Krvácení u křeččí samice

neregistrovaný Anonymní neregistrovaný

Dobrý den,

potřebuji rychlou a pokud možno odbornou pomoc, moje samička křečka začala dnes krvácet z pochvysad. Nevíte někdo, co se s ní děje??? Na internetu psali, že menstruace to není, protože křečci ji nemají, a že mám prostě zajít k veterináři, jenže...no...museli by se mnou rodiče a jít s rodiči k veterináři s tím, že váš křeček krvácí z intimních partií...není úplně nejhezčífrown Pomozte mi, moc prosím. Díky za každou radu

neregistrovaný Izabela neregistrovaný
Jestli ti na křečkové záleží tak utíkej na veterinu. Řekni mamce nebo taťkovi že křeček krvácí - odkud říkat nemusíš pokud je ti to nepříjemné a běžte. Jinou radu ti nikdo nedá.
Můj křeček džungarský též krvácí z intimních partií a nevím co s tím měla bych taky zajít na veterynu?
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 07.11.2020, 12:48:50

taky

neregistrovaný Markéta neregistrovaný
Dobrý den, mám křečka Džungárského a poslední dobou se v kolotoči začala objevovat krev, je to slabě růžové a je to tam téměř často, (loužičky)... Nevíte někdo co s tím??....
neregistrovaný Nela neregistrovaný

Dobry vecer mam ten sami problem 

jak jste to vyresila

neregistrovaný Natálie neregistrovaný
Dobrý den, mám křečka džungarského a našla jsem na hoblinách takovou oranžočervenou krev(teda aspoň myslím,že to je krev) a celkem se o ní bojím, je to teda na jednom místě a nevím jestli křečci můžou mít menstruaci, poradíte mi někdo prosím?
neregistrovaný Monča neregistrovaný

Dobrý den, potřebovala bych poradit, chtěla bych dceři pořídit křečíka džungarského  samičku, ale mám obavy z toho krvácení o kterém je tu řeč, krvácejí všechny samice nebo to jsou je vyjímky? Nebo mám pořídit samce? Poraďte prosím :-)

Díky

neregistrovaný Marie neregistrovaný

takže potřebuji radu muj křeček jungarský též krvácí je to už po 2  a prišlo mi to divné první sem si řekla že asi menctruace ale je to divné křecka mám od 16.2 a dnes je 3.4 mám ho od miminka je mu zhruba 3,4 mesíce je normalní že tak brzo má menctruaci    (omlouvám se jestli tam jsou nějaké gramatické chyby )děkuji  za odpovědˇ

neregistrovaný Dominika neregistrovaný
Můj Křeček poslední dobou dělá louzicky červené a nevím co s tím mám dělat
neregistrovaný Dominika neregistrovaný
Jeto samice dzungar
Položek na stránce: 10 20 50 100
Zobrazené záznamy 1 - 11 (celkem 11)

Přispět do diskuze
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Fotografie: