Taky to vidíte takhle? Různě velké písmo.
Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz
12.05.2025, 11:23:30 xxx.xxx.156.19
Toto by se nemělo dít z naší strany. Spíš to je nějaké usnadnění ve vašem telefonu nebo tabletu. Mám pocit, že některé prohlížeče si umí stránku upravit / graficky “zjednodušit”, aby se lépe četla. Bude to tedy nejspíš nějaká funkce u vás… Zkuste prosím projít nastavení prohlížeče, jestli tam něco podobného nenajdete.
12.05.2025, 19:37:55 xxx.xxx.213.48
III:Taky to vidíte takhle? Různě velké písmo.
Ne.
Zmatené psaní příspěvku při použití teleféna.
Admini - dalo by se, prosím, udělat něco s tím, že když píšu příspěvek na telefonu, tak se vždy stane to, že napíšu dvě tři slova a pak to začne blbnout v tom smyslu, že napíšu písmeno a kurzor skočí před to písmeno a pak píše písmena pozpátku. Děje se to jen, když píšu tady na chovu, jinde ne.
15.05.2025, 12:05:38 xxx.xxx.156.19
Jejda, ono to pořád dělá? Doufal jsem, že tento problém už vymizel. Asi to dělá ten náš editor. Na mém mobilu se to neděje, ale vím, že bratr to myslím nějak napodobil a začalo mu to dělat taky. Zkusím aktualizovat zase na nejnovější verzi.
Jojo, dělá, říkala jsem si, že když nikdo nepsal, zvostala jsem s tím problémem jen já sama a nechtěla zbytečně prudit. Ale je to tak ale otravný, že jsem to nevydržela. Ono totiž pak taky hrozí, že s šíleným a nepublikovatelným výkřikem pak v takový situaci mrsknu telefon na zem tramvaje, budu po něm dupat a následně tím pádem skončím v Bohnicích. A to bych nerada. Zatím jsem se udržela, ale co já vím, že jo. Kdy to přijde 😀
Mám to taky tak, je to na prášky, ale přesně, myslela jsem si, že to je moje chyba
Chtěla bych ocenit, jak krásně se tu dají zpracovávat obrázky v příspěvcích - měnit pořadí, ořezávat, otáčet, fakt paráda. I takové elektronické tele, jako jsem já, to zvládlo na první dobrou. Děkuji.
a-jo! Ty bláho!! Já jsem takovej kníže Ignor, že jsem si toho vůbec nevšimla. No to je fakt pánové supr! Dík.
No já taky upravuju před tím než vložím…taky jsem netušila…
Mně se to taky dělo a nějak to přestalo, teď v pohodě.
Nepřestalo, je to katastrofa která trvá
Já s tím dlouho bojovala, myslela jsem že je chyba u mě, teď se mi to už delší dobu neděje, taky píšu z mobilu. Jen pro informaci.
Já bych se chtěl zeptat na jeden nešvar. Chtěl jsem si něco vyhledat, ale jen v určité kategorii (teraristika) a když jsem dal text na vyhledání tak mi to vyhledalo všechno napříč všemi kategoriemi. Musel jsem si to ještě filtrovat.
Šlo by to vyhledávání nějak upravit aby když už mám tu kategorii rozkliknutou aby mi to vyhledávalo jen v té kategorii?
Akutní to vůbec není - já teda osobně tak často nevyhledávám starší vlákna, ale když už jsem dnes hledal tak mi to moc nepomohlo. Když napíšu klíčový slovo jako terarijní druh (například “Anolis”) tak mi ptactvo nevyjede, ale jakmile napíšu něco obecnějšího - třeba “pohlaví” tak už tam mám ptactvo, hlodavce a apod… 😀
Děkuji. 🙂
Anonymní:Zase příspěvek
“Hledáte důvěryhodné a flexibilní finanční řešení? Nabízíme rychlé, bezpečné a legitimní nebankovní půjčky po celé České republice. Ať už jste jednotlivec nebo firma, naše možnosti….”
Napadlo mě, že některá slovní spojení by šlo nastavit jako automatický důvod k blokaci při zakládání nového vlákna. A nemuselo by se to řešit ručně, ale zároveň by takových spamů asi ubylo.
Proč jde založit vlákno “nabídka půjčky”?
U inzerce by se mi líbilo kdyby bylo možné rozkliknout si výpis všech inzerátů daného prodejce. 🙏
22.05.2025, 10:22:04 xxx.xxx.156.19
Jde to, ale pouze u registrovaných inzerentů.
Prosím stále čekáme na to, že by šly psát popisky k fotkám aspoň jeden řádek🙏.
Hodně mi chybí že bych si na svém profilu mohl udělat prezentaci z fotek mnou chovaných zvířat. Zatím jde jen pouhý výpis chovanců a pak mi to tady přijde takové cizí. Kdyby můj profil byl takové zákoutí kde můžu prezentovat svoje chovy fotkami, tak mi to je 1000% příjemnější. Bylo by to skvělé. Moc děkuji za zvážení a případně vyjádření co si o tom myslíte.
Dejfsejf:Hodně mi chybí že bych si na svém profilu mohl udělat prezentaci z fotek mnou chovaných zvířat. Zatím jde jen pouhý výpis chovanců a pak mi to tady přijde takové cizí. Kdyby můj profil byl takové zákoutí kde můžu prezentovat svoje chovy fotkami, tak mi to je 1000% příjemnější. Bylo by to skvělé. Moc děkuji za zvážení a případně vyjádření co si o tom myslíte.
Mně to nechybí, mám na profilu odkaz na svoje stránky.
Navíc jako neregistrovaný přece žádný profil mít nemůžete.