🤣
Venku je naprosto krásně!!Na to,jaký jsou zmrzlý rána,tak odpoledne žůžo labůžo🤣
Dobrý den, máte pravdu. Ráno zima,❄️ odpoledne teplo.☀️ A to žůžo labůžo je fakt dobrý název pro hezké počasí.👍
Jednorožčice:Dobrý den, pokud samečci dělají jenom tohle a necvakají na sebe zubama, tak je vše v pořádku. To je normální chování samců. Tak nevím, co si o tom myslet a zdali mám dělat nějaká opatření? Jesli je situace taková, nemusíte dělat žádná opatření.
Omlouvám se za chybu. Trochu jsem se přepsala. Místo jesli tam má být jestli.
Anonymní:pro morcátka v kleci máme napajecku s kulickou a neustále od toho mokro. Nemáte vyzkouseno jine napajecky ? z misky nechteji pit ani kdyz jsou navolno. mam na ceste dvojkulickovou slibujici nekapani,budu sledovat, ale zajima mi taky takova jak byva pro kraliky na vykrm zda proteka, ci jina.velmi si vážim jakychkoliv reakci s pomoci,dekuji.
Dobrý den, máte plastovou nebo dřevěnou napáječku? Já mám plastovou dvoukuličkovou napáječku pro morčata. Neprotéká. Koupila jsem ji ve zverimexu.
Honza Seman:Máme 2 samečky, každé z jiného rodu, pořídili jsme je oba po odstavení, takže vyrůstají spolu. Namlouvají se (bublají a kroutí zadkem) celou dobu, ale teď jim je rok, a najednou na sebe začali naskakovat. Někdy jeden druhého odhání, jindy mu to dovolí. Tak nevím, co si o tom myslet a zdali mám dělat nějaká opatření?
Dobrý den, pokud samečci dělají jenom tohle a necvakají na sebe zubama, tak je vše v pořádku. To je normální chování samců. Tak nevím, co si o tom myslet a zdali mám dělat nějaká opatření? Jesli je situace taková, nemusíte dělat žádná opatření.
Zrzavci:Zatím to jde
No bodejť! 😀
Dobrý komiks. 👍 Moc se povedl.
drvodelkafialova:😊pár fotek jen tak pro radost a pochlubení 😃
Máme malého Pinďu.
Dobrý den, ten JRT je moc krásný a roztomilý🥰. Je CUTE. To jméno je také moc hezké, jako ten zajíček ze čtyřlístku🍀. Úplně se k němu hodí.