»
Odpověď na příspěvek uživatele
honzapm z 07.01.2026, 09:45:05
To, že něco píšeme, neznamená, že se tím musí všichni řídit.
já vím, ale ta pětka mi ten smysl dává - i s tou nulou bych se spokojila, ale pětka je lepčí. Zas vím, že vlhko, batérie, teplo, špatně, tak to nechci přehnat, ale pětka dobrá.
Topná podložka takhle?
https://chata24.cz/vyhrevna-gumova-podlozka-k-napajecce-nebo-misce-na-vodu-24x24-cm/?sznaiid=7592548763547970575
Že vedro horší vím, to jsem taky četla a pamatuju si, ale myslím, že holky mají právě dobrý stanoviště - lepší proti tomu vjédru, že tam bude chládek, v zimních měsících spíš chladněji, než kdyby to bylo jinde, léto přikreje koruna ořešáka, který to bude jistit i proti parazitům trošku, a kurníček sám je takový zastrčený a ze tří stran chráněný.
Okénko bude - odšupovací a zasíťovaný proti predátorům - i když to bude ve voliéře. Bude tam i ten komínek na odvětrávání, pod betonovou podlahou je tlustá polystrónová deska na odizolování, trusný stůl je jasný, ten si pamatuju od začátku, jsem zvědavá, jestli to úplně každý den stihnu teda vyndat - jsem myslela, že jednou týdně?
Vonné oleje - to se mi líbí, můžu použít? Používám normálně doma, tak tam holkám taky můžu dopřát - nejlíp levanduli, mátu, meduňku?
a to mě napadá!! Mám levandule hodně a budu mít ještě mnohem víc, kolem Domečku bude samá levandule - tudíž! že jim to možu normoš přihazovat sem tam odstřižené do podestýlky, to je dobrej nápad!!! Budu mít voňavý slepice! (a žádnou levanduli 😀 )