Aktuálně: 2 477 inzerátů • 293 155 diskuzních příspěvků • 21 489 uživatelů

problém s agresivitou

⋮
anonymní (neregistrovaný) 19.03.2013, 15:20:29 xxx.xxx.168.35
Dobrý den, pořídil jsem si užovku červenou a užovku černou. Předchozí majitelé obou říkali že jsou velice ,,mazlivé" a nekoušou, mám je doma týden a zatím se tak moc netváří. Pokaždé když strčím ruku do terária tak se nastaví jako kdyby chtěli kousnout a již se o to i pokusily. Nevíte čím by to mohlo být? a jak toto chování změnit? hadů se sice nebojím ale není nic příjemného když pokaždé co se snažím něco dělat na terárku tak se pokouší mě kousnout. Děkuji za odpověď
⋮
Vojta (neregistrovaný) 31.01.2014, 21:01:40 xxx.xxx.1.234

Ahoj, měl jsem podobné problémy s úžovkou červenou, ale čekal jsem asi 1 měsíc než si úžovka na nové bydlení zvykla a potom už to bylo v cajku. Může to být taky stresem z převozu a takové převozy nezvládá žadné zvíře lehce. Doporučil bych nějakou dobu počkat než si zvyknou a každý den doporučuji dát ruku do terárka a čekat na reakci a pokud budou chtít opakovaně kousnout tak opravdu nějakou dobu počkejte. Pokud po měsíci budou stále agresivní doporučuji navštívit veterináře. Můžou mít nějaká zranění.

⋮
draculaura (neregistrovaný) 02.02.2014, 12:30:07 xxx.xxx.44.1

dobrý den my máme pakeříčkovce žabího a furt se o sebe prohánějí.nevíme co dělat?my nevíme která je samička a který sameček.ale myslíme že nebude mít mladý.ale to asi nic nebude že ano tak naskle.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.