Za nás jsou lepší hřady v jedné výšce. V různých úrovních je to špatně - protože každý kus chce být vysoko.
Takže jsem si to načetla a promyslela dobře, teď mě to jen zmátlo při tý zmínce venku, ale tam je to o něče jiném, jasný. Já jsem právě oproti tomu, co jsem si četla, tak všude kolem sebe vlastně i viděla ty různěúrovňový. I v místech, kde to bylo v bývalým chlívku a místa habakůk. Tak to šlo proti sobě - to co čtu a vidím. Supr, nechám stejnou úroveň, je mi to i bližší, sektářství nemám ráda a nehodlám ho tolerovat 😀
Mám to takhle jak píšete namyšlený. Jen asi tedy posuneme tu trusnou desku výš, nepočítala jsem s tím, že by tam mohly poslat vajíčko, to mne nenapadlo. Kolik tak od těch hřadů to namontovat, aby to bylo co nejlíp.
Kydání pod hřady v jedné úrovni + trusná deska je ráj,
supr, zapadá to i do mého plánu udělat vše tak, aby to běželo co nejlehčeji, to starání se kolem.
Šikana vzniká v hejnu tehdy,
voliéra bude, teda už z větší části je a dostačná na to, aby se tam dámy vyřádily. I proto chci částečně zastřešit tu voliéru, aby mohly být venku vlastně furt.
Kurník moc velký dělat nemožu, když budou jen čtyři, snažim se to dimenzovat tak, aby jim tam nebyla ta zima. Ale místo tam budou mít, že se tam dole můžou šmrdolit.
Domů jezdíme tak, že i v době nejdelší tmy, přijedeme za světla. Sice ne třeba na celý venčení ohařů, ale furt světlo je, takže tam prostě vběhnu min. na rychlou kontrolu, to by mělo být v cajku. Jen ráno je to bude muset pouštět automaticky.